Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen bu hayatta harika bir detaysın.

En son on bin adımlar , verilecek kilolar konuşulurken geldiğimiz nokta bu mu @meyraa

Anne-kız saatleri. Ne güzel.
Benim oğlum 8 aylık şu an 3-4 adet kitabı var. Çok özeniyorum ; biraz daha büyüsün beni anlayabilsin, birlikte gezelim, kitap alalım, yürüyüş yapalım , yüzelim, bisiklete binelim. Doğa yürüyüşlerini çok severiz esimle, onu da dahil edelim, yaprağı, ağaçları , yeşili anlatalım... Ona doğa sevgisini asilayabilmeyi çok istiyorum.

Komşuluk ilişkileri konuşulmuş... Ben 3 yıldır aynı sitede oturuyorum. Çok yakın bir arkadaşımla karşılıklı dairelerde oturuyoruz. Bir günden bir güne çat kapı yapmadık birbirimize. Telefon açmadan git gel yapmayız.
Onun haricinde asansörde , girip çıkarken karşılaşıp merhabalastigimiz komşular var. Hiç tanımadığım kişiler de.
Böyle olmasindan memnunum ben.

4 yaş itibariyle bu zamanlar daha keyifli bir hal aldı. Artık arkadaş gibi takılabiliyoruz, nispeten daha az huysuzluk yapıyor.
Doğa yürüyüşlerini ben de çok seviyorum. Zeynep Sevde'nin Yeşil Günlük diye bir kitabı var. Geçen gün tesadüfen gördüm ve fikri çok beğendim. Yürüyüşlerde kullanmak üzere yakında alacağım o kitabı. Instagram sayfasında videolu anlatımı var. Senin de beğeneceğini düşünüyorum.
İnşallah iş görüşmen güzel geçer canım.

Ah çok teşekkür ederim, hem iyi dileğin hem kitap önerin için.

En son on bin adımlar , verilecek kilolar konuşulurken geldiğimiz nokta bu mu @meyraa

:))) sorma canım yaaa... ama geçen hafta başladım tekrar ve bu hafta verdim... evet belki on bin adım atamıyorum günlük ama yakında ideal kiloma inerim,diye düşünüyorum... :)

Misafirlerim gitti, ev toparlandı,çocuklar yatırıldı, kızımla boğuşuyoruz... :) yok uyumuyor, kime çektiyse :) güzel bir akşamdı... arkadaşlarla muhabbet iyi geldi...

Yarın iş görüşmen varmış, hakkında hayırlısı olsun canım.... :)

Günaydın.

Hazırlanıp okula gidicimm birazdan
Diğer ogretmenlerle gorusmek tanismak istiyorum.

Özellikle sınıf ogretmeniyle.

Sonrasında yemek yapmam gerek aklımda da hic bisi yok.
Bakalim napicizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…