Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bi de onu alinca iyi bisi aldim saniyordum ben ozamanlar.
Yani giyerim ya disarda da giyilir aslinda falan diyip sonra evde bile giymiyordum.
Simdi sali pazarinda falan kadinlar hucum ediyor ya o bluzlara ben hic bakmadan geciyorum.
Neye ihtiyacim varsa atletse atlet corapsa corap.
Ben bir de bazen birinin fikrini almak istiyorum bazende birinin fikrinin golgesinde kaliyorum.

Mesela icime sinmiyor ama yanimdaki al ya cok yakisti falan diyince bi tereddutde kaliyorum.
Disardan guzel mi duruyor ki acaba diyorum.

Annem harici kimseyle alisverisede gitmiyorum artik.
Annem pek yorum yapmaz.

Bende almışım doldurmuşum dolapları
şimdi bakmıyorum bile
çocuk olduğundan beri de pazara falan da gidemedim yani mecburi uzaklaşma oldu
pazar derken kıyafet satan sosyetik pazarlar yani
kiloda vereyim falan deyip yerimde saydığımdan almadım da
neyse iyi oldu dolaplar ferahlasın

herkese iyi haftasonları işlerimi toparlayıp gideyim

ayyy canım ne güzel olur.. biz arabayı değiştirdik elden 5200 tl borçlandık 2 ayda onu bitirecez mecbur.. ekim kasım onu ödesek, marta kadar 4 ay sürem var bilezik için... mmmmm ben de varım ne birikse artık bilezik olacak inaşallahh.. min.limit 2000 tl dedin demek tamam canım ben de varım.. haa eylül ekim saymıyorum ben olur mu:)

kız ne güzel ballandıra ballandıra anlattın sen:) valla ben de bi şekilde arttırıp atacam köşeye, çok borç var ama bana ne eşim halletsin ben arttırdıklarımlar yapeceğimmmm bana naaa :)

Tamamdir kanka ayipsin.
10gr alirsin misal 1.800 falan.
Hallederiz
Zaten dedim ya hani herkes nekadarlik alabilirse hediyelik bilezik alinmasin ama bozdururken cok dusuyor o.
Yatirimlik dicez alirken.
Bendekileri ben sormustum 1.200den almistim onlar suan 2000tl ondan baz aldim 2000 dedim.

Bende +600olarak baslicam zaten.
Cunku biliyosunuz ben calismiyorum.
Esimden aldigim 50tl _100tl biriktiricem uzerini bende 2000ini cok asamam belki 2.200-2.300olur ancak.

kız ne güzel ballandıra ballandıra anlattın sen:) valla ben de bi şekilde arttırıp atacam köşeye, çok borç var ama bana ne eşim halletsin ben arttırdıklarımlar yapeceğimmmm bana naaa :)
Kanki sey kisin birbirimizi motive ederiz.
Sen zaten istesin bende evdeyim.
Evdeki kislik yaptiklarimizi pisiririz
Ne bilim kiyafet almayiz.
Disarda yemeyiz.
Indirim takip ederiz birbirimizi haberdar ederiz.
Bunlarin hepsi bile +400-500 demek.
Uzerinide tamamlicaz artik.

Canım ben bugün 12 gr kibrit çöpü bilezik aldım tek kalmasın diye KK48:) yılbaşına kadar 2.yi almak istiyorum nasipse.ben varım

Evet birşeylerden arttırırız ne birikse, hem kumbara da olur ordan bile 200_300 gelir. Ekim kasim da birşey atamam, aralik, ocak, şubat, mart aylarinda hedefi tutturmaya çalışacam insallah.. ben de lazer kesim bilezik hedefliyorum o zaman artik kac gram kac tl ye gelir bakmam lazim. 15 gr mesela kaça acaba ??

Ben sonunda tatildeyim, uc gundur burdayiz, otel tam istedigim gibi yemekler guzel alan genis insan bogulmuyor. Ilk defa antalyada dalgali deniz/bol ruzgar az nem e denk geldim. Arada deniz cok kotu oluyor ama havuza kactik sorun olmadi. Kardesimin dugunu cok guzel cok iyi gecti. Masrafim cok olmadi. Genel anlamda kimse mutsuz olmadi.
Bende ekim ayindan itibaren birikime geri donuyorum. Bilezik alacaktim siz aklimi celdiniz bende varim.

Canım ben bugün 12 gr kibrit çöpü bilezik aldım tek kalmasın diye KK48:) yılbaşına kadar 2.yi almak istiyorum nasipse.ben varım
Oooo bu superrr
Daha bir suruleri sizin olsun

Lutfen okuyanda varsa dahil olun.
Bakin cok zevkli olcak.
Dusunun ayni anda ust uste altinlar burda
Dusununce bile guzel.

Ekim baslangic olacak.
Ayda minimum 300tl atabilirsek iyi bir bilezik alabiliriz.
Fazlasini atabilen gr daha yuksek alir.

Suanlik guncel
Bens
zelalke
ege_sny
M muhendiseylul
E Esila09

5 kisiyiz hadi gelin be

Ayda 300'350tl atabilirsiniz.
Nolcakki
Azicik gidadan (indirim)
Azicik giysiden
Azicik makyaj malz.
Azicik faturalardan kisicaz.
Sonra kolumuza bilezik takicaz.

Bunu basarirsak devami gelecek emin olun.
Yazin ben guncellicem.
10 kisi olcaz hedefi koydum ben banane geleceksiniz iste hih!

Antalyanin guzel zamanlari buzamanlarmis demek
Iyi tatiller hemen guncelledim ve gelenler oldukca guncellicem.
10 kisi olma yolundayiz cok zevkli olacak cokk

Süpersiniz. Sizi takipteyim. Birikim taktiklerine ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…