benim bi görümce ve kayın var kaynanam tapacak onlara onların sev dediği kişileri seviyor onlar ne derse oguiding1 evet o esimin diger kardesleri icinde gecerli bizde.
Abisinin evine 4 maas giriyor (eltim kaynim ve 2 kizi calisiyor)
Kirada vermiyorlar kendi evleri.
Ama k.v açlar diye esime aglaniyor.
Kucuk kaynim desen onunda kendi evi simdi arabasini degiscekmis daha iyi bisi alcakmis sorsan paralari yok hep açlar.
Bu k.v cok ortalik katistirip esime acindiriyor bunlari
Esim cok vicdanlidir.
Yani benim akrabalarimdan da biri borc istese acız dese hic dayanamaz.
Parasi olmasa bulur verir.
Yani yoksa yoktur.
Vicdan yapmanin alemi yok bana gore.
Abinin evine 4 maas giriyor bizim evimize 1 maas evet haklisiniz açlar yok diye diye belki yok oluyodur ac kaliyolardir bereketsizlerdir diyorum ordan kavga cikiyo mesela.
Hakliyim.
Dogru soyleyince zaten tartisma oluyo bizde.
günaydınlar...Herkese günaydın diliyorum
oooo ne güzel görünüyorrrGünaydınlar herkese.. bugün cuma.. Ben haftalık olarak ayırdığım icin paramızı bu haftayı tamamlamış oldum. Haftaliktan artan para 100 tl. Tabi hemen bidonuma attım. Yeni hafta icin alisveris listemi hazırladım. Akşamüstü alisverise çıkıp alırız bugün. Haftasonu dinlenmek istiyorum. Havalardan sanırım hasta gibiyim. Bidonumun son arttidiklarimin da eklenmiş halini koydum. Allah hepimizin birikimlerine bereket versin cogaltsin inşallah.. Buyrun..
Insan hemen buyusun istiyor dimi.Günaydınlar herkese.. bugün cuma.. Ben haftalık olarak ayırdığım icin paramızı bu haftayı tamamlamış oldum. Haftaliktan artan para 100 tl. Tabi hemen bidonuma attım. Yeni hafta icin alisveris listemi hazırladım. Akşamüstü alisverise çıkıp alırız bugün. Haftasonu dinlenmek istiyorum. Havalardan sanırım hasta gibiyim. Bidonumun son arttidiklarimin da eklenmiş halini koydum. Allah hepimizin birikimlerine bereket versin cogaltsin inşallah.. Buyrun..
lelli o kadar bekleyemem kız 9 bin biriktirmek benim için kolay değil maaşı almadan hesap yapıyorum eksideyim:)Insan hemen buyusun istiyor dimi.
Bende merak ettim nekadar cikacak
Bizim 9bin tl falan cikmisti.
Ya cok zevkli ama ortaya dokup saymasi.lellş o kadar bekleyemem kız 9 bin biriktirmek benim için kolay değil maaşı almadan hesap yapıyorum eksideyim:)
yorgunluk canım personeller saymanımız izinde hem kendi işim hem onların yerine bakmak bu hafta beni çok yordu işleri bitirdimNeler yapiyorsunuz?
Ne pisirsem acep diye dusunuyorum ben.
Biraz bulasigim var onlari yikamam gerek.
Bugun evi supurmicem.
Wc de yikasam uyucam biraz.
Camlarimi silmem lazim kirliler ama icimden gelmiyor.
Oglum okula baslayana kadar kalicak galiba.
Evde kimse olmaz rahat rahat acar camlari sabahdan silerim diye dusunuyorum.
Bi kac parca eksigimi almak istiyorum.
Ogluma battaniye
Nevresim istiyorum.
Ayrica bisi sorucam solingen alman meyve bicagim var 1 tane yillardir kullaniyorum cok memnunum.
Ben 6 tane almak istiyorum.
n.11 de ve instagramdaki bazi hesaplarda var.
Sizce guvemilirmidir?
Alman mali orjinalmidir?
Genelde 6'lı 35 yada 40 tl.
Alicam kesin cunku meyve,sebze,karpuz bile soyup dogruyorum acayip memnunum
Guvenebilirmiyim diye tereddutde kaldim.
Bilginiz varsa beni aydinlatin kizlar.
bir liraları bu şişeye doldursan abooooo düşünemiyorumYa cok zevkli ama ortaya dokup saymasi.
