dolusu nekadar acaba:)ben konserve şişesinde biriktiriyorum bukadar para biriktirememmmBuyrun benim iki haftalık bidonum. Allah hepimize daha cok versin inşallah.
amin canım inşallahGeçmiş olsun, inşallah bebek haberini ilk bize fısıldarsın. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
ayrılık kötü ama anlaşamıyorsa da yapacak bişey yok bir söz vardı evlenerek bazı insan ödüllenir bazısı cezalandırılır diyeselam kızlar.. nasılsınız.. bu aralar başladı bizde yoğunluk.. çok sevdiğim bi arkadaşım boşanıyor. uzun zamandır onlarla ilgileniyorduk birşeyler yapalım ayrılık olmasın diye çok uğraştık eşimle ama malesef olmadı.. bi yerden sonra da fazla karışmak doğru değil diye artık durduk.. Allah hayırlısını kısmet etsin ikisi için de.. boşanma dilekçesi verilmiş.. bakalım ne olacak..
aynısı bendede var canım bende öfkeleniyorum ama eşime birşey diyemem kızıma kızarmışımKızlar ben aslinda bu ara kimseye anlatamasamda burda bir kac topikde de paylastim.
Ofke kontrolu sorunu yasiyorum.
Buna simdiye kadar yasadiklarim birikenler sebep olabilir.
Sabirsizlik, tahammulsuzluk senelerin yorgunlugu vs vs.
Esimin ailesiyle gorusmuyorum biliyorsunuz.
Ama varliklari bir yerlerden surekli cikmalari beni huzursuz ediyor.
Isleri dusunce esimi aramalari esime kendilerine cekme yaranma cabalari.
Tamam haklisiniz bu insanlar bu adamin ailesi ben her nekadar sevmesemde Dogru soyluyorsunuz koparma hakkim yok karisma hakkimda belki yok.
Evet yine haklisiniz bu adam beni zorlamiyor evime gelmiyorlar.
Ama ben ofke sinir problemi yasiyorum.
Terapi dusunmuyorum daha once terapi aldim faydasi olmadi.
Benim bunu kendim yenmem gerek.
Surekli esimle tartisiyorum.
Esim yeterince sabirli biri.
Cogu zaman bana cvp vermiyor ozamanda sinirleniyorum.
Surekli ailesi yuzunden tartismalar oluyor.
Ama hep ailesi yuzunden cikiyor.
O niye borc istiyo, bu niye seni cagiriyor, o niye oyle dedi bu niye aradi vs vs.
Ben bu insanlar ölü yoklarmis gibi davranmak istiyorum.
Susmak istiyorum.
Isimleri gecse kulaklarimi kapamak istiyorum.
Duymak bilmek istemiyorum.
Ben napicam ya?
Nasil kendime hakim olabilirim.
Nasil umursamaz olunur?
Ahhh canım biz gerçekten benziyoruz.Kızlar ben aslinda bu ara kimseye anlatamasamda burda bir kac topikde de paylastim.
Ofke kontrolu sorunu yasiyorum.
Buna simdiye kadar yasadiklarim birikenler sebep olabilir.
Sabirsizlik, tahammulsuzluk senelerin yorgunlugu vs vs.
Esimin ailesiyle gorusmuyorum biliyorsunuz.
Ama varliklari bir yerlerden surekli cikmalari beni huzursuz ediyor.
Isleri dusunce esimi aramalari esime kendilerine cekme yaranma cabalari.
Tamam haklisiniz bu insanlar bu adamin ailesi ben her nekadar sevmesemde Dogru soyluyorsunuz koparma hakkim yok karisma hakkimda belki yok.
Evet yine haklisiniz bu adam beni zorlamiyor evime gelmiyorlar.
Ama ben ofke sinir problemi yasiyorum.
Terapi dusunmuyorum daha once terapi aldim faydasi olmadi.
Benim bunu kendim yenmem gerek.
Surekli esimle tartisiyorum.
Esim yeterince sabirli biri.
Cogu zaman bana cvp vermiyor ozamanda sinirleniyorum.
Surekli ailesi yuzunden tartismalar oluyor.
Ama hep ailesi yuzunden cikiyor.
O niye borc istiyo, bu niye seni cagiriyor, o niye oyle dedi bu niye aradi vs vs.
Ben bu insanlar ölü yoklarmis gibi davranmak istiyorum.
Susmak istiyorum.
Isimleri gecse kulaklarimi kapamak istiyorum.
Duymak bilmek istemiyorum.
Ben napicam ya?
Nasil kendime hakim olabilirim.
Nasil umursamaz olunur?
Ayrica biz koydeykende annemlere gelmisler.
Babam evdeydi onlarda da digiturk var.
