K kahvemsi mutluluk sizin komşularda ayri bir alemmis.
Neyseki şanslısın kiracısın çıkma ihtimalin var.
Benim şuan çıkma ihtimalim falanda yok.
Hayır yani bu mobese ve tayfasi herkesin dedikosunu yapiyorlar ama sanki benim duble yapiyorlar.
Haber alamadıklarından daha cok merak ettiklerini dusunuyorum.
Çünkü binamızda herkes kendi halinde calisan insanlar.
Dedikodu yapan yok
Ee binadakilerden haber alamayınca haber kaynağı bulamiyorlar.
Yazık aslinda uzuluyorum.
Nekadar boş yasiyorlar.
Boş dünya icin ahir hayatlarını karartıyorlar.
Ve sorsan kuranlara giderler namaz kılarlar kapalı hepsi.
kızlar doktora gittim safra kesemde taş vardı çocuk düşünüyorum diye ameliyat ol dedi 9 mm en büyüğü gününü ayarla gel dedi kasım gibi düşünüyorum 400 tl ameliyat parası birgün yatıracakmış
kızlar doktora gittim safra kesemde taş vardı çocuk düşünüyorum diye ameliyat ol dedi 9 mm en büyüğü gününü ayarla gel dedi kasım gibi düşünüyorum 400 tl ameliyat parası birgün yatıracakmış
ooo seninkiler çok fenaymış hiç çekilmez
anlamıyorum insanları size ne yani
ama başka işleri güçleri yok ne yapacaklar tvlerde de hep dedikodu magazin
benim komşularla pek alakam yok gördükçe merhaba merhaba o kadar
bana bunları diyenler çalıştığım yerde pek muhabbetimin olmadığı ama mecburen gördüğüm insanlar
aa ne aldım aa yok mu bebek ben de bi gün aaaaaaaaa çekeceğim görecekler
bana kasiyer bir tanıdığım anlatmıştı bazen yapıyorlar ya 5 kuruşum yok 10 kuruşum yok veremiyorum para üstünü diye
önceden olsun derdim meğerse kasadaki açıkları kapatıyorlarmış
onların cebinden çıkmasın diye bizden alıyorlar
hep kredi kartı kullanıyorum artık
bimde a101de kolot peyniri var lelli denedin mi
ben hiç denemedim ama uzayan kuymaklık peynir diye geçiyor dikkatimi çekmişti
K kahvemsi mutluluk sizin komşularda ayri bir alemmis.
Neyseki şanslısın kiracısın çıkma ihtimalin var.
Benim şuan çıkma ihtimalim falanda yok.
Hayır yani bu mobese ve tayfasi herkesin dedikosunu yapiyorlar ama sanki benim duble yapiyorlar.
Haber alamadıklarından daha cok merak ettiklerini dusunuyorum.
Çünkü binamızda herkes kendi halinde calisan insanlar.
Dedikodu yapan yok
Ee binadakilerden haber alamayınca haber kaynağı bulamiyorlar.
Yazık aslinda uzuluyorum.
Nekadar boş yasiyorlar.
Boş dünya icin ahir hayatlarını karartıyorlar.
Ve sorsan kuranlara giderler namaz kılarlar kapalı hepsi.
çok geçmiş olsun canm..kızlar doktora gittim safra kesemde taş vardı çocuk düşünüyorum diye ameliyat ol dedi 9 mm en büyüğü gününü ayarla gel dedi kasım gibi düşünüyorum 400 tl ameliyat parası birgün yatıracakmış
Gecmis olsun, Allah sifa versin.
çok geçmiş olsun....
çok teşekkür ederim canlarçok geçmiş olsun canm..
Dışardan bakılınca hani haramı helâli gıybetti daha cok biliyorlar ya.aslında, kapalı/açık, namaz kılan/kılmayan, kuran okuyan/okumayan değil asıl mesele.... mesele, şahsiyet meselesi.... bir insanda şahsiyet yoksa, karakter bozuksa, diğer detayların hiçbir önemi yok......
