Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya valla market ne kadar pahalı o kadar sinir oldum ki Kızlar . Şehir dışına gitmek için 1000 tl ayırmıştık kenara maşallah ondan harcamaya başladık gıcık oldum ya maaşa 15 gün var daha

Ya valla market ne kadar pahalı o kadar sinir oldum ki Kızlar . Şehir dışına gitmek için 1000 tl ayırmıştık kenara maşallah ondan harcamaya başladık gıcık oldum ya maaşa 15 gün var daha
Çok pahalı cok ates pahalısı hele tuvlt kagidi havlu kagitlr fln fazla fazla pahalı deil mi sizce de

Bizde 3 kisiyiz.
Ama annem sağolsun kurubakliyat olsun kasap olsun yardım ediyor.
O alınca onları bana kahvaltılık,tavuk, deterjan tarzı şeyler almak dusuyor.
Oğlumun masrafıda zorunlu şeyler.
Kitap alıyoruz arada.
Bu yil pek kıyafetde almadim. Sadece bot alicam.

Harclikda harcamıyor parası yanında ama kahvaltı yapıp gidiyor (sabahci) öğlene eve geliyor zaten acıkmıyorum diyor.

Bizi arabanın bakımı,mazot,faturalar, 350tl her ay bes, arabanın kredisi (2000tl)
Bunlar zorluyor.

Sadece gıda, faturalar falan olsa amenna.
Baya kenarda para kalir.

Ne güzel sizin için çok iyi oluyordur. Bizim de onlar cok zorluo fatura araba vs eşim yeni bir iş kurdu ben de destek olmaya çalışıyorum dikkatli harcayarak.

Çok pahalı cok ates pahalısı hele tuvlt kagidi havlu kagitlr fln fazla fazla pahalı deil mi sizce de
Ay evet ben A101 den alıyorum onun markası varya en ucuzu o galiba ben başka bulamadım İnan üfff gerildim yemin ederim valla artık sokağa çıkma yasağı ilan ettim evde öyle market filan yasak bizde Kızlar

Bana durmak yok.

Annemlerede kek yaptim.
Şimdi de kestane aticam firina.
Bugün fırın boş kalmadi elektrik faturasına kuvvet :/
Daha oglumun banyo fasli utu var.
Mutfagimida toplamam gerek kahvaltıya arkadaşa gidicem.

Salida ben baska arkadaşımı kahvaltıya çağırmak niyetindeyim bakalim.

Bugün 10tl kaldi zulaya.

Ben düşündüm taşındım bankada hesap açıcam.
Hesabim yok.
Önceden vardi yıllar once kapattirmistim parayi çekip.

Bu ara altın çıktıkça canim sıkildi.

Kumbara gibi her ay gider atarim para.
O parayla ilgili hayallerim var yazlık icin falan değil baska ilerisi icin istiyorum

Bir miktar atıp unutucam.
5bin kadar atsam 2018 de super olur.

Ben yazın wc kağıdını 2 paket (32li) alıp attim.
Bir market kapanıyordu 32lisi 16.90dı hemde solo.
Bana 2 ay daha yeter sanirim.
Almam yani 2018de alırım artik :)

Bizim 750 tl ev kiramiz
50 tl aidat
20 tl doğalgaz
42 tl elektrik
55 tl eşimin telefonu
30 tl Benim telefonum
2250 tl ev kredimiz
500 tl araba vergi muayene
70 tl Benim lensim
57 tl internet
20 tl tivibu ödedik
1000 tl kenara attım ama şuan ondan yemeğe başladık bile hesapta 900 tl kaldı maaşımız 5350 tl

Ay evet ben A101 den alıyorum onun markası varya en ucuzu o galiba ben başka bulamadım İnan üfff gerildim yemin ederim valla artık sokağa çıkma yasağı ilan ettim evde öyle market filan yasak bizde Kızlar
Ahahahhh en güzeli cnm çıkınca para mutlaka cıkıyor cepten. Solo kullanıyorum ben. Onu deneyim ben de.

Biraz önce mutfaktaki ufak sepette sarimsak filesi dikkatimi çekti. Hepsini soydum, yıkadım kuruttum ve kavanoza koydum, üstünü de yağla doldurup dolaba attım. Buralardan okumuştum ilk defa denedim. Çünkü çabuk tüketilmiyor ve içi boşalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…