- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
Ben hic kullanmadim kk simdiye kadar korkuyorum ya kk ondan kimse de kullanmasin istiyorum galiba ahaha :) cevremde gordugum kadari ile kk alinca sanki bedava almis gibi hissediyor arkadaşlarım aldıkça aliyorlarBirisini kapattık zaten yakın zamanda. Bunun da borcunu bitirelim diyoruz, komple kapatmayacağız
Ben hic kullanmadim kk simdiye kadar korkuyorum ya kk ondan kimse de kullanmasin istiyorum galiba ahaha :) cevremde gordugum kadari ile kk alinca sanki bedava almis gibi hissediyor arkadaşlarım aldıkça aliyorlar
Bu ayrim neden? Gorumcenin kazanci size gore daha mi kotu, yoksa onun da ailesine farkli destekleri mi oluyor? Ayrica neden gozunuze sokuluyor?Bizde o sebeple gitmek istiyoruz aslında yalnızlıktan çok sıkıldık ama işte bugüne kadar biz bişey görmedik biz 8 kere ev taşıdık hiç al bu senin nakliye paran demedi demesinende zaten evlenmişiz yapmak zorundayız ama gorumcem yeni taşıdı nakliyesi verilmiş evine tül yaptırmış masa almış bide söylüyorlar pazarı marketi kızının üstü başı hep kayinpeder yapar şimdi gidersek görücez işte biz her zamanki gibi karismiycaz ama onlar vicdanen daha rahatsiz olucaklar diye düşünüyorum
Evet kazançları az eşi de kendi side askeri ücretle çalışıyor ama inanın neden gozumüze sokmaya çalıştıklarını anlamıyorum sadece eşim üzülüyor bende ona üzülüyorumBu ayrim neden? Gorumcenin kazanci size gore daha mi kotu, yoksa onun da ailesine farkli destekleri mi oluyor? Ayrica neden gozunuze sokuluyor?
Ben iç çamaşırlarını birlikde yıkıyorum.Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben beyazları makinaya atarken havlu ve üst beyaz çamaşırları ayrı yıkıyorum, alt beyaz çamaşırları ayrı yıkıyorum bi arkadaşla konuştum hepsini aynı yıka ne olucak zaten beyazları 90 derecede yıkıyoruz diyor zaten benim elektrik faturam çok geliyor buzdolabım çok yakıyor bu ay çok dikkat ediyorum ne kadar dusurebilirsem siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim
Ben iç çamaşırlarını birlikde yıkıyorum.
Havlu,bornoz, beyaz çarşaf vs birlikde yıkıyorum.(havlularda toz oluyor daha cok daha kalın vs
Bornozları ayrıca yıkıyorum beyaz carsafimda yok zaten öyle ayrıca kullandığım nevresimleri takım olarak yıkıyorum sizce 90 derecede alt ve üst beyazlar hijyenik yikaniyormudur yoksa ben yine ayrımı yikamaliyim
Gelirleri azsa dert etmeyin bence. Belki gozunuze sokmak degildir, esinin dogal karsiladigini dusunuyorlardir.Evet kazançları az eşi de kendi side askeri ücretle çalışıyor ama inanın neden gozumüze sokmaya çalıştıklarını anlamıyorum sadece eşim üzülüyor bende ona üzülüyorum
Bornozları ayrıca yıkıyorum beyaz çarşafımda yok zaten öyle ayrıca kullandısım nevresimleri takım olarak yıkıyorum sizce 90 derecede alt ve üst beyazlar hijyenik yikaniyormudur yoksa ben yine ayrı mı yikamaliyimBen iç çamaşırlarını birlikde yıkıyorum.
Havlu,bornoz, beyaz çarşaf vs birlikde yıkıyorum.(havlularda toz oluyor daha cok daha kalın vs olduklarindan)
Beyazlari on yikamali maksimum 60 derecede yikiyorum. Bornozlari ayri, el havlularini ayri, nevresimleri ayri 30-40 derecede yikiyorum.Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben beyazları makinaya atarken havlu ve üst beyaz çamaşırları ayrı yıkıyorum, alt beyaz çamaşırları ayrı yıkıyorum bi arkadaşla konuştum hepsini aynı yıka ne olucak zaten beyazları 90 derecede yıkıyoruz diyor zaten benim elektrik faturam çok geliyor buzdolabım çok yakıyor bu ay çok dikkat ediyorum ne kadar dusurebilirsem siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim
Acilimi ne tam bilmiyorum ama galiba birbirlerini veya konuyu site yonetimine sikayet etmek demek.Kızlar bide kiblemek ne demek bazen üyeler yazıyor birbirine
Ben etli veya sebzeli wog tavada sote yapiyorum. Ya da uzerine tereyag parcaciklari koyup firinda pisiriyorum. Cikarmadan once de uzerine taze kasar dilimliyorum.Aksama mantsr yapacagim esim kavur dedi ama sizler nasil yapiyorsunuz
Temizleyip derindondrucuya atiyor musunuz
Bilmiyorum artık ben eşime de söylüyorum tekke yi bekleyen çorbayı içer gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor belki bize söyleyerek kendilerini rahatlatiyorlar gizli yapmıyoruz diyerek benim kimseden bi beklentim yok artık tasarruflu olarak zor zamanlar için mutlaka para biriktiricemGelirleri azsa dert etmeyin bence. Belki gozunuze sokmak degildir, esinin dogal karsiladigini dusunuyorlardir.
En iyisi insanin kendisine yetebilmesi.Bilmiyorum artık ben eşime de söylüyorum tekke yi bekleyen çorbayı içer gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor belki bize söyleyerek kendilerini rahatlatiyorlar gizli yapmıyoruz diyerek benim kimseden bi beklentim yok artık tasarruflu olarak zor zamanlar için mutlaka para biriktiricem
Ben beyazları ve bornozları 90 derecede yıkıyorum içime sinsin diye sadece tüm beyazlar ve havlular bir arada yıkanır mı diye aklıma takıldı arkadaş söyleyinceBeyazlari on yikamali maksimum 60 derecede yikiyorum. Bornozlari ayri, el havlularini ayri, nevresimleri ayri 30-40 derecede yikiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?