Bi de onu alinca iyi bisi aldim saniyordum ben ozamanlar.ayyy 3 liralık 5 liralık şaçma sapan evde giymelik kıyafetlere sadece ben para vermiyormuşum?
ben de eskiden ne kadar fütursuzca para harcadığımı anladım.
Artık bakmıyorum almıyorum
misal ince siyah kot pantolonum var bayağı bir aşındı onu elden çıkaracağım listeme yazıp alacağım
ama onun haricinde alışveriş yapmak yok
bu haftasonu umarım yeterince elden çıkarırım yine
Bi de onu alinca iyi bisi aldim saniyordum ben ozamanlar.
Yani giyerim ya disarda da giyilir aslinda falan diyip sonra evde bile giymiyordum.
Simdi sali pazarinda falan kadinlar hucum ediyor ya o bluzlara ben hic bakmadan geciyorum.
Neye ihtiyacim varsa atletse atlet corapsa corap.
Ben bir de bazen birinin fikrini almak istiyorum bazende birinin fikrinin golgesinde kaliyorum.
Mesela icime sinmiyor ama yanimdaki al ya cok yakisti falan diyince bi tereddutde kaliyorum.
Disardan guzel mi duruyor ki acaba diyorum.
Annem harici kimseyle alisverisede gitmiyorum artik.
Annem pek yorum yapmaz.
ayyy canım ne güzel olur.. biz arabayı değiştirdik elden 5200 tl borçlandık 2 ayda onu bitirecez mecbur.. ekim kasım onu ödesek, marta kadar 4 ay sürem var bilezik için... mmmmm ben de varım ne birikse artık bilezik olacak inaşallahh.. min.limit 2000 tl dedin demek tamam canım ben de varım.. haa eylül ekim saymıyorum ben olur mu:)Ya da kizlar ben hala ata almadim
Hepimiz kendimize 1 bilezik yapalim mi?
Nekadarlik olursa olsun gr ne olursa olsun.
Kendimize bir ay belirleyelim o aya kadar para biriktirelim bilezigin gr kalinligi modeli hic onemli degil.
Ama o ay o bilezigi alalim kendimize birbirimize soz verelim.
Amac 1 bilezik almak olsun.
Burdanda kolumuza takip resim paylasalim.
Tamamen tesvik tasarruf heves amacli olsun.
Meselazelalke ege_sny kesin benimle yapar bunu.
Beni yalniz birakmazlar.
Ne dersiniz?
kız ne güzel ballandıra ballandıra anlattın sen:) valla ben de bi şekilde arttırıp atacam köşeye, çok borç var ama bana ne eşim halletsin ben arttırdıklarımlar yapeceğimmmm bana naaa :)Bilezikci tayfa aksama toplasin saflari sıklastirilim ve kis sonuna gibi denk getirecek sekilde bir ay belirlereyim (mesela mart olabilir )
Ekimde baslariz martda biter
Martin 20sinde nekadarlik bilezik alabildiysek (kart yazidirin alirken gr fiyatini yaziyorlar tarih atiyorlar isteyince) kartlari ve bileziklerin resmini paylasariz hepimiz ayni gun ayni anda.
Bak bak hayali bile guzel :)
Misal mart ayinin 20si gelmis 2 sayfa sirf bilezik resmi.
Olaya gellll beeeggg.
Tamamdir kanka ayipsin.ayyy canım ne güzel olur.. biz arabayı değiştirdik elden 5200 tl borçlandık 2 ayda onu bitirecez mecbur.. ekim kasım onu ödesek, marta kadar 4 ay sürem var bilezik için... mmmmm ben de varım ne birikse artık bilezik olacak inaşallahh.. min.limit 2000 tl dedin demek tamam canım ben de varım.. haa eylül ekim saymıyorum ben olur mu:)
Kanki sey kisin birbirimizi motive ederiz.kız ne güzel ballandıra ballandıra anlattın sen:) valla ben de bi şekilde arttırıp atacam köşeye, çok borç var ama bana ne eşim halletsin ben arttırdıklarımlar yapeceğimmmm bana naaa :)
Canım ben bugün 12 gr kibrit çöpü bilezik aldım tek kalmasın diyeYa da kizlar ben hala ata almadim
Hepimiz kendimize 1 bilezik yapalim mi?
Nekadarlik olursa olsun gr ne olursa olsun.
Kendimize bir ay belirleyelim o aya kadar para biriktirelim bilezigin gr kalinligi modeli hic onemli degil.
Ama o ay o bilezigi alalim kendimize birbirimize soz verelim.
Amac 1 bilezik almak olsun.
Burdanda kolumuza takip resim paylasalim.
Tamamen tesvik tasarruf heves amacli olsun.
Meselazelalke ege_sny kesin benimle yapar bunu.
Beni yalniz birakmazlar.
Ne dersiniz?
Oooo bu superrrCanım ben bugün 12 gr kibrit çöpü bilezik aldım tek kalmasın diyeKK48:) yılbaşına kadar 2.yi almak istiyorum nasipse.ben varım
Antalyanin guzel zamanlari buzamanlarmis demekBen sonunda tatildeyim, uc gundur burdayiz, otel tam istedigim gibi yemekler guzel alan genis insan bogulmuyor. Ilk defa antalyada dalgali deniz/bol ruzgar az nem e denk geldim. Arada deniz cok kotu oluyor ama havuza kactik sorun olmadi. Kardesimin dugunu cok guzel cok iyi gecti. Masrafim cok olmadi. Genel anlamda kimse mutsuz olmadi.
Bende ekim ayindan itibaren birikime geri donuyorum. Bilezik alacaktim siz aklimi celdiniz bende varim.
Süpersiniz. Sizi takipteyim. Birikim taktiklerine ihtiyacim varBilezikci tayfa aksama toplasin saflari sıklastirilim ve kis sonuna gibi denk getirecek sekilde bir ay belirlereyim (mesela mart olabilir )
Ekimde baslariz martda biter
Martin 20sinde nekadarlik bilezik alabildiysek (kart yazidirin alirken gr fiyatini yaziyorlar tarih atiyorlar isteyince) kartlari ve bileziklerin resmini paylasariz hepimiz ayni gun ayni anda.
Bak bak hayali bile guzel :)
Misal mart ayinin 20si gelmis 2 sayfa sirf bilezik resmi.
Olaya gellll beeeggg.
mornergis kuzu senide yazimmi kara listeye
Yazayimmi senide?
Bilezik aldirimmi sanada?
Koluna takip singirdattirimmi?
Napcan? Benimi engellicen
beren_naz sen gelsene?
Adini yazdiripda bilezik almayini gelir bulurum he ona gore.
Gorcem o bilezikleri kartlari.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?