- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bende deneyeceğim bunu teşekkür ediyorumBen kek atıyorum. Yani aslında aklınıza ne gelirse koyuyorum buzluğa. Bugüne dek sadece bulgur pilavından memnun kalmadım.
Süpersiniz siz valla kıyucam bende.Hayir canim degismiyor. Ben dilimliyorum ve tupper dondurucu kaplarina siraliyorum. Misafir geldiginde cikarip, m.dalgada cozdurerek ikram ediyorum. Kurabiyeleri de pismis koyuyorum. Mayali veya mayasiz pogacalar da koyuyorum.Ne zaman misafirim gelse, elimin altinda en az 3 cesit hazir ikramliklarim oluyor. En fazla bir cesit salata yapiveriyorum. Boylece hic gerilmiyorum, fazladan yorulmuyorum. Misafirin keyfini cikariyorum.
Ben acele misafirde m.dalgaya koyuyorum. Yoksa tezgahin uzerinde kendi halinde cozuluyor ve yumusacik oluyor.Süpersiniz siz valla kıyucam bende.
Mikrodalgam yok ama kışın petek üstünde fln çözünür kolayca. Fırında ısıtılabilir belki. Artıyor illa ki kendimize akşam çay yanına olur sabah eşim kahvaltı yapmıyor ona olur geve çıkarıp petek üstüne koysam.
Misafirim haberli gelir 1 2 saat önce çıkarırım yine.
Off Rabbim kolaylık versin geçim çok çok zor.geçen bir yerde okumuştum 200 mutfak masrafım diyenler var dediğin gibi geçiniyorlar. Pazar zaten 200 tutar hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.
Offfff ciğerim parçalandı. Yani biliyoruz da sen birinci ağızdan yazınca bir kere daha sorguladım kendimi.Gecen hafta pazara ciktigimizda yoksul oldugu her halinden belli bir kadincagiz, peynirciye kisik bir sesle tenekenin dibindeki peynir kirintilarini kaca verirsin diye soruyordu. Otur agla! Balikcinin onunde yine yoksul görünümlü bir adam, buyuk baliklarin kafalarini istedi utana sikila. Asgari ucretli boyle yasiyor iste
Offfff ciğerim parçalandı. Yani biliyoruz da sen birinci ağızdan yazınca bir kere daha sorguladım kendimi.
Akşam yemeğimizi yedik. Masa karşımda duruyor. Salata arttı. Çöpe gidecek.
Gerçekten çok çok zor...
Aaaa çok geçmiş olsun dualarım sizinle ve bebeğinizle allah yardımcınız olsun şuan çok iyi üzüldümKızlar
Dün doğum yaptım.Erken gelmek istedi kuzum.
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
O kadar çok dikkat ediyorum ama yine de israf oluyor işte. O insanları biliyoruz, bazen görüyoruz ama öyle bir hayat yaşamadığımız için (çok şükür) zaman zaman unutuyoruz.Yiyecegin, giyecegin, birikimin, ilmin her seyin zekati var aslinda. Israfin da hesabiO salatayi sofrasina koyabilmek icin, pazarin artiklarini toplayanlari aklimiza getirebilsek, getiremiyorsak pazarin toplandigi saatlerde gidip gorsek, belki daha fazla dikkat ederiz. Her ne kadar israf etmiyoruz desek de yapiyoruz ya, kendimizi kandirmayalim
Çok çok geçmiş olsun. 2 ay kadar erken gelmiş kuzu. İnşallah sağlığına kavuşur hayırlısı ile.Kızlar
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle bebişiniz güçlüdür başaracak inşallahKızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
Canım bebeğin hayata tutunsun inş. Geçmiş olsunKızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
Ya cok şaşırdımKızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
Off be yaGecen hafta pazara ciktigimizda yoksul oldugu her halinden belli bir kadincagiz, peynirciye kisik bir sesle tenekenin dibindeki peynir kirintilarini kaca verirsin diye soruyordu. Otur agla! Balikcinin onunde yine yoksul görünümlü bir adam, buyuk baliklarin kafalarini istedi utana sikila. Asgari ucretli boyle yasiyor iste
Inşallah tutunacak hayata canım hep iyi düşün. Ne kadar erken geldi?Kızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?