Esim babama mac izlemeye gelelim mi demis.
O eltimin kocasi ve 2 enistesi (2 gorumcemin kocasi yani) ona da ayri bi sinir oldum.
Babama nie eve aliyosun dedim emri vaki yaptilar dedi.
Esime neden getiriyosun dedim sen nekadar kincisin nolmus gelmislerse dedi.
Ya istemiyorum.
Evimize etrafimiza yanassinlar istemiyorum.
Uzak dursunlar benden. Bizden.
Tabi herkez yaşadığını biliyor görmek bile insani üzüyor ama eşleri yanlız gördüğünde daha kolay emseliyolar bu yaz kayınvalide esime ben yanlarında yokken 150binliralik bi giriş kat evleri var sana bunu verelim sende bize 2. 3. Kat bi ev için kredi çek demiş eşim ses çıkarmamış dedim satamiyacagi evi bize kakaliyor ne bileyim ben onun 250-300 e ev bakmayacağını yanimda söylese verirdim ağzının payını aslında yanlız bırakmak bana göre daha fenaguiding1 canin benim esim gorus falan demiyor
Evimede gelmiyorlar
Bende gorusmuyorum
Bu yaz esim ortam yaratmaya calisti (gorumcemler istedi yanastilar bana) istemeyerek 2 defa ayni ortama geldik)
Sonrasina izin vermedim zaten.
Ama ben bu insanlar icin tartismak istemiyorum artik.
Uzulen hep ben oluyorum cunku.
Z zynpzeynep kesinlikle benziyoruz.
Canim ben yoklarmis gibi davranmak istiyorum ama nasil yapicami bilmiyorum.
Basaramiyorum.
Esimlede konustuk tamam isimlerini zikretme bana sorma bisi benim ailem tabiki bir araya gelicem bisiler icin dedi.
Sen en cok sana ve bana zarar veriyosun kimseye bisi oldugu yok dedi.
Hakli da.
Gecmiste olanlari aciyorum.
Kucuk eltimden ozellikle nefret ediyorum esim 1-2defa su son zamanlarda onunda oldugu ortamda bir araya geldiler.
Ayrica sinir oldum.
Ben senin sevmedigin insanla bir araya gelsem kiyamet kopar sende gelmiceksin diyorum.
Kardesimin karisi ben keyfimi gittim orda bulunduysamda kardeslerim bir araya gelmislerdi benide cagirdilar dedi (ben koydeyken)
Bide koyden gelirken eltimde annesindeydi onu aldilar.
(Kocasida vardi)
O bile bana batti kavga cikardim.
Sen koye onumu almaya gittin onun soforumusun sen falan die.
Ya kardesim vardi coluk cocuk zaten gelceklerdi ne deseydim sen binme gelmemi deseydim dedi.
Ya bu gibi seylerden kavga cikariyorum.
Ben hic birini sevmiyorum ama bu eltim ozellikle bir yilan.
Cok sinsi.
Onun oldugu ortamda ben zaten asla olmam esimde olmasin istiyorum
Kem gozlu biri.
Eslerimizle arayı iyi tutunca daha sinir oluyorlar gelinin agzindan çıkanı yapıyor diye daha çok çatlıyolar ben 12 yıl beni çok sevdiklerini düşünüyodum kendi annemden ayirmazdim geçen yıl bize geldi bende kızımı okula bırakıp geldim telefonla konuşuyor benim geldiğimi duymadı bile görünceme işte dolaplar giysi doluymuş mikrodalga varmış çok harciyomusuzda beni anlatıp duruyor duydugumu anlayınca esime anlatmamam konusunda tehdit ettiler tabi anlattım eşim onlara neymiş dedi şimdi ne arayıp soruyorum bayramda kandilde yazın 5 gün gittik eskisi gibi değilim artık esimi onların eline atmam yanındayım ama yüzde göstermem artıkE Esmaelif39 bende esimi itmek istemiyorum zaten kavga etmek istemiyorum artik.
Bu tartismalarlada adami sogutabilirim.
Yani herseyi dusunuyorum.
Mesela esim diyorki onlar senin hakkinda hic bisi demiyorlar hep sen soyluyorsun sus diyor.
Yahu sinsiler iste beni sevmediklerini biliyoruz ama esimi belki kendilerindende uzaklastirmamak icin benim hakkimda bisi demiyorlardir.
Yada esim bana soylemiyor bilmiyorum.
Bende onlar hakkindaki dusuncelerimi artik icine atmak istiyorum.
Soylemim istiyorum.
Iste nasil hakim olunur kendine orasini cozemedim.
Sizin k.v gelince herkes kendine uyanik ya.
Herkes kendine menfaatci.