Geçmiş olsunkızlar doktora gittim safra kesemde taş vardı çocuk düşünüyorum diye ameliyat ol dedi 9 mm en büyüğü gününü ayarla gel dedi kasım gibi düşünüyorum 400 tl ameliyat parası birgün yatıracakmış
Bende çalışmıyorum ve tüm gün evdeyim.ben hiç biriyle muhattap olmuyorum, sadece akşam eve dönerken ev sahibiyle kapı önündelerse iyi akşamlar diyip geçiyorum ama genelde de elimde birşeyler oluyor ve o bakışlarını anlatamam size
ben evlenmeden de 2 sokak önde caddede otururdum ama oradaki komşularım iyiydi,
onun için çok tanıdık var onları tanıyan bir şekilde kulağıma geliyor ve hissediyorum süzmelerinden
ev sahibi yılın yarısını yazlıkta geçiriyor o yokken daha rahat benim için. en azından kapı önünde de olsalar görmezden gelip evime giriyorum, umursamıyorum. o varsa ortaya merhaba diyince hepsi merhaba, iyi akşamlar bir şekilde diyaloga girmeye çalışıyor ama ben müsade etmiyorum fazlasına
cam açıkken aşağıda konuşmalarını duyuyorum, bildik bilmedik her konuda yorum yapıyorlar, yoldan geçen kızın eteğine kadar eleştirdiklerini duydum
bir de onunla camdan cama konuşmaları olmuyor bir ses kirliliği önlenmiş oluyor :)
binada ev sahibi dışında 4 eviz. sokaktaki diğer insanların bir ev halkı kadar insanız aslında ama hiç birine gidip gelmem. bir komşum kameraman genç çocuk tek kalıyor genelde. bazen annesi geliyor. çocuk gecemi geliyor, gündüz mü belli değil. aylarca görmediğimiz bile oluyor. arada eşimle yemek yolluyorum ona
diğer iki evde karı koca çalışıyor. sabah çıkıp akşam geliyorlar. bir çift bazen eve uyumadan uyumaya gelir. onları da pek görmeyiz. hepsiyle bina ile ilgili bir durum oldukça konuşuruz onun dışında merhaba ve iyi günler sadece. ikisinin de kayınvalideleri sokağın yerlisi olduğu için mecbur kalmadıkça onlarla da pek konuşmuyorum. ne olur ne olmaz :)
ben kendimi bildim bileli çalışıyorum ve evde tüm gün vakit geçirmek nasıl bir şey bilmiyorum. bazen diyorum can sıkıntısı mı, ortamdan mı kaynaklı ama yok bulamıyorum. evde bile olsan uğraşacak o kadar çok şey oluyor ki bunlara yine vakit kalmaz diyorum sonra. ev hanımı bir sürü tanıdığım, annem, yengem, halam, arkadaşım var hiç biri böyle değil. bu insanların bu tarz yaşamları bana çok garip geliyor sadece. benden uzak olsunlar istiyorum
Çok geçmiş olsun.kızlar doktora gittim safra kesemde taş vardı çocuk düşünüyorum diye ameliyat ol dedi 9 mm en büyüğü gününü ayarla gel dedi kasım gibi düşünüyorum 400 tl ameliyat parası birgün yatıracakmış
Mercimekli köfte, salata, ayran, turşu.akşam menüleriniz belli mi kızlar.. ben fırına tavuk but atarım.. bulgur pilavı, salata da yaparım. yanına turşu da koydum mu menüm hazır olur :)
Allah kabul etsin canım.Kizlar bizim parali akraba gununde uyguladigimiz, komsu gününde de teklif ettigim ve kabul edilen bir sadaka yontemimiz var. Sizlerle de paylasmak istiyorum, belki uygulamak isteyenler olabilir.
Komsu gununde her katilan 200 tl getiriyor. Kim musaitse o davet ediyor vs. Ben de dedim ki, her ay ister 200+20, ister 180+20 verelim 20 lirayi ihtiyac sahibi bir veya bir kac aile belirleyip, topluca verelim dedim. Hepsinin cok hosuna gitti. Hepsi her zaman katilamasa da, parayi gonderiyorlar. Bu cumartesi herkes en az 20 tl fazladan verecek ve toplamda 400-500 tl olacak. Iki aile belirledik, onlara ulastiracagiz.
Aklinizda olsun kizlar. Her ay herkesin butcesi bir aileye 200-300 vermeye musait degil. Ama bu sekilde birlikten kuvvet doguyor. Belki sizler de uygulamak istersiniz.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.kızlar doktora gittim safra kesemde taş vardı çocuk düşünüyorum diye ameliyat ol dedi 9 mm en büyüğü gününü ayarla gel dedi kasım gibi düşünüyorum 400 tl ameliyat parası birgün yatıracakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?