Canim ekimde basliyoruz mart ayinda biter.Ne zaman alacağız.Hangi ayda ?
Canim 1 ay deneyin o sirada belli eder kendini zaten hemen baskasini arar bulursun 1 ay sonu maasini verir yollarinizi ayirirsiniz.Kızlar kafamı çok kurcalayan bir soru var
Bana fikir verin lütfen
Şimdi ben okullar kapanmadan bakıcı aramaya başladım çünkü geçen seneki bakıcımız çalışmıyacağını söyledi
Neyse aramalarımız sonucu bir arkadaşın tavsiyesi ile bir bayanla konuştuk anlaştık ama pek içime sinmedi
Çok bilmiş açıkgöz bir kadın
Daha sonra hakkında pek olumlu bir şey duymadım
Dün eşime birileri olumsuz yorum yapmış
Bu günde bana başka biri yine olumsuz şeyler söyledi
Dolayısı ile moralin çok bozuldu
Bu kadının eşi yazın iki ay bahçemize ve tavuklarımıza baktı biz yokken
Ben eşime diyorum ki hiç içime sinmiyor başlamadan kadınla konuşalım şartlarımız değişti gerek kalmadı diyelim
Eşimde bir bakalım bir ay demiyelim olmazsa ondan sonra konuşuruz yazın bahçemize baktılar diyor
Bide önceden ben tam gün çalışıyordum kurs vardı 17 kadar okulda oluyordum
Bu sene ikili öğretim 13 te evde olacağım
Büyük kızım birinci sınıfa gidecek
Küçüğüde anasınıfına başlayacak yarım gün
Ben normalde küçüğü öğlenden sonra göndermeyi düşünüyordum ama şimdi diyorum sabah göndersem
Büyüğün okulu tam gün olacak
bende sabahçı olacağım
Zaruri durumlarda dışında kendimiz bakabiliriz
Ama bazen toplantı sınav görevi oluyor o zaman çocukları bırakacak kimsem yok
Şimdi siz olsanız ne yaparsınız
Günlerdir bu soru var aklımda
İçimden hiç başlamadan bu işi bitirmek geliyor
Normalde bayram sonrası başlıyacaktı ama aradı ben memleketteyim dedi bende tama dedim ayın 10 da başla o arada da çocukları yanımda seminere götürüyorum
Bence uzakta durmaSüpersiniz. Sizi takipteyim. Birikim taktiklerine ihtiyacim var
Gunaydin,çok geriden geliyorum çocuklardan fırsat bulamıyorm:)) ins herkes iyidir, saggy halı gerçekten çok zor temizleniyor hele de küçük çocuklar varsa benimde pişmanlığim cnm keske almasaydim 3 tane 4 m2 merinos bide yatak odası takımı vardı 3 lü kv verdim bayramda evim zaten küçük herşeyi veresim var sürekli birşeyler veriyorm tıkış tıkış ev sevmiyorm . Yatak odası için şu ince halılardan aldım 200 tl tuttu.Oglumun odasinin halisindan cok memnunum ben.
Markasi angora.
Odasi sade halisini desenli aldim.
Ama ara ara acik renk gecisleri var (resim atarim istersen) kolay siliniyor.
Leke tutmuyor
Uzerinde sac bisi kalmiyor toplamiyor.
Tek memnun oldugum halim o ve mutfaga yeni aldigim makinada yikanan halim.
Zaten gerisi saggy pismanim lanet bir hali.
bugün öğleden sonra eşim araba sürmeyi öğretecek, aslında önceki araba otomatikti onu sürüyordum ama değiştirince manuel aldık, şimdi manueli kullanmaya cesaretim kalmadı ( halbuki ehliyetimi manuel almıştım). eşim de illaki yaparsın öğrenirsin diye ısraretti, bugünde beraber sıfırdan başlayacak mışız, kızlar var mı sizde manuel kullanan, nasıl çok zor mu yaaa
bugün öğleden sonra eşim araba sürmeyi öğretecek, aslında önceki araba otomatikti onu sürüyordum ama değiştirince manuel aldık, şimdi manueli kullanmaya cesaretim kalmadı ( halbuki ehliyetimi manuel almıştım). eşim de illaki yaparsın öğrenirsin diye ısraretti, bugünde beraber sıfırdan başlayacak mışız, kızlar var mı sizde manuel kullanan, nasıl çok zor mu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?