Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım daha yüksek katlı binalar yapilacak bukadar dedikodu olmaz eminim ben.

Çoğuda oturamayacak cunku tapusuz evleri devlet hazinesine zamanında gecekondu konduran kul hakkına giren insanlar.
Yıllardır tapusuz vergisiz oturuyorlar.

Ayrıca bina bizim suan cikmam da pek mumkun degil sebeplerim var.

Yani mecburum.

kikikoko...hoş gelmişsin...sık yazmasam da buraya gözlerim arar olmuştu yazılarını...
ne kadar şanslısın komşularından ötürü..ben de çok isterdim senin tonton az yaşlıca komşularından olmasını..
ben de aynen yazdığınız tür komuşulara sahibim...uzunca zamandan beri meraba meraba..

papatya...geçmiş olsun...
sempatik kızdan ses yok?
sayfaları tüm okuyorum.okurken beğendiklerim ya da alıntı yapmak istediklerim oluyor,,hepsine yetişemeyeceğimden sürekli yazmıyorum..sonrasında olmuyor...sayfalar ilerliyor...herkese sevgiler......

Anladim canim hakkinizda hayirlisi olsun.

Hos buldum canim. Babaannemle buyudugum icin yaslilara alisigim ve seviyorum. Onlarin bir cay ikram edisinde bile inanilmaz bir incelik, zerafet oluyor. Cok sey ogreniyorum kendilerinden. Daha gecen gun bir teyzem asure getirmis sag olsun. Ben de iceri davet ettim. Mutfak dolaplarini silip, duzenliyordum. Hanim kizim onerilere acik misin dedi once. Tabi ki buyrun dedim. Dolaplarin hepsini birden indirme beynin yorulur, hem de calisan birisin, ani bir isin cikar yarim kalir dedi. Ben boyle yapmanin zorlugunu cok gordum de gencken diye ilave etti. Bana da mantikli geldi, kulagima kupe yaptim. Boyle tatli tatli ogretiyorlar da iste. Allah uzun omur versin onlara.

Oooo Aşure

Ben de evimde yapip yakin akrabalarimi toplamak istedim de, bir turlu nasip olmadi.

kızlar çaykur yine %20 zam yapmış bizde 15 günde çay bitiyo ya eşim çok çay içiyo. hep çaykur alıyodum ama başka güzel çay yok mu

bende yedim baya doyamadım.
kendim alıp yapıcam artık o derece :)

aşure öyle bir tatlı zaten, ye ye doyamıyorsun, rahatsız da etmiyor, içinde yağ ve un olmamasından mütevellit sanırım... :)
eminim sen de çok güzel yaparsın.... keşke yakın olsaydık da ben ikram edebilseydim...

kızlar çaykur yine %20 zam yapmış bizde 15 günde çay bitiyo ya eşim çok çay içiyo. hep çaykur alıyodum ama başka güzel çay yok mu

benim de misafirim, gelen gidenim çok olur, her gün en az bir kere demlenir çay.... malum Trabzon luyum, ben memleketten getirtiyorum çayımı, onun tadına alıştım, başka hiç bir çayı beğenmiyorum... :)

ooo seninkiler çok fenaymış hiç çekilmez
anlamıyorum insanları size ne yani
ama başka işleri güçleri yok ne yapacaklar tvlerde de hep dedikodu magazin
benim komşularla pek alakam yok gördükçe merhaba merhaba o kadar
bana bunları diyenler çalıştığım yerde pek muhabbetimin olmadığı ama mecburen gördüğüm insanlar
aa ne aldım aa yok mu bebek ben de bi gün aaaaaaaaa çekeceğim görecekler

bana kasiyer bir tanıdığım anlatmıştı bazen yapıyorlar ya 5 kuruşum yok 10 kuruşum yok veremiyorum para üstünü diye
önceden olsun derdim meğerse kasadaki açıkları kapatıyorlarmış
onların cebinden çıkmasın diye bizden alıyorlar
hep kredi kartı kullanıyorum artık

bimde a101de kolot peyniri var lelli denedin mi
ben hiç denemedim ama uzayan kuymaklık peynir diye geçiyor dikkatimi çekmişti

Kizlar bizim parali akraba gununde uyguladigimiz, komsu gününde de teklif ettigim ve kabul edilen bir sadaka yontemimiz var. Sizlerle de paylasmak istiyorum, belki uygulamak isteyenler olabilir.

Komsu gununde her katilan 200 tl getiriyor. Kim musaitse o davet ediyor vs. Ben de dedim ki, her ay ister 200+20, ister 180+20 verelim 20 lirayi ihtiyac sahibi bir veya bir kac aile belirleyip, topluca verelim dedim. Hepsinin cok hosuna gitti. Hepsi her zaman katilamasa da, parayi gonderiyorlar. Bu cumartesi herkes en az 20 tl fazladan verecek ve toplamda 400-500 tl olacak. Iki aile belirledik, onlara ulastiracagiz.

Aklinizda olsun kizlar. Her ay herkesin butcesi bir aileye 200-300 vermeye musait degil. Ama bu sekilde birlikten kuvvet doguyor. Belki sizler de uygulamak istersiniz.

Mia- Ben 2 defa pişirdim yine doyamadim asureye
Hani hazırda malzemem olsa yine yapicam.
Ama islatip haşlamaya üşeniyorum:/

chericherilady denedim demezmiyim
Bi siteden sipariş veriyorum oranın kolot peyniri uzuyor ama bimdeki uzamadi.

Tel peynirde uzamiyor.

Surekli netten sipariş vermek de istemiyorum kargo parası alıyor.

Bulamadım henüz deneye deneye.

Bir yer tavsiye etti ama rizeli arkadasim.
Direk trabzondaki firmalarından geliyormuş firma zaten bilinmiş islamoğlu.
Ordan dene dedi.
Oraya gidicem ama eşimle gitmem lazim baska semtte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…