canm kuaför yaptı hiç bilmiyorumki röflmi herzamnki gibi bal sarısı cilasında üstüne 1,5 ton cila uyguladı begendim rengi ama yıkanınca akmamasıi için ne yapabilirim normalde beyaz tenliyim kavrengi gözüm oval yüz bu tür bayanlar nasıl şaç kulanmalı senceee
o serumun fiyatı nedir sizde canım .benim kendi saçım siyah boya degil küllü kumral istiyorum açık ama boyaınca nedense turuncluk oluo mesala çagla şikelin küllü kumralı çok hoş nasıl elde ederim bilemiyorum
cnm ağustosun sonunda röfle yaptırdım.eşiminde isteği ile daha önce uzun yıllar röfle kullanmıştım sanırım eşimde koyu renge alışamadı.röflemi beğenmedim turuncu sanki yeşil bi renk vardı kafamda yıkandıkça değişti.daha önce platinde kullandm okadar açık istemiyorum rengi.sarı canlı parlak bi renk olsun istiyorum.hangi marka ne ile boyasam istediğim gibi olur? bu arada röflem ince sık.hatta düz boya gibi görünüyor nerdeyse kafama göre boyayıp turuncu olmasında korkuyorum özellikle dipleri please yardım?
bu arada saçım güneşte sarı ,flaşlı fotoda sarı gibi ama ne renk tam anlatamıyorum.foto yüklemek isterdim ama yeni üyeyim
Merhaba! Ben saçımı kuaförde 2 kez boyattım, ikisindede hayal kırıklığına uğradım. Bir kızıl ama kırmızıya dönük oldu, saçımı çok yıprattı ve bana yakışmadı. İkincisi saçımda boya yokken gölge attırdım, kahverengi ama çok kötü bir renkti ve hemen renk attı saçım sararmaya solmaya başladı ve yakışmadı. Kendim kahverenge boyadım 2kez fakat çok koyu oldu. Esmerim siyaha dönük saçlarım var ve saçımı boyatmak istiyorum. Kızıl ve kestane tonları yakışmıyor ve yıllardır siyah saçlıyım saçımı ne renge boyatacağımı bilmiyorum. Bana yakışacak, kafamda belli olacak bir renk istiyorum. Çok açık tonlar boyatamam zaten yakışmaz, ten rengimi göremiyorsunuz ama sizce bana ne renkler yakışır. Koyu kumral yakışır mı acaba? Öyle insanlar var, bir saç boyatıyorlar bambaşka, çok güzel oluyorlar bende çok heves ediyorum saç rengimi değiştirmeyede cesaret edemiyorum kötü olur diye. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Benim saç kesimiyle ilgili bir sorunum var hatta konu açmıştım.
Kuoförüme saç uçlarını sivri yapmasını istiyorum ama o usturayla kesiyor ve pırçık pırçık oluyor benim istediğim bu değil istediğim şu fotoğraflarda ki gibi
Eki Görüntüle 304940 Eki Görüntüle 304942
Eki Görüntüle 304943 Eki Görüntüle 304944
Eki Görüntüle 304945 Eki Görüntüle 304946
Bunu kuoförüme nasıl anlatırım.Bikere usturayla kesilmediği kesin o böyle yapmıyor:95:.Makasla kesiliyor büyük ihtimal ama onunda bir kesiş şekli var sanırım.Yardımcı olurmusunuz lütfen:81:
Merhaba canım benimde bi sorum olucaktı ben bugday tenli ela gözlüyüm kahve sactan cok sıkıldım ne renk önerirsin? ben su sıralar bakır yada koyacagım renkteki gibi saç düşünüyorum ne dersin olur mu resmimi görmedin ama tecrübeyle bilirsin heralde :)Eki Görüntüle 305056
sarımsaklı şampuan ne gibi fayda sağlar ? ve benm saçlarım kalçama yaklaşıyordu kendim, evde normal bir makasla omzuma kadar küt kestim. saçıma zararı olmuşmudur, sçaım küsmüşmüdür
bnmde resimdekiyle benzer bir saç tonum var. bugday tenli ela gözlüyüm. e baska ne denirki ?
beyaz ten öyle ideal bir tenki siyahı da kaldırır platin sarısını da o kadar uygundur her saça. tamamen zewkinize kalmış cnm. her cila yıkadıkça akar. normal boyalar bile akıyor ki cila dediğiniz sulandırılmış noans boyalarının akmaması imkansız üzgünüm. ama yıkadıkça dogallaşır tonu güzelse daha çok güzelleşicektir.
bnmde resimdekiyle benzer bir saç tonum var. bugday tenli ela gözlüyüm. e baska ne denirki ?
Ya bu renge bende bayiliyorum ama suan saclarim siyah ve nasil donecegimi bilemiyorum yipranmasindan korkuyorum. Acici kullanmadan boyayi akitabilecek bir yontem warmi? En hasarsiz bu renk nasil olurum?
Hahah teşekkürler canım peki bakır olur mu hani su tam turuncu gibi olandan
Saçlarım kuru ince telli ve çok döküldü azıcık kaldılar böyledüzgünde bi şekli yok perma istiyorum ama dalgaları büyük olmalı.acaba saçıma çok zarar verir mi?yada saçlarım az diye garip görünür mü?:44:
dogal perma yaptırmalısın çok bekletirsen bonus kart reklamlarnda gördüğün saçları elde edersin cnm. perma baya yukarı çekiyor saçı. uzunlugu önemli yani sıklıgından çok. ama az diyorsan dogru bir seçim. şampuanının içinden sarımsağı eksik etme.
Doğal perma?? ne yapmalıyım nasıl bir şey olmalı bilmiyorum biraz açıklarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?