Sen bu hayatta harika bir detaysın.Kizlar bizim parali akraba gununde uyguladigimiz, komsu gününde de teklif ettigim ve kabul edilen bir sadaka yontemimiz var. Sizlerle de paylasmak istiyorum, belki uygulamak isteyenler olabilir.
Komsu gununde her katilan 200 tl getiriyor. Kim musaitse o davet ediyor vs. Ben de dedim ki, her ay ister 200+20, ister 180+20 verelim 20 lirayi ihtiyac sahibi bir veya bir kac aile belirleyip, topluca verelim dedim. Hepsinin cok hosuna gitti. Hepsi her zaman katilamasa da, parayi gonderiyorlar. Bu cumartesi herkes en az 20 tl fazladan verecek ve toplamda 400-500 tl olacak. Iki aile belirledik, onlara ulastiracagiz.
Aklinizda olsun kizlar. Her ay herkesin butcesi bir aileye 200-300 vermeye musait degil. Ama bu sekilde birlikten kuvvet doguyor. Belki sizler de uygulamak istersiniz.
En son on bin adımlar , verilecek kilolar konuşulurken geldiğimiz nokta bu mu @meyraaaşure öyle bir tatlı zaten, ye ye doyamıyorsun, rahatsız da etmiyor, içinde yağ ve un olmamasından mütevellit sanırım... :)
eminim sen de çok güzel yaparsın.... keşke yakın olsaydık da ben ikram edebilseydim...
Anne-kız saatleri. Ne güzel.İyi akşamlar
Bugün kızımla küçük bir kaçamak yaptık. Onu okula göndermedim kendim de işten izin aldım. Sabah devlet tiyatrosunun çocuk oyununa gittik. Oradan kitapçıya uğradık. Sonra da biraz kuğulu parkta vakit geçirip, eski komşularımla olan güne gittik. Şimdi yeni eve geldik. Oldukça yorucu fakat eğlenceli bir gün geçirdik.
4 yaş itibariyle bu zamanlar daha keyifli bir hal aldı. Artık arkadaş gibi takılabiliyoruz, nispeten daha az huysuzluk yapıyor.Anne-kız saatleri. Ne güzel.
Benim oğlum 8 aylık şu an 3-4 adet kitabı var. Çok özeniyorum ; biraz daha büyüsün beni anlayabilsin, birlikte gezelim, kitap alalım, yürüyüş yapalım , yüzelim, bisiklete binelim. Doğa yürüyüşlerini çok severiz esimle, onu da dahil edelim, yaprağı, ağaçları , yeşili anlatalım... Ona doğa sevgisini asilayabilmeyi çok istiyorum.
Ah çok teşekkür ederim, hem iyi dileğin hem kitap önerin için.4 yaş itibariyle bu zamanlar daha keyifli bir hal aldı. Artık arkadaş gibi takılabiliyoruz, nispeten daha az huysuzluk yapıyor.
Doğa yürüyüşlerini ben de çok seviyorum. Zeynep Sevde'nin Yeşil Günlük diye bir kitabı var. Geçen gün tesadüfen gördüm ve fikri çok beğendim. Yürüyüşlerde kullanmak üzere yakında alacağım o kitabı. Instagram sayfasında videolu anlatımı var. Senin de beğeneceğini düşünüyorum.
İnşallah iş görüşmen güzel geçer canım.
En son on bin adımlar , verilecek kilolar konuşulurken geldiğimiz nokta bu mu @meyraa
Sen bu hayatta harika bir detaysın.
Birikim adına bir sey yok şu an. Geleni yiyoruz. Yarın iş görüşmem var çok heyecanlıyım. Hakkımda hayırlısı olur umarım...
Hepinize sevgiler
52 hayirdir canim ?Herkese günaydın.. Hayırlı bereketli cumalar olsun..
casnım hedef kilom>)pazartesi diyete başlıyorum kısmetse>)motive amaçlı>)52 hayirdir canim ?
sen iyisin canım.. maşallahın varki.
Koca yaz 54olcam diye yırtındım olamadım.sen iyisin canım.. maşallahın varki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?