Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ararsa görüşücem aramazsa da arayıp geliyorum dicem gidip onda kalan eşyalarımı alıcam dönücem canım.. Hakikatten sürekli böyle davranacaksa yürümez zaten... Bu durum fazlasıyla canımı sıktı zaten...

Aynen öyle... kullanırlarsa en iyisi sensin yoksa en kötüsü...

Valla canım bizde böyle bi ailede büyüdük.. Babam bekar arkadaşlarıma bile izin vermezdi.. Ne zaman ki artık kendimi bilecek yaşa geldim arkadaşarımın gelip kalmasına o zaman izn verdi...

Ben hiç genç yaştaki evli arkadaşıma gidip kalmadım.. Bi tek öğretmen bi aile vardı tanıdığımız 60 lı yaşlarındalar şimdi.. Onlarda kalmıştım bekarken.. Hatta şimdi de dönem dönem eşimle gidiyoruz.. Ege de şirin bi yere yerleştiler..

hiçte dar görüşlülük değil benim yetişme tarzıma göre.. Ama eşimle tanışmamızda bu arkadaşımın da vesilesi var. O yüzden pek sesimi çıkartmıyordum gelicem dediğinde ama iş bu hale gelince bu saatten sonra istemiyorum yani...

Arkadaşlar az önce son dk haberi olarak geldi telefonuma 1 ocaktan itibaren elektriğe 8.8 zam gelmiş başladık şimdiden bari 1 ay 2018 maaşın zammını alsaydik dedim daha cebe girmeden zam zam bitti bile
Elektrik zammı kesin bana ceza olarak geldi. Bir aydan fazladır ütü yapmıyorum. Dün Allah'ım ya bana bir güç ver, istek ver de yapayım çıksın aradan dedim sonuç zam.
Cumartesi bütün utuleri yapicam

Bizde yiyoruz canım ya akşamları ne yapacağız ya sokağa çıkıcaz Yada böyle yiyeceklerle evde zaman geçiricez. Hırka örüyorum ya ipim bitmişti aldığım yere gittiğimiz de kadın devamı var diye sattı ama yoktu bir tane daha alabildim ancak . Şimdi onunda sonuna geldim 2 tane filan daha lazım ya offf . Burada bir yer var eşimle oraya gittik kapanmıştı geri dönüşte Migros’a gittik dolaştık birşey almadım. 20 tl benzin aldık 7.5 tl de A101 de harcadık 3 tl kumbarama attım. Eve geldik çamaşır asıp çay koydum dizi izliyip örgü Örücem eşimde yatıyor öyle çok yorulmuş

Valla haklisin disarda yesem kahveler falan okadar paralar versem ben daha cok üzülürdüm.
El kadar yemekler kahveler dünya para.
Anlık bir de.

Meyvelerimiz ve cikolatam geldi.
Dizim başlıcak ışık hızıyla meyve soyup kahve yapıp çikolata kuruyemiş ittiriverdim esimin önüne :)

Hepsini ye bi süre ben cevrimdisiyim dedim. Bisi isteme.

Valla haklisin disarda yesem kahveler falan okadar paralar versem ben daha cok üzülürdüm.
El kadar yemekler kahveler dünya para.
Anlık bir de.
Öyle geçen gün gittik 2 kahve 1 soda 18 tl verdik

Ben yapı kredinin kredi kartını kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım. Puanların silinmesi gibi birşey yokmuş. Yıllık üyelik aidatı da Ocak ekstreme yansıyacakmis. Şu an 104 TL ocakta 115 TL olacakmış. Şimdiden iptal işlemini yaptırdım.

Agri yapiyo evet ama sonra geciyo adet sancisi icin papatya cayina bal ekle ayaklarini sicak tut

O zaman gonul rahatligiyla alip kullanayim. Cok tesekkur ederim.

Selam kızlar. Gün içinde arkadaşım geldi 1 de akşam 10 da gitti.çocuklar başımı tutturdu. Kreş gibiydik.
En son her biri sızdı bir köşede.dolapta mantım vardı akşam yemeğine onu yaptım. Çocuklara ayrıca patateste kızarttım

Kızlar ben uzun zamandır cips yemiyorum
Canım istiyor şeytan dürtüyor ama yışbaşında almıcam.çerez var evde.
Yemeğide evden uydurucam zaten kutlamak değil maksat her yılbaşı güzel yemekler yersek o yıl öyle gider diye inandırdım kendimi.yılbaşlarında duygusal oluyorum. Gelen yıl korkutur beni.
Rabbim güzel bir yıl nasip etsin. Bu yıl biraz çalkantılı geçti bizim. Eşim işsiz kaldı sıkıntı çektik vs ama o dönem çok kol kanat gerfik birbirimize. Yoksa boşanmanın eşiğindeydik.

Tüm kötü düşünceleri at aklından canim.
Yepyeni bir yıl sanki kocaman bir sayfa en baştan gibi düşün

Pozitif düşün ki pozitifi çağır
Güzel düşünelim guzel olsun.

Bendekide world kart ozaman bu da silinmez yapikredi.
Bi emin olayım bari.

Bugün iyi yürüdüm havada güzeldi iyi geldi.

Evde de pek is yapmadim saldım baya.
Yarın bi ucundan tutayım.

Oglum babasına diyorki baba yılbaşı akşamı hepimiz para koyalım dayimlarda ya pizza, ya karışık izgara disardan siparis verelim diyor.
O 10tl koycakmis biz 20tl :) anasının akıllı uşağı.

Artan paraylada meşrubat ve baharatlı mısır istiyor.
Cocuk sırf bogaz.

Babasida olur dedi.

Yılbaşı ortaya karisigiz.

Ben yılbaşlarında hep bir atraksiyon yaşıyorum bakalim bu yılbaşı başıma ne gelecek.

Önceki yılbaşlarından birinde acillik oldum panik atak o gece sinyal verdi.
Kalp krizi geçiriyorum sandim
Çarpıntıyla gecenin 3unde acile gitmistik.
Doktor alkol var mı demisti
Ya ne alkolü dalga mi geçiyorsunuz dedim yılbaşı olduğu aklima geldi sonra.

Geçen yılbaşınıda acilde karsiladik.

Bu yılbaşı lütfen acillik olmayayım artik amin.

Aman canım iyi düşünelim iyi olsun. Hepimiz güzel bir seneye güzel bir adım atarız umarım

Meyvelerimiz ve cikolatam geldi.
Dizim başlıcak ışık hızıyla meyve soyup kahve yapıp çikolata kuruyemiş ittiriverdim esimin önüne :)

Hepsini ye bi süre ben cevrimdisiyim dedim. Bisi isteme.
Canım ya yanlış anlamazsan bişey merak ediyorum eşin kilolu mu? O da bizden akşam atıştırmacısı da Biz de eşimle akşam atıştırmasını çok seviyoruz, daha doğrusu benim evlenmeden önce böyle bir alışkanlığım yoktu eşim alıştırdı :) ama baktık çok kilo aldık bundan mıdır acaba? Öyle olduğunu düşünüyorum ama akşam atıştırmasını da kesemedik ben kendim akşam yemeği yemiyorum artık sadece atıştırma yiyorum çareyi öyle buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…