İyi insalarla karsilasmak sans isi ya.Varlıkları mı dert yollukları mı kayınvalidelerin.. Benim eşimin babası eşim daha çok küçükken vefat etmiş. Biz evlenirken kayınvalidem meme kanseriydi. İki ay sonra da vefat etti kendisi. Henüz 41 yaşındaydı. 15 yıl gecti üstünden. Eşimin kimsesi kalmadı. Bazen çok üzüldüğünü farkediyorum. Anne babanin Yokluklari da zor arkadaslar...
12 sene yine iyi caktirmamislarEslerimizle arayı iyi tutunca daha sinir oluyorlar gelinin agzindan çıkanı yapıyor diye daha çok çatlıyolar ben 12 yıl beni çok sevdiklerini düşünüyodum kendi annemden ayirmazdim geçen yıl bize geldi bende kızımı okula bırakıp geldim telefonla konuşuyor benim geldiğimi duymadı bile görünceme işte dolaplar giysi doluymuş mikrodalga varmış çok harciyomusuzda beni anlatıp duruyor duydugumu anlayınca esime anlatmamam konusunda tehdit ettiler tabi anlattım eşim onlara neymiş dedi şimdi ne arayıp soruyorum bayramda kandilde yazın 5 gün gittik eskisi gibi değilim artık esimi onların eline atmam yanındayım ama yüzde göstermem artık
Bende elti yok çok şükür ama k.v son olaydan sonra beni gökdelenin üzerine çıkardı aşağı attı ben çok safliklar yaptım kendi memleketime ki düğünde (zaten memleketlerindekileri hiç görmedim bile) toplanan tüm altınları paraları ellerine verdim kendi annem hala kızar yarandinmi diye ev alırken ozaman eşimin tayini şırnağa çıkmıştı paraları yetmedi diye kredi çekti karışmadım doğunun cefasını ben çektim üstelik hamileydim sefasını onar sürdü artık yüzü tutupta bana gelemiyor zaten birazda şu tutumlu olup para biriktirmeye çok istiyorum demiştim bu evi satıp üzerine k.p 1.5 yıl sonra emekli olacak 2.kat ev almak istiyor ozaman yine esime yine kredi çektirir borcumuzu bitirip birazda birikim yapabilirsem bende arabayı değiştirelim diye istiyorum en azından krediye sokarsa bulasamaz artık maymun gözünü açtıSunu da biliyorum ökuz öldu ortaklik bitti diye bir laf vardir.
K.v ölse hepsi birbirinin gözunu oycak bunuda biliyorum.
Ahhh canım biz gerçekten benziyoruz.
2 yılım çok çok kötü geçti ve nazarlardan saklasın Rabbim 4 aydır iyiyim.
Eşimin ailesi yüzünden sıkıntı yaşadım. Bayramda gidip görüşce yine sıkıntı yaşadım.ama içime attım sana ne dedim.
Çok kavga ettik. Ayrılık noktasına geldik ama kimselere hissettirmedik. Ben birşeyler kırıyordum psikoloğa gittim sonuç alamadım. Oturdum düşündüm ya benim oğlumun eşimin mutluluğu ya da onların beni mutsuz görmesi ile mutlulukları. Kendimizi üzüyoruz boşuboşuna
Şimdi çok sinirlenince başka şeylerle ilgileniyorum ve Rabbim affetsin beni rahatsız eden herkesle görüşmeyi kesme kararı aldım.beni görmelerine fırsat vermicem. Çünkü ben ne yaparsan aynısını yapan bir eltim var.eskiden kızıyordum şimdi gör de yap hadi diyorum.
Düşünme başka şeylerle ilgilen. Sağlığımız mutluluğumuz ailemiz herşeyden önemli.
Selam kızlar.dün 220 tl yatırdım hesaba 100 tl de haftasonu yatırıcam. Ama bugün bozuk bulamayınca 2 tl aldım a101 e boyalar gelmiş 2.25 e boya aldım oğluma.
guiding1 canin benim esim gorus falan demiyor
Evimede gelmiyorlar
Bende gorusmuyorum
Bu yaz esim ortam yaratmaya calisti (gorumcemler istedi yanastilar bana) istemeyerek 2 defa ayni ortama geldik)
Sonrasina izin vermedim zaten.
Ama ben bu insanlar icin tartismak istemiyorum artik.
Uzulen hep ben oluyorum cunku.
Z zynpzeynep kesinlikle benziyoruz.
Canim ben yoklarmis gibi davranmak istiyorum ama nasil yapicami bilmiyorum.
Basaramiyorum.
Esimlede konustuk tamam isimlerini zikretme bana sorma bisi benim ailem tabiki bir araya gelicem bisiler icin dedi.
Sen en cok sana ve bana zarar veriyosun kimseye bisi oldugu yok dedi.
