Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar kafamı çok kurcalayan bir soru var
Bana fikir verin lütfen
Şimdi ben okullar kapanmadan bakıcı aramaya başladım çünkü geçen seneki bakıcımız çalışmıyacağını söyledi
Neyse aramalarımız sonucu bir arkadaşın tavsiyesi ile bir bayanla konuştuk anlaştık ama pek içime sinmedi
Çok bilmiş açıkgöz bir kadın
Daha sonra hakkında pek olumlu bir şey duymadım
Dün eşime birileri olumsuz yorum yapmış
Bu günde bana başka biri yine olumsuz şeyler söyledi
Dolayısı ile moralin çok bozuldu
Bu kadının eşi yazın iki ay bahçemize ve tavuklarımıza baktı biz yokken
Ben eşime diyorum ki hiç içime sinmiyor başlamadan kadınla konuşalım şartlarımız değişti gerek kalmadı diyelim
Eşimde bir bakalım bir ay demiyelim olmazsa ondan sonra konuşuruz yazın bahçemize baktılar diyor

Bide önceden ben tam gün çalışıyordum kurs vardı 17 kadar okulda oluyordum
Bu sene ikili öğretim 13 te evde olacağım
Büyük kızım birinci sınıfa gidecek
Küçüğüde anasınıfına başlayacak yarım gün
Ben normalde küçüğü öğlenden sonra göndermeyi düşünüyordum ama şimdi diyorum sabah göndersem
Büyüğün okulu tam gün olacak
bende sabahçı olacağım
Zaruri durumlarda dışında kendimiz bakabiliriz
Ama bazen toplantı sınav görevi oluyor o zaman çocukları bırakacak kimsem yok

Şimdi siz olsanız ne yaparsınız
Günlerdir bu soru var aklımda
İçimden hiç başlamadan bu işi bitirmek geliyor
Normalde bayram sonrası başlıyacaktı ama aradı ben memleketteyim dedi bende tama dedim ayın 10 da başla o arada da çocukları yanımda seminere götürüyorum

Ay çok uzun yazdım ama mevzu bu kızlar
Ayrıca normalde anlaşmamız gereği tam gün evde olacaktı ama çocuklarım yarım gün evde olacak oda diğer yarım gün yemek yapacak bide dağınıklığı falan toplarım demişti
Ayrıca çocuklarında onunla kalacak yarım gün 700 tl ödeyeceğiz
Ay delireceğim kızlar

tr_lelli bu arada bir arsa işimiz var eyer o olmazsa bende bilezik almak istiyorum sevmem takmayı falan ama olsun maksat birikim olsun

Canim 1 ay deneyin o sirada belli eder kendini zaten hemen baskasini arar bulursun 1 ay sonu maasini verir yollarinizi ayirirsiniz.

Uykum kacti iyimi !
Benim erbaslar otururken dalmistim biraz dalis o dalis
Ellememisler beni uyandirmak istemediler demek uyumus hepsi.
Gece de zaman gecmek bilmez simdi.
Ses de yapmak istemiyorum takilim bari bi basima.

Gunaydin,çok geriden geliyorum çocuklardan fırsat bulamıyorm:)) ins herkes iyidir, saggy halı gerçekten çok zor temizleniyor hele de küçük çocuklar varsa benimde pişmanlığim cnm keske almasaydim 3 tane 4 m2 merinos bide yatak odası takımı vardı 3 lü kv verdim bayramda evim zaten küçük herşeyi veresim var sürekli birşeyler veriyorm tıkış tıkış ev sevmiyorm . Yatak odası için şu ince halılardan aldım 200 tl tuttu.

günaydın kızlar.. nasılsınız bakim.. iş yerindeyim, sakin bir gün vee ben nete takılıyorum.. dün kv lere yemeğe gittik, bu akşam da arkadaşlara yemeğe davetliyiz.. bu aralar evde doğru düzgün yemek yapmadım desem yeridir.

bugün öğleden sonra eşim araba sürmeyi öğretecek, aslında önceki araba otomatikti onu sürüyordum ama değiştirince manuel aldık, şimdi manueli kullanmaya cesaretim kalmadı ( halbuki ehliyetimi manuel almıştım). eşim de illaki yaparsın öğrenirsin diye ısraretti, bugünde beraber sıfırdan başlayacak mışız, kızlar var mı sizde manuel kullanan, nasıl çok zor mu yaaa

kolay canım düşük viteste git ilk zamanlar

günaydın hanımlar
bugüne evde olmayı planlıyordum ama işler değişti
biraz gezeriz sanırım ama bişey almam belki sinema filan olabildiğince az harcama yapmaya çalışacağım
dün muslukları alttan biraz kıstım hangi arkadaş hatırlamıyorum ama bu siteden öğrenmiştim bakalım önümüzdeki ay ne gelecek su faturası katkısı olacak mı

ya alıştıktan sonra çok kolay diyorlar ama ben biraz otomatikçiyim kolayıma geliyor istanbul trafiği malum
ama iyice öğrendikten sonra yapılmayacak şey değil yaparsın stres yapma

mornergis hay yaşaa
Ederiz 10 kisi

Evet 2000e hesap edersek yani 2000tl bir bilenzik 6ayda 350tl civari kenara atmak lazim.
Ama ben limit koymuyorum.
Sadece 2000tl yakin olsun ki mebla cok teneke gibi bisi almayalim.

Gün gibi ya 6 ay suren gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…