Daha önce hiç kendime altın bilezik almadımDemiyolarmiydi anneanneler babanneler neneler.
Kiz kisminin kolunda bir altin bilezigi olsun diye
(Ya tamam anlaminin disina cikmis olabilirim bi dakka vurmayin)
Iste o bilenzik bu bilenzik.
Yillarca bekledik buydu iste.
Tesekkürler arkadasim. Ben bilezikten yana degilim. Bozdurunca cok kaybediyorBence uzakta durma
Yazimmi senide?
Number 9 yapim mi seni?
10numara da yaparim!
Napican jubilemi yapican ?
chericherilady yapim mi senide 11.kisi
Takimi kuralim mi?
Maclara cikalim mi?
Napcan yedekde mi kalcan?
Canim uzun sure bozdurmayi dusunmezsen kazandiriyor.Tesekkürler arkadasim. Ben bilezikten yana degilim. Bozdurunca cok kaybediyor
Bi basla bakalim bize takarsin olmadi altiniay lelliiii napcam ben yedekte mi kalcam?
herkesin bilenziği var benim bilenziğim olmasın mı
hadi yap beni de 11. kişi sizden gaz alır biriktiririm bişeyler
oldu da bilezik için gereken rakamı biriktiremezsem mart ayına kadar tam altın filan alırım olur mu?
Banka hesabindan hic anlamiyorum ben ama sanirim bozunca banka uzerinden kaybin olmuyorBir uzmanlık sorusu sorayım sizlere.
Ben kızım üniversiteyi bitirince eline toplu bir para vermek istiyorum. Yurtdışında yüksek lisans yapabilir, dünyayı gezebilir, iş kurabilir ", tamamen kendine kalmış bir konu. @Papatya'nın yaptığı gibi her ay vadesiz gr hesabında 2 gr altın biriktirmeye başlayacağım. Ancak kızımın doğumunda takılan altınları bozdurup ev peşinatına eklemiştik. Toplam 137 gr'dı. Bu tutarı aylık aldığın gr'dan ayrı olarak biriktireceğim. Sizce ben bunu tam altın olarak mı, bilezik olarak mı yoksa yine banka hesabında gr altın olarak mı biriktireyim?
Kızlar hani sıkisigiz diyosunuz ya inanin bizde suan oyleyiz.
Ben oyle ortaya attim heveslenelim diye.
Kendimede gaz verdim yani.
Esimle konustum 2 ay bana dokunma dedi.
Ben o parayi oyle boyle alicam.
O bilezigi alicam dediysem alirim ben :)
Yani su parasi bu parasi dicem isticem yuzduzluk yapicam.
Kirayi esim 900tl yapmis.
Her ay 50tl arttiriyoduk bu sene 100 olcak dedim.
Ayrica bisi sorucam kombiye bakim yaptirmis kiraci tamam kombi dermirbas ama kombiyi suan kiraci kullaniyo ona zimmetli bir sekilde bakim parasini onun vermesi gerekmiyor mu?
120tl kesicem demis kiradan
Ayrica gercekden muhitimize gore gayet uyguna oturuyor ciksa 1.300tl kiraya verebilecegim bir daire
Bir uzmanlık sorusu sorayım sizlere.
Ben kızım üniversiteyi bitirince eline toplu bir para vermek istiyorum. Yurtdışında yüksek lisans yapabilir, dünyayı gezebilir, iş kurabilir ", tamamen kendine kalmış bir konu. @Papatya'nın yaptığı gibi her ay vadesiz gr hesabında 2 gr altın biriktirmeye başlayacağım. Ancak kızımın doğumunda takılan altınları bozdurup ev peşinatına eklemiştik. Toplam 137 gr'dı. Bu tutarı aylık aldığın gr'dan ayrı olarak biriktireceğim. Sizce ben bunu tam altın olarak mı, bilezik olarak mı yoksa yine banka hesabında gr altın olarak mı biriktireyim?
Kızlar hani sıkisigiz diyosunuz ya inanin bizde suan oyleyiz.
Ben oyle ortaya attim heveslenelim diye.
Kendimede gaz verdim yani.
Esimle konustum 2 ay bana dokunma dedi.
Ben o parayi oyle boyle alicam.
O bilezigi alicam dediysem alirim ben :)
Yani su parasi bu parasi dicem isticem yuzduzluk yapicam.
Kirayi esim 900tl yapmis.
Her ay 50tl arttiriyoduk bu sene 100 olcak dedim.
Ayrica bisi sorucam kombiye bakim yaptirmis kiraci tamam kombi dermirbas ama kombiyi suan kiraci kullaniyo ona zimmetli bir sekilde bakim parasini onun vermesi gerekmiyor mu?
120tl kesicem demis kiradan
Ayrica gercekden muhitimize gore gayet uyguna oturuyor ciksa 1.300tl kiraya verebilecegim bir daire
Sormadi.kira uygunmuş gerçekten kombiye bakım yaptırmadan önce size sormadı mı bence sorması gerekiyordu o 120ye yaptırdı siz belki 100e yapacak yer bulup gönderirdiniz
bu tarz tamir masrafları anlaşılarak kiradan düşülür diye biliyorum
Ben gecen yil 80tl bakim yaptirdim kendi kombimiBakim parasini sizin vermeniz gerekiyor cunku dedigniz gibi demirbas ve cikarken alip goturmeyecek ve o cikip gitse bozuk kombi ile evi kimse tutmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?