Aman telli hep olan şey gidiyoruz ortada birşey Yok gidiyor ama kuruyemiş zaten çok pahalı ya peynir filan almışın canım gereksiz birşey yokk benceAmanının kizlar çıkmaz olaydım
Gitti paracıklar gerçi karta yuklendim hep
Tatbaka 89tl verdim (yılbaşı diye degilde bizimkiler zaten kuruyemiş cok seviyorlar ee 3 gun de tatil bayadirda almamistim kardeşim dayım falanda bizde olacak yesinler diye)
Antepfıstığı,badem, fındık,ceviz, kahvenin yanina lokum ve drajeler aldim.
Sonra peynircibabaya girdim.
3 çeşit peynir 2 çeşit zeytin ve sosis aldım 54tl oraya verdim.
Biter mi bitmezzz.
30tl pasta aldim ( biraz gereksiz oldu yani kalori acısından da almasam iyiydi canim istiyordu epeydir)
En son hakmardan köy ekmeği, meşrubat,cips, su, acı biber tursusu aldım 22 tl de oraya baydım.
Aboww gitti 200tl.
Ortada ne var hiç.
Pisirilcek hic bisi yok.
Pazar günüde 50tl pazarda gider.
Çok tatlıİlk tanıştığımızda 31 aralıktı.. acıktınız mı diye sordu eşim arkadaşımla bana... çook az acıktık diyince eşim tanıdık bi dükkana gidip salçalı kaşarlı tost yapmıştı kendisi... ondan sonra da çıkmaya başladık evlendik.. oda kaldı öyle... Her yıl gidiyoruz artık oraya... 31 aralıkta salçalı kaşarlı tost yiyip eve dönüyoruz
Evet çok güzeller ya.Migrosa gittim kozmetik indirimi için hem de öğlen yürüyüşümü yaptım
yüz kremi aldım 10 tl
makyaj temizleyici aldım 9 tl
makyaj temizleme pamukları her yerde 1.75e çıkmıştı ya migrosta hala 1.60tı 2 sene yetecek kadar stokladım
toplamda 36 tl ödedim
Ruya ay okurken çok sinirlendim
tr_lelli ay o üzümlü portakallı drajeler bende bağımlılık yapıyor almamaya çalışıyorum
ben de yarın belki giderim tatbaka evde kuruyemiş azalmıştı ya da yılbaşından sonra giderim ya evdekiler bitsin
Canım gereksizden ziyade hani pişiripde yemek yemelik bisi yok.
Aman telli hep olan şey gidiyoruz ortada birşey Yok gidiyor ama kuruyemiş zaten çok pahalı ya peynir filan almışın canım gereksiz birşey yokk bence
100lira zam yapacaklarmis ya asgari ucrete tabiki kasikla verip kepçeyle alacaklarArkadaşlar az önce son dk haberi olarak geldi telefonuma 1 ocaktan itibaren elektriğe 8.8 zam gelmiş başladık şimdiden bari 1 ay 2018 maaşın zammını alsaydik dedim daha cebe girmeden zam zam bitti bile
Atmayi elemeyi cok seviyorum değişikliği falan.Kızlar slm bugün de çamaşır odasını ve bazamı hizaya soktum. Eskiyen havluları, lastik çarşafları, kullanılmayan şalları, atkıları falan ayırdım. Yine dolabımdan kullanmadığım ceketlerimi de ayıkladım, iki de babete hoşçakalın dedim. Yüküm hafifledikçe rahatlıyorum. Yeni yıla daha hafif ve düzenli bir gardırop ile gireceğim
Ekonomi topikleri de ara sira kirip, uzebiliyormus. Yazdiklarindan bunu cikardim. Konu ne bilmiyorum, sahit olmadim ve iyi ki de olmadim. Dogrusu rumuzunu gozum ariyor. Hosgeldin tekrardan.
hoşgeldin iiyi ki geldin...
M maviduvar1 canim hepimiz sorduk diğer sayfalarda yoklugun cok belli inan.
Insalla h kırgınlığın geçicidir yine yazarsın bize
@kikikoko Ben kullaniyorum memnunum hic soyulma olmadi.
Makinede yikiyorum
@mornergis belki haklisin canim yine iyi bile dayandılar bana.
Modelini sevmediğin 2 tane vardı onu anneme verdim.
Aslında bendeki kalanların modelleride idare eder ama 2 battal 3 cift kişilik kaldi.
Oglum cift kisilik yorgan kullaniyor (dağınık yatıyor ancak kapatiyor) bizde herşey cift kisilik.
Battaniyelerde oyle.
2 cift kişilik nevresim isimi görür benim
Celik tencerelerimde kötü durumda degiller suan yanık falan yok temziler.
Daha epey kullanirim.
Granitte gözüm var sadecede
Kızlar
Dema etma
Arkadaşlar az önce son dk haberi olarak geldi telefonuma 1 ocaktan itibaren elektriğe 8.8 zam gelmiş başladık şimdiden bari 1 ay 2018 maaşın zammını alsaydik dedim daha cebe girmeden zam zam bitti bile
Geçer inşallah ama kontrole git.Merhaba herkese
Şimdi ben salı günü spiral taktırdım ya, normalde hiç adet sancısı bilmeyen ben 3 gündür ağrıdan ölüyorum. Çok şiddetli bir sağ kasık ve sağ bacak ağrım var. İlaçlar alıyorum, sürekli yatıyorum. Bundan sonra adetlerin sancılı geçebilir demişlerdi de bu kadar beklemiyordum. Ölüyorum resmen ağrıdan.
@tr_lelli çerezler çok pahalı ya, bir de iyisinden alıyorsan hepten maaşı yatırıyoruz çereze
@mavimli o eleme işini ben de yapıyoruma arada bir. İhtiyaç vallahi sadeleşmek
@zelalke oh ne güzel dolu dolu bir program
Canim siliniyor diye biliyorum garanti bonuslar kesin siliniyor hatta ben de harcayacağım yarın obur gunKizlar su kredi kartindaki puanların 2018 ile birlikde silineceği söyleniyor dogrumu?
Ya da hangi kart puanlar için gecerli hepsi icin mi?
Kullanım bari öyleyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?