Gunaydin hanimlar.
Mutfak esyalarindan bahsetmissiniz. A101 de satilan su cicekli bocekli cam esyalarin desenleri kalici oluyor mu? Makinede yikaniyor mu yani?
Kızlar günaydın
Hem işlerimin bu aralar fazla olması hem de yardımcı meselesi yüzünden bazı arkadaşlara kırıldığım için bir süre uzak kalmak için konunun takibini bırakmıştım.
Sabah acaba ne var ne Yok diye topiği açtığımdamornergis in beni sorduğunu gördüm. Geçmiş sayfalarda başka da soranlar oldu ve ben görmedi isem kusuruma bakmasınlar lütfen...
mornergis çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım....Günaydın
M maviduvar1 buraya yazmadan öncesinde de sizi okuyordum
paylaşımlarından yapını az çok kafamda çizdim
Kırılabileceğin de geldi aklıma
ama sen yaz paylaş bizimle benim gözlerim arıyor seni ve bazı arkadaşlarımı
İşlerden dolayı pek kitap okuyamıyorum. Normalde eve asla iş götürmem. Ama bu aralar evde de çalışmam gerekiyor.Kitap konusuna da az yazıyorsun bu aralar. Ama özletiyorsun kendini. Ne sıkıntın varsa da inşallah çarçabuk çözersin
Ekonomi topikleri de ara sira kirip, uzebiliyormus. Yazdiklarindan bunu cikardim. Konu ne bilmiyorum, sahit olmadim ve iyi ki de olmadim. Dogrusu rumuzunu gozum ariyor. Hosgeldin tekrardan.Çok teşekkür ederim canım....
O gerçekten hassas bi konu idi. Üstelik kadın gittikten sonra asıl mağdur olanın ben olduğumu öğrendiğim zaman daha da üzüldüm, kırıldım...
İşlerden dolayı pek kitap okuyamıyorum. Normalde eve asla iş götürmem. Ama bu aralar evde de çalışmam gerekiyor.
Amaaaa kitap okumayı bırakmış değilim. Teşekkür ederim ilgine
Canim ben uzun vade dusundugum icin, hic bir sekilde gram fiyatina aldirmayip, elime gecen her kurusu altina yatiriyorum. En az 2 yil hic bir sekilde dokunmam cunku. Onlar tamamen unutuldu.arakdaşlarım şu an altın alımı için ne düşünüyorsunuz?
Kızlar günaydın
Hem işlerimin bu aralar fazla olması hem de yardımcı meselesi yüzünden bazı arkadaşlara kırıldığım için bir süre uzak kalmak için konunun takibini bırakmıştım.
Sabah acaba ne var ne Yok diye topiği açtığımdamornergis in beni sorduğunu gördüm. Geçmiş sayfalarda başka da soranlar oldu ve ben görmedi isem kusuruma bakmasınlar lütfen...
mornergis çok teşekkür ederim canım
Canim ben uzun vade dusundugum icin, hic bir sekilde gram fiyatina aldirmayip, elime gecen her kurusu altina yatiriyorum. En az 2 yil hic bir sekilde dokunmam cunku. Onlar tamamen unutuldu.
Ama acil durum paramiz fon hesabinda durur, hatta ayri ayri esimle cuzdanimizda da durur. O yuzden takilmiyorum ve zararini hic gormedim.
Kızlar meraba bu aralar pek yazamadim herkesin keyfi yerindedir umarim ...
Kasa defteriniz var mi ...
Benim kasa defterim bitti ve 2014 temmuz dan beri surekli kullanıyorum her sayfası dolu yaklaşık 3.5 yıldır kullandim bu da disiplin tasarruf sayılır :)))
Arada bakiyorum ne yapmisim neyi ne kadara almisim simdi yeni deftere geçtim 2018 den itibaren yeni defter yeni birikim hesap ...
Aylık gelirim giderim tek tek yazarım alacagim borcumu
Oğlumun hesabını vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?