Küçük Düşün Büyük Olsun!

Migrosa gittim kozmetik indirimi için hem de öğlen yürüyüşümü yaptım
yüz kremi aldım 10 tl
makyaj temizleyici aldım 9 tl
makyaj temizleme pamukları her yerde 1.75e çıkmıştı ya migrosta hala 1.60tı 2 sene yetecek kadar stokladım
toplamda 36 tl ödedim

Ruya ay okurken çok sinirlendim

tr_lelli ay o üzümlü portakallı drajeler bende bağımlılık yapıyor almamaya çalışıyorum
ben de yarın belki giderim tatbaka evde kuruyemiş azalmıştı ya da yılbaşından sonra giderim ya evdekiler bitsin

Aman telli hep olan şey gidiyoruz ortada birşey Yok gidiyor ama kuruyemiş zaten çok pahalı ya peynir filan almışın canım gereksiz birşey yokk bence

Çok tatlı

Evet çok güzeller ya.
Fındıklı ve üzümlü aldim.
Bir de çifte kavrulmuş lokum.

Aman telli hep olan şey gidiyoruz ortada birşey Yok gidiyor ama kuruyemiş zaten çok pahalı ya peynir filan almışın canım gereksiz birşey yokk bence
Canım gereksizden ziyade hani pişiripde yemek yemelik bisi yok.

Çerez 1 hafta olmadan biter bizde
Her aksam koysam yemem demezler.

Mesela annemlerde 3 kişiler biz de..

Annemler meyve kuruyemis alirlar yenmiyo bizde der hep bana verirler
Bizede dayanmaz.

Annem cevizler kotu olmasin diye buzluga kaldirdim yemediler dedi bugun.

Nöy? Dedim

Ceviz hem de yenmedi.
Oglum da esimde anında gömer :)

Ben olmasada aramam cok düşkün degilimdir.

Şöyle bakınca o 200tl yağ deterjan kasapdan bisiler alınsaydı 2-3ay yeterdi.

Ama işte nefside terbiye etmeli herşeyden tadımlık alıyoruz iste.

Peyniri kuymaklık aldim.
Yayla peyniri, kuymaklik yağlı peynir falan.
Adam diyorki siz isi biliyorsunuz.

Ayibettin Peynir benim alanim dedim.

Peynirden kpss yapsınlar
Direk peynirci başı memuresi olurum.

Kızlar slm bugün de çamaşır odasını ve bazamı hizaya soktum. Eskiyen havluları, lastik çarşafları, kullanılmayan şalları, atkıları falan ayırdım. Yine dolabımdan kullanmadığım ceketlerimi de ayıkladım, iki de babete hoşçakalın dedim. Yüküm hafifledikçe rahatlıyorum. Yeni yıla daha hafif ve düzenli bir gardırop ile gireceğim

kızlar akşam arkadaşıma gidiyorum.. ne zamandır davet ediyordu hep birşeyler çıkıyordu gidemedim. bu akşam gel artık dedi ablasıyla o var evde.. hatta yemeği gel burda ye dedi yok dedim yemekten sonra gelirim.. bari evde çok yeme dedi belli ki hazırlık yapmış :) bu arkadaşım hep bana kilo aldırma derdinde hala öyle, boşa uğraşma dedim, metamolizmama sağlık ne yesem alamıyorum diye :) akşam yemekten sonra eşim beni oraya bırakır o maça geçer, maçtan sonra da takılır arkadaşlarıyla ben arayınca da alır beni..
programı yaptık ardından kv aradı. kızım dedi şuuu defalarca ertelediğimiz .... kişisine gidelim bu akşam, ona da yarın gidelim dedim.. ayy bi de günler önce arkadaşımla cumartesi öğleden sonra görüşelim diye sözleştik.. onunla geçecek.. cumartesi akşam da aileme gidecez haftasonu orda oluruz..
bi anda dopdolu bi program oldu..

Arkadaşlar az önce son dk haberi olarak geldi telefonuma 1 ocaktan itibaren elektriğe 8.8 zam gelmiş başladık şimdiden bari 1 ay 2018 maaşın zammını alsaydik dedim daha cebe girmeden zam zam bitti bile

Kizlar su kredi kartindaki puanların 2018 ile birlikde silineceği söyleniyor dogrumu?
Ya da hangi kart puanlar için gecerli hepsi icin mi?
Kullanım bari öyleyse.

Arkadaşlar az önce son dk haberi olarak geldi telefonuma 1 ocaktan itibaren elektriğe 8.8 zam gelmiş başladık şimdiden bari 1 ay 2018 maaşın zammını alsaydik dedim daha cebe girmeden zam zam bitti bile
100lira zam yapacaklarmis ya asgari ucrete tabiki kasikla verip kepçeyle alacaklar
Ya söylencek cok sey varda ban yiyorum iste.
Ben özellikle iktidar yanlısı olup ağlayan kesme ohh diyorum.
Hosumada gidiyor. Iyi oluyor.

Atmayi elemeyi cok seviyorum değişikliği falan.
Ama eksiklerde var hem atıp hem almakda tuhaf oluyor.
Sadelesim derken eksik almaya başlayınca sadelesemiyorum.

Ekonomi topikleri de ara sira kirip, uzebiliyormus. Yazdiklarindan bunu cikardim. Konu ne bilmiyorum, sahit olmadim ve iyi ki de olmadim. Dogrusu rumuzunu gozum ariyor. Hosgeldin tekrardan.

hoşgeldin iiyi ki geldin...

Kızlar
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
İyi ki varsınız

Merhaba herkese

Şimdi ben salı günü spiral taktırdım ya, normalde hiç adet sancısı bilmeyen ben 3 gündür ağrıdan ölüyorum. Çok şiddetli bir sağ kasık ve sağ bacak ağrım var. İlaçlar alıyorum, sürekli yatıyorum. Bundan sonra adetlerin sancılı geçebilir demişlerdi de bu kadar beklemiyordum. Ölüyorum resmen ağrıdan.

@tr_lelli çerezler çok pahalı ya, bir de iyisinden alıyorsan hepten maaşı yatırıyoruz çereze

@mavimli o eleme işini ben de yapıyoruma arada bir. İhtiyaç vallahi sadeleşmek

@zelalke oh ne güzel dolu dolu bir program

Geçer inşallah ama kontrole git.
Bazı bünyelere spiralin yaramadığını duymuştum.
Ağrı, fazla kanama, gibi yan etkileri varmis

Amann diyim siyasete kaymasın topik
Topikte yazacak üye kalmaz
Bugün ilk defa oğlumla alışverişe çıktım
Kanguruyu pek sevmedi ama ikinci el satışa yol gözüktü
Çokda pahalı bu meretler
Yaş pasta 35 tl
Sucuk 40 tl
Bi koli yumurta 12 civarı bişeydi sanırım
Peynir 8 tl
Taşıyamam diye başka bişey almadım
Yemeğimide yaptım şükür eşim gelsin benim dinlenme saatlerim başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…