Cam temizliginde beyaz sirke kullaniyorum ben. Ama genel temizleyiciyi alicam insallah canimDün Dr gittim zaman zaman kalçam ağrıyor yıllardır var bu defa biraz uzun sürdü bende de gittim emar lazım oda burada yok dedi büyük ihtimal belinde fıtık var dedi ağrı kesici verdi
15 tl 5 kilo süt aldım mayaladım
Kızımın sınıfında yeniyıl partisi yapacaklarmış kek yaptım
Janita ben yıllardır kullanıyorum beğeniyorum genel temizlikte loc kullanıyorum onun dışında bulaşık deterjanını fırın temizliyicisini ve cam silini beğeniyorum bide gömlek yakaları için bir leke çıkarıcısı var çok iyi
Mutfak eşyası benimde almam lazım çoğu eskidi.bardaklarım yenilendi de tabak kase vs eksiğim var. Yavaş yavaş almam lazımSağlık olsun canim
Bizde öyleyiz ben biriktiremiyorum kaldim bakalim nolcak.
Geçmiş olsunSağolun kızlar. Burnuna fıs fıs yaptım uyudu ama ne kadar uyur bilmem nefes alamıyor öksürüğü yok burnu akıyor nefesi tıkanıyor ne yapabilirim daha rahat nefes alabilmesi için bildiğiniz yöntemler var mı
Eşim geç gelcek bu akşam işyeri yeni yıl partisi vercekmiş. Hiçde sevmez kalabalık yerleri.Çay demledim içiyorum.
Akşam yayla çorbası kuru fasülye yaptım kendi başımada tadı olmadı oğluşumda az yefi kalktı.
Bu ayki mutfak masrafım 410 tl oldu ayın 4 une kadar artar daha. İyi mi bilemedim. Ekmek su dahil. Manav süt kasap gideri.
Kumbaram olduğu gibi kaldı. Kış beni fena vurdu
Bende yavaş yavaş aliyorum.Mutfak eşyası benimde almam lazım çoğu eskidi.bardaklarım yenilendi de tabak kase vs eksiğim var. Yavaş yavaş almam lazım
Ütü yapmış insanları uzmeyin zira ütünün kendisi üzücüdür :))
Geçmiş olsun
Benim son aylarda ortalama 500 TL tutuyor mutfak masrafı, kirmizi et hariç.
Bugün defterime baktım şimdiden 600 olmuş ve daha 4 gün var ayın bitmesine ufak tefek eksiklerim de var, haftasonu da yılbaşı yemeği hazırlayacağım. Bu ay 750 TL en az olacak gibi mutfak masrafı. Ekstra aldığım birşey var mı diye baktım detaylı, fislerimi saklıyorum. Bir çuval patates ve bir teneke yağ var. Diğerleri hep standart.
Bu ay sigarayı bırakma çabasıyla biraz çerez ve atıştırmalıklari fazla aldım ama onları ayrica kişisel giderek olarak düşünüp bu masrafa dahil etmedim.
Benim bu harcamamın içinde 5 kilo yağ kasap çerez ekmek su manav dahil.Benim sadece mutfak masrafım aylık 400tl civarı tutuyordur.
Pazar günleri 50tl pazar parasi.
200tl civarında marketlerde harciyorum.
Temizlik malz. 200tl gidiyordur.
Gıda da tabiki annemin katkısını yok sayamam.
Kasap ve bakliyata para vermiyorum desem yeridir
Canım hesap yapıyorum mebla cok çıkıyor ben bir anda alamam hepsini.Benim bu harcamamın içinde 5 kilo yağ kasap çerez ekmek su manav dahil.
Genelde dondurucuya ağırlık verdim. Yoksa 750 bulur stoklarla kışı idare edicem. Bir sonraki ay daha da düşer inş. Çünkü yağ ve kasap olmaz.en çok tutan kalem mutfak.o kadar dikkat ediyorum 350 bulmasın defim şimdiden geçti daha da var. Bende bir program var oraya yazıyorum.
Fişleride atmıyorum.
Yılbaşı içinde evdeki malzemeleri kullanıcam. Zaten kimse gelmiyor kimseye de gitmiyoruz çaya annemlere uğrar döneriz.
Bende öyle yapayım lelli.
Her ay bişiy alayım hem eksikler biter hem bütçe sarsılmaz
Benim o kadar değil eksik. Cam ürün eksiğim var sadece .kırılıyor sürekli.çok sakarım.bardak kase tabak yetişmiyor.Canım hesap yapıyorum mebla cok çıkıyor ben bir anda alamam hepsini.
Böyle buldukça alicam.
Misal her ay 100tl lik eksiğimi alsam bana dokunmaz.
Bu ayı bardak cam. Eşyası ile bitiririm
Diğer ay nevresim, yastık kılıfı.
Sonraki ay cezve ve tava
Daha sonraki ay çatal bıçak takimi istiyorum.
Kafamda hesap yapıyorum not aliyorum.
Benimkiler genelde ceyizden.Benim o kadar değil eksik. Cam ürün eksiğim var sadece .kırılıyor sürekli.çok sakarım.bardak kase tabak yetişmiyor.
Tencerem var ama şu pembe olanlar var ya insana yemek yaptırır sürekli 6 yılda eskidik. Herşeyler değişti.
A 101 e bazen güzel şeyler geliyor ama gerek yok diyorum kalıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?