- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Canım ben cozdurmuyorum.Benim arkadaşımda pcoslu ve hiç tedavi görmeden çok umutsuz olduğu zamanda hamile olduğunu öğrendi.3 yaşında bebeği
Rabbim nasip ettimi ol dedi mi oluyor.
Bugün yine ağladı. Sakince ağlamak istitorsan içeride ağlayabilirsin dedim. Tamam tamam ağlamıcam zaten canım sıkılmıştı dedi.
Daha öncedr denemiştim bu yöntemi hiç tutmamıştı bu sefet ağlamadı şükür.
M maviduvar1 geçmiş olsun.
Geçen bende çarpıyordum acemiyim deneme yaparken panik yaptım eşim yanımda müdahale etti ama korkuyorum şimdi.iyi yapmışsın sıcağı sıcağına binmişsin yine.
tr_lelli iyi düşünmüşsün haftaya planın için sevaptırda kim bilir ne mutlu olur.
Ee listeye girmeyen bir benmiyim. Altın arttı 13 gram alırım diyordumda 11 gram alırım ancak
1 yıl sonra bozmayı planlıyorum zarar edermiyim acaba altın alırsam. Düşünceleriniz nedir
Tl olarak harcanır diye kkorkuyorum.
Eşim 30 tl verdi bu aralar çok cömert. Kasım ortası hedefim 650 700 civarı 300 tl biriktirdim 20 gün falan oldu.
Kuzum muhallebi istedi. Muhallebi yaptım.
Akşam eşim geç gelecek bulgur pilavı var yanına patates salatası yapıcam.
Kızlar günüm için börek yapcam hazır yufkadan.
Patatesli yapıp çiğ dondurucam. Çıkarınca çözdürüp mü fırına koyucam. Çözdürmeden mi
Ziyan olmuyorsa ve ihtiyacın olan şeylerse sıkıntı yok bence.İyi akşamlar hanımlar
a101de torkunun fermente sucuğu 2li 20 liraydı ihtiyacım da vardı aldım iyi oldu
ya kızlar ben çok mu alışveriş yapıyorum elimde sürekli poşet gören habire bişeyler alıyorsun diyor sinir oldum
ama ben tek tek indirimde buldukça alıyorum toplu alışverişten daha uyguna geliyor sonuçta
alım gücü acayip düştü insanlar artık sadece ihtiyaçlarını alıp çıkıyor 1 2 parça
yada gezip fiyatlara bakıp almadan çıkıyorlar çok görüyorum böyle
eskidendi o sepeti ağzına kadar doldurmalar
yok almak için almıyorum ne eksildiyse onu indirimde bulup alıyorum hatta kasaya gitmeden sepeti tekrar kontrol ediyorum gereksiz bişey aldım mı diyeZiyan olmuyorsa ve ihtiyacın olan şeylerse sıkıntı yok bence.
Ama sirf almak icin alanlar var o zaruri.
Bende biraz zula yapıyorum.
Sonra bi duruluyorum buzdolabi baya bosalmaya başlıyo başlıyorum yine almaya.
Bu ara bakamadım eksikler birikti.
Zaten 3-5parca bisi bile 3-4poset ediyor taşırken zor oluyo ne cok aldım sanıyorum ben eve geliyorum bisi yok.yok almak için almıyorum ne eksildiyse onu indirimde bulup alıyorum hatta kasaya gitmeden sepeti tekrar kontrol ediyorum gereksiz bişey aldım mı diye
İyi akşamlar hanımlar
a101de torkunun fermente sucuğu 2li 20 liraydı ihtiyacım da vardı aldım iyi oldu
ya kızlar ben çok mu alışveriş yapıyorum elimde sürekli poşet gören habire bişeyler alıyorsun diyor sinir oldum
ama ben tek tek indirimde buldukça alıyorum toplu alışverişten daha uyguna geliyor sonuçta
alım gücü acayip düştü insanlar artık sadece ihtiyaçlarını alıp çıkıyor 1 2 parça
Milletinde işi gücü yok sizin poşetlerini inceliyor nebayip yahu düzene sizin paranızı harcıyorum sanki geçen banada bı komşum dedi öyle poşet poşet eve cekiyorsunuz hepsini yiyormusnuz diye ona neyse hadsiz yahu torba torba eve çekmekte ekmek su falan yani benimde hiç aklıma gelmez kimsenin posetine gözüm dahi kaymaz kimin ne aldığı nereden aldigi umrumda değil bana dokunmasinlardaİyi akşamlar hanımlar
Sanada iyi geceler canım.tr_lelli çok geçmiş olsun canım yeni okudum,Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
M maviduvar1 Rabbim korumuş geçmiş olsun canım
A Aysem8989 İnşallah tutar canım da kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz
İyi geceler kızlar
Maşallah arkadaşım allah daha çok bereketiyle artırsınKizlar benim zulam 400 tl+50 dolar oldu. Harçlığım da 160 tl var ayın 1 ine kadar. Ekstra birsey cikmazsa artırırım zulaya eklerim insallah.
ohh isabet olmuş çok üzülüyorum dışarda yemeğe verilen paralara aslında bir şekilde karın doyurmak degilmi maksat öyle yA da böyle doyuyor ama nefise hakim olamıyoruz bazen maalesef... bizimde şu dılarda yemek olayına bir şart getirmek iyi olacak nerdeyse her hafta dışarıda yiyoruz...İş çıkışı eve geldik eşimde ben de ac değildik. Neyse bari alışveriş yapalım dedik baya eksik vardı. Şok, bim ve 101 i gezdik. Toplamda 55 tl harcadik ama çoğu abur cubur. Pek almayiz ama eşim bu sefer almak istedi ben de ses etmedim, öyle nadir alır zaten. Bi tüm tavuk , yağlı kagit, maden suyu, bulasik makinası tuzu aldım. İlk defa a101 in kendi markası olan tuzda aldim. Yani pek abartmadik alışverişi. Eve geldik disardan yemek istedik eleman dagitimda gelmesi geç olabilir dediler kalsin almayalım o zaman diyip kapattık telfonu. Dunden kalan yemegi ısıtıp yedik, paramiz cebimizde kaldi :)
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar
Dün ufak bir kaza yaptım. Canım acayip sıkkındı. Ben iyiyim şükür. Arabam biraz hasar aldı. O da çok fazla değil. Bugün eşim götürecek servise. Bakalım ne diyecekler. Ben eşimin arabasını alacağım da çok korkuyorum trafiğe çıkmaya. Sizi hiç okuyamadım. Şimdi haberim oldutr_lelli hayırlıs böyle imiş. Bence rabbşm saba bir seçenek sunmuş. Bebiş ister misin istemez misin diye... böyle bir tecrübe yaşadın, duygu karmaşasına girdin, kafanda ölçtün biçtin. Oğlunun tavrını gördün. Rabbim gönlüne göre versin.
Bu şekilde tutunamayan ve düşen bebekler genelde kromozom bozukluğu olan, bir şekilde hastalığı ılan bebekler oluyor. Doğal Seçil’im denilen şeu nedeniyle yaşamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?