sende problem hiç yok inan. ben oldum olası pembeyi sevmem. kızım olsa pembeyi rüyasında görür :) zaten iki renge indirgenmesini oldukça cinsiyetçi buluyorum. tüllü müllü simli şeyleri de sevmem. Allah biliyor işte iki oğlan kısmet etti bana hayırlısıyla.Kız bebekleri hep pembe mi giymeli...
geçenlerde kızıma mavi sort almıştım görenler aaa bir sonraki erkek mi olucak dediler.
ben kızıma hep siyah gri sarı mavi vs renkler alıyorum pembe kıyafetleride vardır ama çok almam pembe.
birde sen bebek gibi giydirmiyorsun diyorlar
ayıcıklı vs seylerde sevmiyorum.
görümcem bayrama tüllü elbiseler gördüm onlardan alırız dedi.
ama ben pamuklu kıyafet tercih ediyorum her zaman.
bende mi problem var ?
Evet canım dünya hali. Malesef ben hep olumsuz durumlarla karşılaştım. gizlemedikçe eşim rahata alıştı evlenmeden önce kendi çalışmış yemiş bide annesinden almış o zamanki rahatlığını bende evlenince sürdürdüm. çalışan bi annenin çocuğuyum o yüzden ev geçindirmek fatura o bu hep bendeydi evlenincede aynı devam ettim ama anladım ki her erkek aynı değilmiş. ben didinirken o oralı olmadıkça gizleme kararı aldım.. gizli biriktiricem saklayabilecekmiyim bilmiyorum ama sonuçta ben bunu ev için biriktirmek istiyorum duyduğunda memnun olacaktır ama o memnuniyeti şimdide rahat çevirsin istemiyorum. ayy çok mu konuştum ne
Ahhh inşallah bende görürüm birikim için çabaladığı günleri..bende gizlemek istiyorum da amacı yok aslında
ev aldık hem cevreye hem bankaya baya borcumuz oldu.
eşim sürekli borc ödüyor bende
ilk evlendiğimizde eşimde ev sorumluluklarını kabullenememişti.
düğün sonrası 20 bin borca girmek zorunda kaldık.
ben borc öderdim.
eşimde ev geçindirirdi ama harcardı da.
4-5 ay sonra cebimizde para kalmamış ekmek bile alamıştık.
neler neler...
sonra eşim birikim yapmaya alıştı.
önce borclarını hesaplar ev masraflarını.
artan paranın yarısını bana verir bulunsun diye.
sende problem hiç yok inan. ben oldum olası pembeyi sevmem. kızım olsa pembeyi rüyasında görür :) zaten iki renge indirgenmesini oldukça cinsiyetçi buluyorum. tüllü müllü simli şeyleri de sevmem. Allah biliyor işte iki oğlan kısmet etti bana hayırlısıyla.
kızlar haberlerim var bu cuma geliyor bebişlerim inşallah.
Allah hayırlı kolay doğum nasip olsun.sende problem hiç yok inan. ben oldum olası pembeyi sevmem. kızım olsa pembeyi rüyasında görür :) zaten iki renge indirgenmesini oldukça cinsiyetçi buluyorum. tüllü müllü simli şeyleri de sevmem. Allah biliyor işte iki oğlan kısmet etti bana hayırlısıyla.
ben de kiradayız diye düşünüyorum..bak 3 ay ev kredisi ödemişiz bile inan farkında değilim. benim belimi büken elden alınan borçlar onlar bi hafiflese kredi çektiğimiz umrumda olmaz..Canım onların ne konuştuklarına aldırma boş ver en azından( çocuğun olmadan yani yanlış anlama oda ayrı masraf) ne güzel ev sahibi oluyorsun. Evine taşındığını zaman kiran olmayacağı için rahat rahat ödersin. Bide ev fiyatları her gün zamlanıyor. Şu an için kardayız ben öyle düşünüyorum. Allah mutlulukla evini kullanmayı nasip etsin. İnşallah kısa zamanda borcunu bitirirsin.
