küçük çocuğa dayak

şimdi gitsek olur mu ki?

Şaka mısınız siz ya?
Sayfalarca gidin şikayetçi olun deniyor hep aynı şeyi soruyorsunuz. Ablanızı da siz de ciddi problemli gördüm.
Çocuğun hakkını savunsanıza o da görsün hak nasıl savunulur. Bu çocuk zaten ömür boyu 'bir yabancıdan' yediği dayağın ceremesini çekecek 'demek ki bir başkası bana istediği kadar kızıp şiddet uygulayabilir' diye.

Çocuğu dövdü diye hepimiz kizdik
Döven birine kızıp onu gebertirdim demeniz oluyor mu şimdi kızlar ?
Cezayı kişi ile halletmek mümkün mü ? Bu kişi ile ceza da ondan ne farkiniz kalıyor

Yapılması gereken çocuğu da alıp karakola gitmekti kapısını bile calmaniz yanlış şimdi o kişi tehtit etti kapıma dayandı diye bide şikayet eder! Hakliyken haksız olmayın .

gitmedik morartı falan yoktu sadece dövülmüştü biryeri de kanamıyordu ya inkar etse diye düşündük
Polisler hakimler doktorlar 4664677 tane vaka görüyor
İnkar etse diye birşey yok

Çok mantıksız hareketiniz . Suçsuz ve durduk yere ortalıkta dayak yiyen bı çocuk var ve siz kan yok morarik yok inkar ederse diyorsunuz ne yani ağzımız kafamız kirilana kadar bekleyelim mi ?

Sizin şikayet etmeniz gerek ve çocuğa şiddet dayak kamu davası
Baya uğraşırlar o komsuyla

dün oldu olay polis için geç mi kaldık acaba

görenler var ama sadece çocuk hepsi

dün oldu olay şimdi gitsek işe yarar mı

mutlaka öyle ama diğer çocuklar çiçke toplarken bu da toplamak istemiş

Tepki ve tutumunuz gerçekten garip... Olan çocuğa oldu garibimin benim gibi bı teyzesi olsaydı o komşu nasıl cezasını alırdı.

Geçmiş olsun ne diyelim artık.

Küçük çocuğu olan bir kadın olarak içimden geleni yazdım. Hala ilk tepkim cam çerçeve indirmek çiçekleri sökmek hatta hırsımı alamazsam kadını da dövmek olurdu diyorum.
Biz el bebek gül bebek bakalım tırnağına zarar gelmesin diye elin manyağı çıkıp gözlüğünü bile kırsın.

Şiddet yanlısı biri hiç değilim hatta soğukkanlı bir yapım vardır ama bazı insanlar kötekten anlıyor tıpkı konudaki küçücük çocuğa gücü yeten psikopatlar gibi. Sonra zaten şikayetimi de yaparım tabi..

Benimde çocuğum var
Şimdi ben o kadını doversem oda benden şikayetçi olur
Bukezde karşılıklı baristirmaya kalkarlar ya da bende ceza alırım.
Burda suçlu olan ceza alırken çocuğun psikolojisiyle birlikte çocuğa ömür boyu unutmayacağı dersi ve ornegide göstermek gerek

Şikayet etmenin yeterli olacağı durumda hak aramanın yeteceği durumda bunun yerine şikayet ettiğiniz şeyin aynısını yaparsak bikere çocuğun kırılan gururunu yanında asla onaylanmayacak görüntüde bı anneside olacak bakalım çocuk ilerde annesini böyle hatırlamak ister mi ... Ayrıca bu davranış çocuk için normallesecek üstelik hakliyken haksız olunacak

Evet insan saçını başını yolmak ibret olsun diye sokakta sallandirmak ister ama bu çözüm değil .en doğrusu darp raporu yanında şikayet. Savcılığa kadar yazar ulasirdim. Evine okadar polis ziyareti olurdu ki adı mahallede çocuk döven diye öyle bı çıkardı ki taşınır giderdi.

Valla bir anne çocuğu o halde gelirse ASLA soğukkanlı kalamaz. Ben hala empati kurarak yazıyorum. Demek ki ben sizin kadar sağduyulu! değilim diyelim.

He zaten çocuğum benim kadına giriştiğimi görmezdi merak etmeyin. Göstermeden hallederdim ben işimi :)

Kadını bir temiz ben döverdim açıkçası...
Benim çocuğuma el kaldıracak? Hangi devirdeyiz yahu?
İnsanca diyememiş mi "yavrum kopartma onları" diye çocuğun anlayacağı bir dilde anlatamamış mı?
Ya ben sinir oldum vallahi...

Hiç sağduyulu değilimdir aslında :)
Ben doğru olanın yapılması taraftariyim
Siz vurunca kadın oh kurtuldum der intikam alınır sizde onun seviyesine dusersiniz sikayetci olur hakliyken haksız oldugunuzla kalirsiniz buna değmez bence

Tam tersi döverek kaybedeceginiz enerjiyi kullanıp Onu resmi dairelerde süründürür mahallesinden taşınmak zorunda bırakırsanız ömür boyu çocuklara dokunmaya korkar ...

diğer çocukları dövmemiş çiçekleri bizimkinin elinde görünce ona dalmış

konu sahibi de komşudan dayak yemiş de tırsmış gibi davranıyor.

polise ihbar edeceksin hepsi bu. ne bu korkakça tavırlar?
çocuğun güveneceği anası teyzesi de yok. vah garibime.

ben de diğer arkadaşlar gibi kapısını kırar, saçını başını yolardım.

Sizi fazla sakin buldum. Kapiyi caldik acmadi, mesele kapandi tamam. Bu mudur yani? Neden sikayette bulunmuyorsunuz? Sizde mi kadindan korkuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…