- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Dimi aynen ne güzel ya böyle insanı heveslendirmesiiKOCAMAN AMİN.
İnşallah hepimiz bu gazla korkarım kuyumcuları boşaltacağız ANA HABER BÜLTENLERİNE haber olacağız LELLİM sayesinde.
bence kesinlikle alınmalı bende yeni aldım pişman değilim bakalım kışın koyduklarını ise yarayacak mı bende cokkk uzun zamandır istiyordum bu sene geçti dedi seneye daha güzel şeyler yaparım dondurucu icinselamm..çok uzun oldu yazmayalı,bileziği duyunca dayanamadım:) benide alırsanız bende varım..
yanlız başka birşey sormak için girmiştim aslında size..derin dondurucu konusunda kararsız kaldım hep almadım..sabah yine konuştuk eşimle..kullananlardan yorum alabilirmiyim..memnunmusunuz..yoksa boşuna yer kalabalığı,elektrik sarfiyatımı sizce..
Hosgeldin hemen ekliyorum senide kara listeye.selamm..çok uzun oldu yazmayalı,bileziği duyunca dayanamadım:) benide alırsanız bende varım..
yanlız başka birşey sormak için girmiştim aslında size..derin dondurucu konusunda kararsız kaldım hep almadım..sabah yine konuştuk eşimle..kullananlardan yorum alabilirmiyim..memnunmusunuz..yoksa boşuna yer kalabalığı,elektrik sarfiyatımı sizce..
Bu plani pek sevdim benUniversiteye baslayan bir yakinima yanlislikla 2.ye aldigim bir roman, bir takim pijama ve bir cift corap hediye edecegim.
Bu ay cok yogundu bu hafta sonu son adim, son dugun var.
Ben 165 tl arttirdim.
Bir gr altin aldim, yeni bir teknik gelistirdim kapi kapi geziyorum. Bir kuyumcu kesfettim, gecen gun 5 ceyrekte 4 *5 20 tl kar ettim, bugun 3 tl ucuza altin aldim. Arada kalmis ufacik dukkan.
Bazilari daha fazla soyluyor bazilari sabit nasil boyle degisebiliyor.
Kalan 23 tl ile uzerine ekleyip a 101 den tuvalet kagidi aldim bu kis bize yeter.
Bulasik tabletim, deterjanim, sivi deterjanim, sivi sabunum, pecetem, zeytin yagim ve dus jelim stoklu var
Kagit havlu cok kullaniyoruz o yuzden tek paket aliyorum stoga yetisemem buyuk boy yer tutmuyor onu tercih ediyorum.
Cay sivi yag yumusatici dis macunu ve seker almaliyim.
Bilezik icin elimde 4 gr altin var.
Her ay 1;gr bile alsam 10 gr yapiyor.
Esimden 3 gr tirtiklama planim var.
Ben aralik ve ocakta 2 ser gr istiyorum.
Ettimi 15 gr
Sen yeterki gel canımBen bu kiszelalke den yicem olmadi onun kaynanasinda yerim sıkinti yok.
chericherilady indirimden aldigi zulalari patlaticam (beni bu kis cikarir)
elecda nin ciceklerini araklarim
sempatik_kiz a gelen eurolar bana gelir mesela artik.
KIZLARIMCANLARIM ekurim calisiyo gunduz evi bos sicacik dogalgaz yakmayip gunduz onda takilirim (2 kapda yemek yaparim valla ekurim ac komam seni)
beren_naz beni arabasiynan gezdirir.
Yeni beles olan herseye talibim izlicem gozlemlicem bu kisi daha nasil rahat cikaririm bakacooğomm ona.
Afiyet le yiyin inşallah.eşim mesaj atmış.. ( daha doğrusu ben attım o da cevap yazmış) :
3 kg kırmızı biber,
2 kg yeşil biber
biraz da acı biber ayrı almış ( miktar belirtmemiş)
şeftali
üzüm
salatalık
3 kg patlıcan
bunları almış 30 tl ödedim diyor. bu adamın hesabında kesin yanlış birşeyler var. bu kadar şey 30 tlden çok fazla eder bence.. neyse akşam emin olurum..
Canım güzel ama bu modeller daha uygun gördüm iyice araştır derim pahallı birazya kızlar ben sehpa beğendim, kendi evime taşınınca almak için ama pahalı geldi bana ya, kendi sehpalarım düz beyazdı anneme götürdüm kızkardeşimin nişanında, baktım onunkiler dökülüyor getirmedim kalsın dedim, kendime renkli beğendim, ama 309 tl ye kıyamıyorum, foto ekliyorum siz de bakın lütfen :)Eki Görüntüle 2044330
Akşam iş çıkışı bir kuyumcuda iki güzel model gördüm..dayanamadım..birine 1350 dedi..diğeri nede 1750 dedi..zincirleride kalın.Öok beğendim valla..Ama dediğin gibi çnce bilenk alalım o zamanKIZLARIMCANLARIM o kolye benimde aklimi celdi acikcasi ekurim ama bilezikden sonra ondan alalim falan diye konustuk.
Ben sonra alicam sanirim bi cezbetti benide.
Biz gündeyken sormustuk ozamanlar 1.200 falandi.
Bi kuyumcuya gidince fiyat alim bakim
Iyiymis aslinda modeli tam nasildi canim ?Akşam iş çıkışı bir kuyumcuda iki güzel model gördüm..dayanamadım..birine 1350 dedi..diğeri nede 1750 dedi..zincirleride kalın.Öok beğendim valla..Ama dediğin gibi çnce bilenk alalım o zaman)
Bizlerde basladik canim.tr_lelli çok sağol..yaz boyu evde yoktum iki gündür evi adam etmeye çalışıyorum. Geçmişe dönük okumaya başlayamadım henüz. Bu akşam bakayım bir.
Ben ekimi bekleyemedim yanlız,50 vardı cüzdanda zulaladım ben onu. Kalmasın elimin altında
Tabiki bende evdeyim.Maşallah,allah bozmasın aynen devam o zaman..
Brnde çalışmıyorum ama daha önce yapmıştım yine yaparım. İstedikten sonra oluyo yani..
Selammm bende birikim yapmaya başladım artık ama bilezik olarak hiç düşünmemiştim... kaç gramlık bir bilezik yapmayı düşünüyorsunuz olmadı bende gramını yaparım çünkü bilezik yapsam yine bozdurcam en azından zarar etmeyeyim die gram yapmaya çalışıyorumGüncellerceeee
Bens
2_ege_sny
3_zelalke
4_ M muhendiseylul
5_ E Esila09
6_elecda
7_hawar
8_ @algernonacicekler
9_beren_naz
10_mornergis
11_chericherilady
12_sempatik_kiz
13_nazenin9320
14_ @Papatya
15_bir yudum mutluluk
16_ @meyraa
17__bloom_
18_aysenn__
19_ @Seyhan77
20_gulfemhatun
21_KIZLARIMCANLARIM
22_joeyfun
Gercekden bu bilezigi ortaya atarken ula 5 kiside olsak benim gazlanmama yeter be diyerek anlik attim.
Ama kocaman 22 kisi = 22 bilenzik olduk ya.
25 olsak ya diyim mi?
Ordan gizli gizli bakanlar!
Benimde bilenzigim olsa keske diyenler!
Neden olmasin ?
Acep yapabilirmiyim ki? Diyen. Yaparsin.
Benide yazarlar mi ki? Diyen kuzu kazirim bile.
Gelsene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?