Biz 3 defa bidon yaptik (zaten topiklerle ve birikimle tanismam bidon sayesinde oldu)
Bir defa 7bin bir defa 9bin cikti.
Bir defada 1tl lik yapmistik onun meblasini unuttum ama agzinaa kadar 1tl dolmustu esim esnafti o donem.
Sonra hepsi 20bin oldu
Arabayi degisirken uzerine ekledik
Ben bidon olayini cok seviyorum amaa suan elime cok nakit gecmediginde zuladan oteye gidemiyorum.
hayırlı olsun canımm çok değilmiş bişeycik olmazMerhaba hanımlar
bugün 1 seneden sonra ilk kez ihtiyacım olmadığı halde kendime bluz aldım almamaya söz vermiştim kendime evdekileri eskiteceğim diye ama bu da 1 yıl hediyesi olsun zaten 20 liradan 10 liraya düşmüş 1 yıl daha bişey almam artık
Dün de pazarda 10 tl harcadım
Olaganlarla idare edebiliyormusun?Merhaba hanımlar
bugün 1 seneden sonra ilk kez ihtiyacım olmadığı halde kendime bluz aldım almamaya söz vermiştim kendime evdekileri eskiteceğim diye ama bu da 1 yıl hediyesi olsun zaten 20 liradan 10 liraya düşmüş 1 yıl daha bişey almam artık
Dün de pazarda 10 tl harcadım
Bidonla bu sayfa sayesinde tanıştım :) dedimki bende yaparim. Simdiye kadar hic birikim yapamamistik. Degisik geldi fikir. Esime anlattim gulmustu hatta. Sonra basladim biriktirmeye. İcinde paralar gorundukce bizimkilerin hoşuna gitti. Maastan artani koydum, haftalik ev harcamalarindan artani koydum. İlkinde 6000 gibi bi rakam çıktı içinden. Hemen bilezik alip koyduk. Baktik ki bu şekilde birikiyo. Hemen bi bidon daha yaptık. Onu da acinca yine 6000 den az fazla çıktı icinden. Onla da bilezik aldim. Yenisini yaptik. Bu kez tayinimiz cikti. Haziranda actik 4.565 tl çıktı . Onu tayin masraflari icin kullandık mecburen. Bu dördüncü bidonumuz. İnsallah bunla da bilezik yapabiliriz. Yani basit bi su bidonu bize para biriktirmeyi öğretti. Elimize geceni içine atiyoruz. Lüzumsuz hic bisey almıyoruz artik. 9 yasinda oglum var. O bile harcliklarini harcamiyo. Bizim icin hem eglenceli oluyo hemde birikim oluyo. Her ayın 15 i ve her cuma günü bizim icin eglence oluyo. Rabbim hepimizin birikimine bereket versin. Bidonu dolduramam ben demeyin. Agzina kadar doldurmaya gerek yok. Birikeni görmek müthiş gaz veriyo insana.
Insan gorunce bile hevesleniyor dimiBidonla bu sayfa sayesinde tanıştım :) dedimki bende yaparim. Simdiye kadar hic birikim yapamamistik. Degisik geldi fikir. Esime anlattim gulmustu hatta. Sonra basladim biriktirmeye. İcinde paralar gorundukce bizimkilerin hoşuna gitti. Maastan artani koydum, haftalik ev harcamalarindan artani koydum. İlkinde 6000 gibi bi rakam çıktı içinden. Hemen bilezik alip koyduk. Baktik ki bu şekilde birikiyo. Hemen bi bidon daha yaptık. Onu da acinca yine 6000 den az fazla çıktı icinden. Onla da bilezik aldim. Yenisini yaptik. Bu kez tayinimiz cikti. Haziranda actik 4.565 tl çıktı . Onu tayin masraflari icin kullandık mecburen. Bu dördüncü bidonumuz. İnsallah bunla da bilezik yapabiliriz. Yani basit bi su bidonu bize para biriktirmeyi öğretti. Elimize geceni içine atiyoruz. Lüzumsuz hic bisey almıyoruz artik. 9 yasinda oglum var. O bile harcliklarini harcamiyo. Bizim icin hem eglenceli oluyo hemde birikim oluyo. Her ayın 15 i ve her cuma günü bizim icin eglence oluyo. Rabbim hepimizin birikimine bereket versin. Bidonu dolduramam ben demeyin. Agzina kadar doldurmaya gerek yok. Birikeni görmek müthiş gaz veriyo insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?