küçük bir sorun

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
418
688
40
şimdi cumartesi yaşadığım bir problemi anlatmak istiyorum.cumartesi kayınvalidem köye gidecekti akşam 8 gibi kızıma normalde ben çalıştığım için hep o bakıyordu şimdi annem bakıcak bir aylığına buraya kadar normal herşey.cumartesi çok yoruldum saat 4 e kadar temizlik yaptım çıktım anneme gittim düğün vardı akşam bende ablamda düzleştirici falan filan vardı saçımı ona yaptırcaktım çocuğu oraya bıraktım ablam daha gelmemişti bende o arada kayınvalideme bişeyler alıp gideyim dedim çok yorulduğum için çocuğu 5 kat asönsörsüz çıkarmak istemedim kollarım kopuyordu neyse aldım gittim neyse çocuğu sordular bende durumu anlattım görümcem keşke getirseydin görseydim dedi 10 dk falan oturdum çünkü eşim 6 da gelicekti evde olmam gerekiyordu çıktım eşim annesi götürmüş otobüse o arada anlatmışlar herşeyi ne anlattılarsa artık eşimde keşke çocuğu götürseydin böyle şeyleri hiç düşünmüyormusun dedi çok bozuldum 1 ay boyunca aramıyacağım ama eşim anlıcak trip yaptığımı onlara ne yapmam lazım?:uhm:

İKİ DEFA OKUDUM ACABA BEN ANLAMIYORUM MU DİYE AA GERÇEKTEN SORUN NE 10 DAKİKALIĞINA UĞRADIĞINDA ÇOCUĞUNU GÖTÜRMEMEK Mİ?? ONLAR DA HEMEN BUNU MU YETİŞTİRDİ EŞİNE. SORUN BU MU ?? BOŞVER TAKMA KAFANA olumunekankayizsmile

Selam Canim,

bencede takma kafana..her$eyi kafana takarsan daha cok özülürsün..ben olsam, ben de senin gibi davranirdim..$ine hemen gidip anlatmalari da hi ho$ degil, hele e$inin anlayip dinlemeden sana söylenmesi de ho$ degil..uygun dille anlatirsan e$ine durumu, anlayacaktir...
saygilarimla..

Back
X