Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ing bank aktif bank var arastirma yaptim ama daha guvenilir gelen bankalari baz aldim.

Altınlara hic kiyamıyorum cok haklisin valla

29 aralık BİM
Termal bayan tayt 7.95
Polar çocuk ev botu 17.50
Termal içlik üst 14.90
Eğitici ahşap bloklar 19.90
Paşabahçe bardak setleri 7.90

Ayrıca yarın şoktaki kağıt havlu ve tuvalet kağıtları

Hakmar ve a101e meşrubat bardağı falan geliyor özellikle hakmardakine tav oldun alicam.

Selammm. Is cikisi arkadasimla beraber geldik eve. Sabahtan corba yapmistim, dondurucudan da gecen gunden kalan soslu tavugumu cikardim, yanina da salata ve ayran oturduk kiz kiza yedik. Uzerine cayimizi da ictik. Insanin yaninda kendini rahat hissettigi dostlarinin olmasi cok guzel. Yardim edeyim mi demiyor, direkt dolabi acip ayy salata canim isted yapiyorum, amaaan tursu da varmis yumulalim diyor samimi, dogal Allah kimseyi yalniz birakmasin.

Arkadasimi gecirdim, ocaga seker fasulye koydum pisiyor. Yanina da pilav yaparim.

Bugun de boyle gecti, yarina Allah Kerim

Gunaydin
Yatakdan kazınarak kalktım bu sabah
2 gibi uyudum.
Oglumla sosyal bilg. Çalıştık aksam sonra uykum kaçtı.
Okadar 1.murat, pasinler savaşı, mercidabık falan çalışınca kafa eror verdi.

Yataklari topladim.
Evi havalandirdim oglumun odasinin tozunu aldim.
2 mak çamaşır ve yemek yapılacak bugun.

Kuruyemiş tombala falan alicam.
Üşenmez çıkarsam tatbak biraz uzak yürüyüş olur artik cikarsam.

Sok a yılbaşı çiçeği geliyormuş 7.5tl en sevdiğim çiçektir.
Bir süre benimde vardi
15gun yazın memlekete gidince bakamayınca kurudu
Çok uzulmustum eger kalırsa alicam.

günaydın kızlar. akşam eve gider gitmez dondurucudan çıkardığım karnıyarıklık patlıcanların içini hazırlayıp fırına sürdüm.. yanına pilav cacık yaptım, teşim gelince o da salata yaptı.. sofrayı topladım bulaşıklarımı yerleştirdim, geçtim uzandım.. eşim de çay çerez meyve servislerini yaptı :) çok yorulmuştum kek yapacaktım güya...

Gunaydin hanimlar. Esim bu aksam geliyor. Aksam yemegimi yapmistim ama, salondan yine k.valideme gecicem. O da oraya gelir, yemegimizi yer kalkariz. Evdeki de yarin aksama kalir

Ben 3 yıllık ihtiyaç kredisi çekmiştim, 360 TL ödeme ayarladım, ilk zamanlar yormadı fakat şu an sıkılmaya başladım, 17 taksit bitti, 20 kaldı.
Acaba erken kapamaya çalışsammı, faiz çok fark edermi bilmiyorum ama bi an önce bitsin istiyorum. Bi yandanda sen birikim yapmaya devam et, 20 ayın sonunda altın daha çok artarsa üzülürsün diyorum.

Akşama eşim geliyor, cuma birlikte İstanbula döneceğiz,
Kavurmam var, patates kızartırım, turşu çıkarırım konserve meyve sularımdan açarım.
Yazın hazırlık yaptığım için çok mutluyum hepsi o kadar işime yaradı ki
Sonrada kardeşime gideceğiz, bugün doğum günü yarım saat görüp eve dönerim.
Onada makarna salatası yapıp götürsem süper olur, arkadaşları gelecekmiş böreğim de var pişirip götürücem.
En köütüsü gözüm yatağa bakıyor resmen, en kısa zamanda kan tahlili yaptırmam lazım.

Diğer et ürünleri de lezzetli ve bana güvenilir geliyor.
Pazar günü kartepeye gittik, dönüşte izmitteki şubeye gittik, saçma sapan bi yerde yemek yemektense orayı seviyorum, lezzet ideal, sahibini de buralardan biliyoruz, mutfaga kadar giren calışkan bir insan
Kahvaltısınıda denemek isterim aklımda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…