Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen zaten tutumlusum canim masallah.

Hayırlı olsun, hoş geldin.

Hayırlı olsun altınların. Hoş geldin.

Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun.

Öncelikle hosgeldiniz
Bebisinizde hayirli olsun Allah saglikla kavusmayi nasip etsin.

Olaya altin girince ben cok seviniyorum.
Pek seviyorum (yatirim olarak)
Altinlarinizda bereketli olsun.

Yazim mi sizide karalisteye

benim zula doğuruyor diyorum da inanmıyorsunuz, kızkardeşim aradı bana 100 tl harçlık yollamış:) kendisi hemşire arada hediye yerine 100-50 tl falan yollar :) güzel sürpriz oldu.. birikime gidecek o da :))
Yaaaa bereket yagiyo berekettt.
Daha coklari olsun.

sempatik_kiz a gelen yeni euro da gozumden kacmadi hani

oh ne güzel düzene girmişsin, aramıza hoşgeldin.. bebişini de sağlıcakla kucağına al inşallah.. o zaman bilezik almaman için bi sebeb göremiyorum değil mi tr_lelli :))

Öncelikle hosgeldiniz
Bebisinizde hayirli olsun Allah saglikla kavusmayi nasip etsin.

Olaya altin girince ben cok seviniyorum.
Pek seviyorum (yatirim olarak)
Altinlarinizda bereketli olsun.

Yazim mi sizide karalisteye

ben gramlarımla katılayım aranıza, olmaz mı :)

Beraber daha guzel oluyor
Diyet gibi
Spor gibi
Yuruyus gibi hani tek olunca insan sıkılir ama yaninda biri yada birileri olunca daha eglenceli olur ya
Ya da rekabet olur gibi.

aynen öyle birikim konularına yazıyordum bir süredir yazmıyorum ve yazmayınca da birikmiyor doğrusu.. motivaston şart

Ruya yazim mi senide.
Hosgeldin yapim mi sanada?
Bilenzik aldirim mi?

yedeklere girsem ben ?

şu an çatı için 10 bin biriktirmemiz lazım o yüzden pek kıpırdaşamıyorum bir yere ufak ufak biriktirme niyetim var ama belki yaparım bitene kadar süree :) Yedeklerde kalayım ben yedeklerde

Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum

34 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 kızım var ekimde 2 yaşına girecek.. Düğün takılarımın üzerine biraz birikim yaptık biraz da babam ekledi 3 katlı bir ev yapıp kiraya verdik. Şu an o evin kredisini ödüyoruz. Aslında kiralar krediyi karşılardı ama bu aralar evde masraflar çıkıyor ve daha 4 senemiz var kredinin bitmesine.. 100 binden aşağıya düştük çok şükür ki umarım en kısa zamanda şu evin çatısını yaparız da krediyi ödedikten sonra kalan meblayı birikim için kenara atıp arabamızı yenileyebiliriz

Selamlar,
Kumbara olayını ne zamandır düşünüyordum nasıl yapabilirim diye. Ben gün içerisinde evde değilim ve bakıcı ablamız için eve para bırakıyorum. Kargo, su, marketten alınacaklar vs. şeklinde harcanıyor o para.
Aklıma şöyle bir yöntem geldi. Benim maaşım her ayın ilk günü dolar kurundan çevrilerek tl olarak yatırılıyor. Bu nedenle her ay farklı maaş alıyorum. Ben kendim kuru sabitleyeyim. Üstünü kenara atayım. Bakalım böyle olacak mı?

Günaydın herkesee bilezikleriniz çok hoşuma gidiyor ama katılamıyorum çünkü araba almayı düşünüyoruz yılbaşında kredim bitiyor bilezik alırsam ordan birşey yapamam o yüzden aranıza katılamıyorum yazılarınızı sadece okuyorum kumbaram var bakalım araba parasına diye niyetlendik ameliyat durumum var belkide ameliyat parası kimbilir neye niyet neye kısmet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…