Küçük Düşün Büyük Olsun!

bence kesinlikle alınmalı bende yeni aldım pişman değilim bakalım kışın koyduklarını ise yarayacak mı bende cokkk uzun zamandır istiyordum bu sene geçti dedi seneye daha güzel şeyler yaparım dondurucu icin

Hosgeldin hemen ekliyorum senide kara listeye.
Dondurucum yok ama sempatik_kiz almisti bir modelden bahsediyordu gecmis sayfada bilgi verir sanirim.

Universiteye baslayan bir yakinima yanlislikla 2.ye aldigim bir roman, bir takim pijama ve bir cift corap hediye edecegim.
Bu ay cok yogundu bu hafta sonu son adim, son dugun var.
Ben 165 tl arttirdim.
Bir gr altin aldim, yeni bir teknik gelistirdim kapi kapi geziyorum. Bir kuyumcu kesfettim, gecen gun 5 ceyrekte 4 *5 20 tl kar ettim, bugun 3 tl ucuza altin aldim. Arada kalmis ufacik dukkan.
Bazilari daha fazla soyluyor bazilari sabit nasil boyle degisebiliyor.
Kalan 23 tl ile uzerine ekleyip a 101 den tuvalet kagidi aldim bu kis bize yeter.
Bulasik tabletim, deterjanim, sivi deterjanim, sivi sabunum, pecetem, zeytin yagim ve dus jelim stoklu var
Kagit havlu cok kullaniyoruz o yuzden tek paket aliyorum stoga yetisemem buyuk boy yer tutmuyor onu tercih ediyorum.
Cay sivi yag yumusatici dis macunu ve seker almaliyim.
Bilezik icin elimde 4 gr altin var.
Her ay 1;gr bile alsam 10 gr yapiyor.
Esimden 3 gr tirtiklama planim var.
Ben aralik ve ocakta 2 ser gr istiyorum.
Ettimi 15 gr

Kızlar eksik yazarim falan duzeltin beni
Bende varim yada vardım diyin.

Kıslarr Rahatsiz ediyorum durtuyorum ama affola.
Cogaldikca unutmayalim diye guncellicem.

Ekimden sonrada ara ara unutulmasin diye guncellemeye devam edicem.

Son düzenleme:
Bu plani pek sevdim ben
Surekli ayni kuyumcudan almaya calismak iyi bisi.
3-5tl kâr etmenin sebebi onlar sizden edecekleri kâri almiyorlar ondan.

Normalde hep 3-4tl oynar kendi kârlarinida koyarlar uzerine.

Ve sen gr goturup uzerine para falan ekliceksen bile bilezige cevirirken bozdurma parasini saymazlar.
Diger o gunun gr kurundan hesap ederler.

Bizimkide tanidik.
Esimlerin memleketlisi.
Her yerden daha iyi fiyat verir bize
Yuzukde takida vs istedigim modeli ozel yaptirir mesela.
Sen bana modeli goster gerisine karisma der (para yok alamasakda)
Yine ondan alicam bilezigimi.

Sen yeterki gel canım )oh ne güzel yemeğimide yapacan zaten..Daha ne olsunhep beraber yer içerik)

Afiyet le yiyin inşallah.

Arka sayfalarda bir arkadaş paylaşmış bir kolye fotosu)2 aydır bende hevesleniyorum o kolyelerehatta bir iki aydır fiyat ve modelde araştırıyorum bende1400-2000 e kadar model ve fiyatlarama çok şıklar yabir ikramiye alacağız inş..1500 civarı bir para..acaba diyorum onunla bu kolyeden mi alsam??yoksa bilezik içinmi o parayı ayırsam

Canım güzel ama bu modeller daha uygun gördüm iyice araştır derim pahallı biraz

KIZLARIMCANLARIM o kolye benimde aklimi celdi acikcasi ekurim ama bilezikden sonra ondan alalim falan diye konustuk.
Ben sonra alicam sanirim bi cezbetti benide.
Biz gündeyken sormustuk ozamanlar 1.200 falandi.
Bi kuyumcuya gidince fiyat alim bakim

Akşam iş çıkışı bir kuyumcuda iki güzel model gördüm..dayanamadım..birine 1350 dedi..diğeri nede 1750 dedi..zincirleride kalın.Öok beğendim valla..Ama dediğin gibi çnce bilenk alalım o zaman )

Akşam iş çıkışı bir kuyumcuda iki güzel model gördüm..dayanamadım..birine 1350 dedi..diğeri nede 1750 dedi..zincirleride kalın.Öok beğendim valla..Ama dediğin gibi çnce bilenk alalım o zaman )
Iyiymis aslinda modeli tam nasildi canim ?

tr_lelli çok sağol..yaz boyu evde yoktum iki gündür evi adam etmeye çalışıyorum. Geçmişe dönük okumaya başlayamadım henüz. Bu akşam bakayım bir.
Ben ekimi bekleyemedim yanlız,50 vardı cüzdanda zulaladım ben onu. Kalmasın elimin altında

Bizlerde basladik canim.
Zulayida ortaya koydum ben bilezik icin malum calismiyorum tamamen harcliklarla alicam bilezigi arttirdiklarimla.
Ekimi baz aldik
Ekim-mart 6 ay olsun dedik.

Kizlar gumbur gumbur valla hepsi ari gibi basladilar basladik

Maşallah,allah bozmasın aynen devam o zaman..
Brnde çalışmıyorum ama daha önce yapmıştım yine yaparım. İstedikten sonra oluyo yani..
Tabiki bende evdeyim.
Daha once yaptim oldu oluyor canim.
Sadece biraz harcamaları azaltarak gereksiz seyleri almayarak oluyor.
Kisin biz calismayanlar evdeyiz zaten.
Bi sekilde zaman geciyor gunler kısa.
Calisanlarda kısın pek gezilmediginden daha cok arttirabilirler diye dusundum.

Yaza kalsa alamazdik.
Zamanlamamiz guzel oldu.
Yaza icimiz rahat giricez.

Selammm bende birikim yapmaya başladım artık ama bilezik olarak hiç düşünmemiştim... kaç gramlık bir bilezik yapmayı düşünüyorsunuz olmadı bende gramını yaparım çünkü bilezik yapsam yine bozdurcam en azından zarar etmeyeyim die gram yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…