Küçük Düşün Büyük Olsun!

siz fairy A101'de indirimde diyince hemen listeme yazdım, işten çıkmadan gideyim mi diye düşünürken güncel market insertlerine baktım. benim evime yakın kim market var orada daha indirimde olduğunu gördüm. 1350 ml 5,99 TL ondan alacağım kaldıysa. balküpü kesme şekerde indirimde onuda yazdım.
happy centerda epey indirim var ama bana yakın çevrede yok
kışı rahat geçirmek için bu ay tüm mutfak stoğumu indirimler dahilinde tamamlamak niyetindeyim.

Canım ben cozdurmuyorum.
Yumurta sarısı sürüp firina arıyorum hemen.

İyi akşamlar hanımlar
a101de torkunun fermente sucuğu 2li 20 liraydı ihtiyacım da vardı aldım iyi oldu
ya kızlar ben çok mu alışveriş yapıyorum elimde sürekli poşet gören habire bişeyler alıyorsun diyor sinir oldum
ama ben tek tek indirimde buldukça alıyorum toplu alışverişten daha uyguna geliyor sonuçta

alım gücü acayip düştü insanlar artık sadece ihtiyaçlarını alıp çıkıyor 1 2 parça
yada gezip fiyatlara bakıp almadan çıkıyorlar çok görüyorum böyle
eskidendi o sepeti ağzına kadar doldurmalar

Ziyan olmuyorsa ve ihtiyacın olan şeylerse sıkıntı yok bence.
Ama sirf almak icin alanlar var o zaruri.

Bende biraz zula yapıyorum.
Sonra bi duruluyorum buzdolabi baya bosalmaya başlıyo başlıyorum yine almaya.
Bu ara bakamadım eksikler birikti.

Kardeşim oğluma 30tl vermiş harçlık yaparsin demis.
Her hafta 20tl vericem sana demis.
Esimde veriyor oglum harcamıyor.
Kumaraya atiyoruz
Oğlumun ihtiyaçları icin kullanırız diye.

Bugün annem 20li ayran almış oğluma okula götursün diye ama evden pek götürmüyor artik sabah guzel kahvaltı ediyor okulda acıkmıyorum diyor.

Evde içmeye başladı bile.

Bende eksik yazıp duruyorum.

Kurabiye yaptim pudra şekerinin sonunu kullandim.
K.tozu vanilyanın dibi gelmis.
Kakao bitmis.

Baya zulalar erimis.

Ayin 20sinden sonra iyi bi alışveriş bekler beni.

yok almak için almıyorum ne eksildiyse onu indirimde bulup alıyorum hatta kasaya gitmeden sepeti tekrar kontrol ediyorum gereksiz bişey aldım mı diye

yok almak için almıyorum ne eksildiyse onu indirimde bulup alıyorum hatta kasaya gitmeden sepeti tekrar kontrol ediyorum gereksiz bişey aldım mı diye
Zaten 3-5parca bisi bile 3-4poset ediyor taşırken zor oluyo ne cok aldım sanıyorum ben eve geliyorum bisi yok.
Ben artık pazar arabasıyla gidiyorum market alisverisinede.
Taşıması kolay oluyor.

Oglum maşallah baya boğazlı bizde.
Yani yemekden hariç aranıyor surekli.
Patlamış mısır istiyor
Bisküvi kraker
Meyve
Meyve suyu ayran
Kurabiye kek istiyor.
Gelişme cağında yok demekdende hoşlanmıyorum ölçülü yesin diyorum.

O istiyo diye kurabiye yaptim.
Üşenirdim aslinda aksam akşam
Evlât olunca baska oluyor.

Ama ne cok eksigim varmis onuda fark ettim o sayede.

Yani bende üşenmesem hergun çıksam kesin bir parçada olsa alır donerim.

Hergün bir istek iletiyor cunku.

İş çıkışı eve geldik eşimde ben de ac değildik. Neyse bari alışveriş yapalım dedik baya eksik vardı. Şok, bim ve 101 i gezdik. Toplamda 55 tl harcadik ama çoğu abur cubur. Pek almayiz ama eşim bu sefer almak istedi ben de ses etmedim, öyle nadir alır zaten. Bi tüm tavuk , yağlı kagit, maden suyu, bulasik makinası tuzu aldım. İlk defa a101 in kendi markası olan tuzda aldim. Yani pek abartmadik alışverişi. Eve geldik disardan yemek istedik eleman dagitimda gelmesi geç olabilir dediler kalsin almayalım o zaman diyip kapattık telfonu. Dunden kalan yemegi ısıtıp yedik, paramiz cebimizde kaldi :)

Neden çok olsun ki ihtiyacın olanı yada uygun bulduğunu alıyorsun zamanını kollamak diyorum. Aldıklarınızı iyi günlerde yiyip içmek ( kullanmak) nasip etsin Rabbim.
Aynen dediğin gibi bugün bende A101 e gittim orada bir bayan bir ürünün fiyatı nı duyunca ben her zaman bunu alıyorum ne kadar zamlanmış deyip geri bıraktı.

Milletinde işi gücü yok sizin poşetlerini inceliyor nebayip yahu düzene sizin paranızı harcıyorum sanki geçen banada bı komşum dedi öyle poşet poşet eve cekiyorsunuz hepsini yiyormusnuz diye ona neyse hadsiz yahu torba torba eve çekmekte ekmek su falan yani benimde hiç aklıma gelmez kimsenin posetine gözüm dahi kaymaz kimin ne aldığı nereden aldigi umrumda değil bana dokunmasinlarda

Selam kızlar size çok yazamıyorum ama ara ara okuyorum sizleri bu ay kumbaramdan 156 TL çıktı yarın gidip bir gram alırım hemen...
2 gündür çocukları okuldan ben alıyorum gelirken o markete gir bu markete çık derken baktım iki günde baya para harcamışım en güzeli evde oturmak Bugun bizim burda ki bir markette Torku şokella 8.90 dı galiba çocuklara evin altında ki A101 e bakalım dedim gerçekten orda 60 kr daha ucuzdu eskiden hiç bakmazdım böyle şeylere sayenizde bakar oldum

ohh isabet olmuş çok üzülüyorum dışarda yemeğe verilen paralara aslında bir şekilde karın doyurmak degilmi maksat öyle yA da böyle doyuyor ama nefise hakim olamıyoruz bazen maalesef... bizimde şu dılarda yemek olayına bir şart getirmek iyi olacak nerdeyse her hafta dışarıda yiyoruz...

Günaydin.
Bizim ev icin Erbaşları tek tek durtme vakti.
Şu yarim saatlik dilimde odalari kac defa geziyorum belli degil.
O odaya bu odaya mutfaga.
Evden yollayana kadar kosusturma hakim evde.

En çok da esimi dürtüyorum hadi hadi diye.
Oglum soz dinliyo şükürler olsun.
Agir vasıta esim.

Gitseler evi bi havalandirip toparlasam.

Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…