Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar amway loc genel temizleyici kullanan var mi ve memnun musunuz?
ben kullanıyorum, uzun zamandır hatta. çok memnunum. hatta bitti benimki bi çıksam alacam.. burda bi dükkanda gördüm getirip satıyor. önceden eltim aracılığıyla sipariş veriyordum birine..

Internetten de siparis veriliyormus. Firin temizleyicisini kullandim cok guzeldi. Alip deniyeyim bakalim. Sagol canim

Kızlar nasılsınız ?
Akşama mercimek makarna yapıcam.. mercimek ocakta.. kızımı da uyuttum..

Bir arkadaşım vardı nerdeyse 10 yıldır arkadaşız.. ilçede yaşıyor 40 km fln mesafe var aramızda.. bekarken daha sık görüşürdük. Evlenince biraz arayla görüşmeye başladık. En son temmuzda yüzyüzr görüştük.. aradan geçen zamanda 1 defa whatsapptan tan yazdım ama gördü bişey demedi yoğun çalışıyo diye bende üstüne gitmedim. Sonra sıkıntılar günlük koşuşturmalar derken yazmadım bi daha... Bugün yine yazdım kısacık bi cevap verdi o kadar bende küsüp darıldın mu dedim cevap vermedi..

İnsanları anlamıyorum bazen ya Aramazlar sormazlar sonra da niye aramadın diye trip atarlar

Ee ben aramadıysam sende aramadın eşitiz yani.. Bazen kızsam da bazı şeylere severdim.. Hayat telaşından Uzun zaman görüşmediğimiz dönemler de oldu ara ara.. Şimdi noldu acaba ? Merak ediyorum doğrusu..

Siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda kızlar ?

Sizi arayıp sormayanı boşverip sizde aramıyor musunuz ? Yoksa arayıp hayırdır diye soruyormusunuz ?

Napsam diye düşünüyorum şimdi..

Uzerine dusmem. Arada herhangi bir sorun olmadigindan eminsem, sirf ilgi cekmek icin kapris yapildigini da biliyorsam darildin mi vs diye sormam. Neden sorayim ki? Arada dostluk varsa kaprisi gecince kendi de yazmaya baslar zaten.
Ben o aradi bu aradi demeden, firsat buldukca ararim yani.
Kaprisli insanlar beni yoruyor

Herkese merhaba Kızlar sabah karşı komşumu kahvaltıya çağırdım . Dün akşam arkadaşa oturmaya gidecektik ben üzerimi değişiyordum . Karşı komşum eşiyle tartıştı sesleri benim odaya geldi . Birlikte gidecektik bende kapıyı filan çalmadım . Neyse bir şekilde gittik kız ağlamış evde biraz bu sabahta bilerek davet ettim ki kendini iyi hissetsin diye kahvaltı yaptık sonra alt komşu geldi kahve içtik oturduk birlikte markete gittik ben 7 tl yoğurt aldım. Karşı komşumla hırka örmeye başlıcaz ona ip aldık filan geldik . Eşim biraz geç gelecek. Bende temizlik yapıcam biraz makinada çamaşır

Arada görüştüğüm arkadaşlarım var.
Telefonlasiyoruz müsait olduğumuzda da bir araya geliyoruz.
Mesela en son ekim sonu gibi ben aramıştım bir arkadasimi (oglumun eski sınıfından veli arkadasim suan okullarımız farkli) 3 gun once o aradı beni nasılsın napıyorsun sana gelicem kahveye bir gün diye buyur dedim.

Liseden bir arkadaşım var.
Ben yazmasam yazmıyor mesela.
Sosyal medyada takip ediyor beğeniyor vs.
Ama hiç yazmaz.
Ben bir kac defa yazdım (evli o da başka semtde) görüşelim dedik sonra baktım ben yazıyorum genelde bende yazmadim.

Ama 4-5arkadasim var oglum ilkokul 1.sinifdan beri görüştüğüm bir araya geliyoruz oyle telefonlasiyoruz.
2 tanede ablam gibi sevdiklerim var onlarla daha sık msjlasıriz telf.lasiriz gorusuruz.

Selam kızlar. Gelemiyorum pek. Oğlum grip gibi. Uyluda uyumuyor pek bakamıyorum biraz fırsat buldum selam vereyim dedim

Benim de öyle bir arkadaşım var. Üniversitedeyken aramız çok iyiydi. Sonra benim olduğum şehre atandı. Düğünüme geldi altın taktı, ben onun düğününe gittim altın taktım. Sonra beni hiç aramadı, ben defalarca aradım açmadı, mesaj attım nasılsın mapıyosun diye cevap yazmadı. Ben de artık 2 yıldır aramıyorum. Bıraktım

İnstagramın var mı kız senin? Beni takip etsene, edeyim ben de seni
Adım aynen bu instagramdaki

algernonacicekler

Selam kızlar. Gelemiyorum pek. Oğlum grip gibi. Uyluda uyumuyor pek bakamıyorum biraz fırsat buldum selam vereyim dedim

Geçmiş olsun minnoşa

Tmm cnm ıstek yolluyorum

Esim mac izliyor meyve faslına gecelim.
Cezve caydanliklari ciflicem ben enerciii geldi birden.
Mutfak azıcık paklansin.
Detaylara inelim bakalim

iyi akşamlar hanımlar
süt aldım bugün 3 litre 11 lira
a101de heinz ketçap indirime girmiş en sevdiğim ketçap markası 6 lira
birkaç atıştırmalık aldım 2 lira
toplam 19tl

eve geldim sütü kaynatıp mayaladım
patlıcan oturtma pilav yaptım yedik
çay koydum daha yeni oturdum

Gecmis olsun kuzuya

Z zynpzeynep geçmiş olsun kuzuya canim
Sağolun kızlar. Burnuna fıs fıs yaptım uyudu ama ne kadar uyur bilmem nefes alamıyor öksürüğü yok burnu akıyor nefesi tıkanıyor ne yapabilirim daha rahat nefes alabilmesi için bildiğiniz yöntemler var mı

Eşim geç gelcek bu akşam işyeri yeni yıl partisi vercekmiş. Hiçde sevmez kalabalık yerleri.Çay demledim içiyorum.
Akşam yayla çorbası kuru fasülye yaptım kendi başımada tadı olmadı oğluşumda az yefi kalktı.
Bu ayki mutfak masrafım 410 tl oldu ayın 4 une kadar artar daha. İyi mi bilemedim. Ekmek su dahil. Manav süt kasap gideri.
Kumbaram olduğu gibi kaldı. Kış beni fena vurdu

Ben yarin hakmardan 50tl lik cam eşya alicam.
Kafamda kurdum ne alacağımı
Çerezleri hala halletmedim 50 de ona gider :/

Benim kartı takip edicem bakalim ayın 20sine kadar kac tl olacak.

Sağlık olsun canim
Bizde öyleyiz ben biriktiremiyorum kaldim bakalim nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…