Hakli da.
Gecmiste olanlari aciyorum.
Kucuk eltimden ozellikle nefret ediyorum esim 1-2defa su son zamanlarda onunda oldugu ortamda bir araya geldiler.
Ayrica sinir oldum.
Ben senin sevmedigin insanla bir araya gelsem kiyamet kopar sende gelmiceksin diyorum.
Kardesimin karisi ben keyfimi gittim orda bulunduysamda kardeslerim bir araya gelmislerdi benide cagirdilar dedi (ben koydeyken)
Bide koyden gelirken eltimde annesindeydi onu aldilar.
(Kocasida vardi)
O bile bana batti kavga cikardim.
Sen koye onumu almaya gittin onun soforumusun sen falan die.
Ya kardesim vardi coluk cocuk zaten gelceklerdi ne deseydim sen binme gelmemi deseydim dedi.
Ya bu gibi seylerden kavga cikariyorum.
Ben hic birini sevmiyorum ama bu eltim ozellikle bir yilan.
Cok sinsi.
Onun oldugu ortamda ben zaten asla olmam esimde olmasin istiyorum
Kem gozlu biri.
Tabi herkez yaşadığını biliyor görmek bile insani üzüyor ama eşleri yanlız gördüğünde daha kolay emseliyolar bu yaz kayınvalide esime ben yanlarında yokken 150binliralik bi giriş kat evleri var sana bunu verelim sende bize 2. 3. Kat bi ev için kredi çek demiş eşim ses çıkarmamış dedim satamiyacagi evi bize kakaliyor ne bileyim ben onun 250-300 e ev bakmayacağını yanimda söylese verirdim ağzının payını aslında yanlız bırakmak bana göre daha fena
herkes aynı dertten muzdarip 12 yıl....diğer dediğine katılıyorum eşinle iyi oldumu dayanamıyorlar yapmamız gereken kocalarla iyi olmakEslerimizle arayı iyi tutunca daha sinir oluyorlar gelinin agzindan çıkanı yapıyor diye daha çok çatlıyolar ben 12 yıl beni çok sevdiklerini düşünüyodum kendi annemden ayirmazdim geçen yıl bize geldi bende kızımı okula bırakıp geldim telefonla konuşuyor benim geldiğimi duymadı bile görünceme işte dolaplar giysi doluymuş mikrodalga varmış çok harciyomusuzda beni anlatıp duruyor duydugumu anlayınca esime anlatmamam konusunda tehdit ettiler tabi anlattım eşim onlara neymiş dedi şimdi ne arayıp soruyorum bayramda kandilde yazın 5 gün gittik eskisi gibi değilim artık esimi onların eline atmam yanındayım ama yüzde göstermem artık
orasıda öyle tabiVarlıkları mı dert yollukları mı kayınvalidelerin.. Benim eşimin babası eşim daha çok küçükken vefat etmiş. Biz evlenirken kayınvalidem meme kanseriydi. İki ay sonra da vefat etti kendisi. Henüz 41 yaşındaydı. 15 yıl gecti üstünden. Eşimin kimsesi kalmadı. Bazen çok üzüldüğünü farkediyorum. Anne babanin Yokluklari da zor arkadaslar...
o şans bizde yokmuş gülüm birde biz maddi yardımda bulunuyoruz yiyeceklerini alırız hep dolu.Ama bir kaynım var onun için ölürler onun evine giren parada herkesten daha fazla ama sorarsan onun parası yok ... bu adaletsizliği sevmiyorum birşey alınacak yapılacak olur dört oğul memur diğerleri kendi halinde onlardan bişe alınmaz ama en büyük abimiz nedense parası yok diye seçilirİyi insalarla karsilasmak sans isi ya.
K.v kiskanclik olunca sen nekadar iyi olursan ol fayda etmiyor
Bende bunu istiyorum basarili olamiyorum sanirim.İyi geceler kızlar
Uyumadan önce bi okuyayım dedim
@tr_lelli cnm yazdıklarını görünce yazmadan duramadım
Yaşadıklarını en iyi sen bilirsin tabi ama yazdıkların ve paylaşımlarından anladığım kadarıyla eşin ile iyi anlaşıyor ve birbirinizi seviyorsunuz
Sen mesafeni koruyorsun eşin de saygı duyuyor annesi ve kardeşleri olduğu içinde görüşüyor
Aranızda başka sıkıntı olmadıkça değer vermediğin senin için önemsiz insanlar için kavga edip ne kendi huzurunu ne yuvanın huzurunu bozma arkadaşım
Sen ufak şeylerle mutlu olabilen hayata karşı ne istediğini bilen bir insansın
Evet bazen zor olsa da duyma umursama eşin ve çocuğunla mutlu ol sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?