asla para isteyen ya da yardım isteyen yok çok şükür.. ben bu yaşlarımı kıt kanaaat geçirip hemen yüklü kredi ödemek istemem.. benim yapım biraz farklı kafaya çok takarım çok borçlanınca huzurum kaçar..herkes psikolojisine göre hareket eder tabiki. neden böyle dert olmuşuz insanlara anlamadım ki..zelalke biz de 10 yıllık çektik krediyi
Elalem mi ödüyor sanki
NAsıl hesaplamışsanız sizin için en uygunudur
bak sinir basıyor gereksiz insanların muhabbetlerini duyunca
sanki onlardan para yardım isteyen var
aaa maşşallahh.. sağlıklı bi şekilde bebişleriniz kucağına al inşallah canım..sende problem hiç yok inan. ben oldum olası pembeyi sevmem. kızım olsa pembeyi rüyasında görür :) zaten iki renge indirgenmesini oldukça cinsiyetçi buluyorum. tüllü müllü simli şeyleri de sevmem. Allah biliyor işte iki oğlan kısmet etti bana hayırlısıyla.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.sende problem hiç yok inan. ben oldum olası pembeyi sevmem. kızım olsa pembeyi rüyasında görür :) zaten iki renge indirgenmesini oldukça cinsiyetçi buluyorum. tüllü müllü simli şeyleri de sevmem. Allah biliyor işte iki oğlan kısmet etti bana hayırlısıyla.
49 mu çok iyiymiş. 85 ten aşağı gelmiyo benimelektirğimiz gelmiş 49 tl :)
evet canım benim yaz ayları yüksek gelir ama onun dışında 43-45-49-53 diye faturalar geliyor.. aslında fırında kullanırım, dodurucumda evde fişi takılıydı iki hafta önce fişini çektim..biz eşimle 6 dan sonra evde oluyoruz. fazla kalmıyoruz evde o sebeb olabilir.49 mu çok iyiymiş. 85 ten aşağı gelmiyo benim
Senin bu genç yaşında ev sahibi olmanızı kıskanıyor çekemiyor olabilirler.ben de kiradayız diye düşünüyorum..bak 3 ay ev kredisi ödemişiz bile inan farkında değilim. benim belimi büken elden alınan borçlar onlar bi hafiflese kredi çektiğimiz umrumda olmaz..
asla para isteyen ya da yardım isteyen yok çok şükür.. ben bu yaşlarımı kıt kanaaat geçirip hemen yüklü kredi ödemek istemem.. benim yapım biraz farklı kafaya çok takarım çok borçlanınca huzurum kaçar..herkes psikolojisine göre hareket eder tabiki. neden böyle dert olmuşuz insanlara anlamadım ki..
aaa maşşallahh.. sağlıklı bi şekilde bebişleriniz kucağına al inşallah canım..
ben çok gelicek diye fırınıda kullanmıyorum pek. dondurucum takılı hep, akşam 7 ye kadar kimse yok evde biizmde ama bi türlü düşüremedim. kurutma makinesi kullanıyorum haftada 2 defa oda etkiliyodur sanırım.evet canım benim yaz ayları yüksek gelir ama onun dışında 43-45-49-53 diye faturalar geliyor.. aslında fırında kullanırım, dodurucumda evde fişi takılıydı iki hafta önce fişini çektim..biz eşimle 6 dan sonra evde oluyoruz. fazla kalmıyoruz evde o sebeb olabilir.
yani onların da evi var, 4 tane çocukları var hepsi birbirinden tatlı, çok da severim.. babam ev peşinatı için ne kadar isterseniz vereyim bende var dedi, e öğretmen emekli adam kaç yıllık emeği o paralar yine de ısrarına dayanamadım 5 bin dolar 2 bin euro borç aldım. tl olarak al dedi asla dedim nasıl aldıysam öyle veririm sonuçta onların yatırımı.. ben en kısa zamanda onların borcunu ödemek derdindeyim, kızkardeşime de 3 tam altın borcum var.. yavaştan bunları yapmaya başlicaz.. kredimiz çok yüksek olsa bunları Allah bilir ne zaman öderdik..herkes kendi hesabını biliyor kimseye dert değil..Senin bu genç yaşında ev sahibi olmanızı kıskanıyor çekemiyor olabilirler.
benim kurutma makinam yok ama çok elektrik harcıyor diye duymuştum, burdan mı başka yerden mi hatırlamıyorum..ben çok gelicek diye fırınıda kullanmıyorum pek. dondurucum takılı hep, akşam 7 ye kadar kimse yok evde biizmde ama bi türlü düşüremedim. kurutma makinesi kullanıyorum haftada 2 defa oda etkiliyodur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?