- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
şimdi gitsek olur mu ki?
Polisler hakimler doktorlar 4664677 tane vaka görüyorgitmedik morartı falan yoktu sadece dövülmüştü biryeri de kanamıyordu ya inkar etse diye düşündük
dün oldu olay polis için geç mi kaldık acaba
görenler var ama sadece çocuk hepsi
dün oldu olay şimdi gitsek işe yarar mı
mutlaka öyle ama diğer çocuklar çiçke toplarken bu da toplamak istemiş
Çocuğu dövdü diye hepimiz kizdik
Döven birine kızıp onu gebertirdim demeniz oluyor mu şimdi kızlar ?
Cezayı kişi ile halletmek mümkün mü ? Bu kişi ile ceza da ondan ne farkiniz kalıyor
Yapılması gereken çocuğu da alıp karakola gitmekti kapısını bile calmaniz yanlış şimdi o kişi tehtit etti kapıma dayandı diye bide şikayet eder! Hakliyken haksız olmayın .
Benimde çocuğum varKüçük çocuğu olan bir kadın olarak içimden geleni yazdım. Hala ilk tepkim cam çerçeve indirmek çiçekleri sökmek hatta hırsımı alamazsam kadını da dövmek olurdu diyorum.
Biz el bebek gül bebek bakalım tırnağına zarar gelmesin diye elin manyağı çıkıp gözlüğünü bile kırsın.
Şiddet yanlısı biri hiç değilim hatta soğukkanlı bir yapım vardır ama bazı insanlar kötekten anlıyor tıpkı konudaki küçücük çocuğa gücü yeten psikopatlar gibi. Sonra zaten şikayetimi de yaparım tabi..
Benimde çocuğum var
Şimdi ben o kadını doversem oda benden şikayetçi olur
Bukezde karşılıklı baristirmaya kalkarlar ya da bende ceza alırım.
Burda suçlu olan ceza alırken çocuğun psikolojisiyle birlikte çocuğa ömür boyu unutmayacağı dersi ve ornegide göstermek gerek
Şikayet etmenin yeterli olacağı durumda hak aramanın yeteceği durumda bunun yerine şikayet ettiğiniz şeyin aynısını yaparsak bikere çocuğun kırılan gururunu yanında asla onaylanmayacak görüntüde bı anneside olacak bakalım çocuk ilerde annesini böyle hatırlamak ister mi ... Ayrıca bu davranış çocuk için normallesecek üstelik hakliyken haksız olunacak
Evet insan saçını başını yolmak ibret olsun diye sokakta sallandirmak ister ama bu çözüm değil .en doğrusu darp raporu yanında şikayet. Savcılığa kadar yazar ulasirdim. Evine okadar polis ziyareti olurdu ki adı mahallede çocuk döven diye öyle bı çıkardı ki taşınır giderdi.
Hiç sağduyulu değilimdir aslında :)Valla bir anne çocuğu o halde gelirse ASLA soğukkanlı kalamaz. Ben hala empati kurarak yazıyorum. Demek ki ben sizin kadar sağduyulu! değilim diyelim.
He zaten çocuğum benim kadına giriştiğimi görmezdi merak etmeyin. Göstermeden hallederdim ben işimi :)
diğer çocukları dövmemiş çiçekleri bizimkinin elinde görünce ona dalmışDiger cocuklari da dovmustur o zaman aileleriyle birlesip sikayete gidin. Vakit de kaybetmeyin bugun gidin. Her cocuk kendisine verilen egitime yeterli sekilde cevap vermiyor ama yine de dogrusunu ogretmek lazim cocuklara. Herkes yapti diye normallestirmemek lazim.
ablamla konustum bugun kızıyla bılıkte hastaneye gıdecek sonrada savcılığa şikayet edecekGittiginizde surecle ilgili bizi de bilgilendirir misiniz?
diğer çocuklarda var ama çocuk hepsi görenlerinÇok yanlış siz fark etmezsiniz ama doktor fark ederdi ayrıca gündüz vakti hiç mi gören olmaz
Çok şükür...ablamla konustum bugun kızıyla bılıkte hastaneye gıdecek sonrada savcılığa şikayet edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?