Bu yılbaşına güzel, keyifle girersin inşallah. Hepimize iyi bir yıl olsun 2018. Güzel birikimler yapalım, gereksiz şeyleri hayatımızdan çıkaralım. Sevdiklerimizle bolca kaliteli zaman geçirelim inşallah.Bugün iyi yürüdüm havada güzeldi iyi geldi.
Evde de pek is yapmadim saldım baya.
Yarın bi ucundan tutayım.
Oglum babasına diyorki baba yılbaşı akşamı hepimiz para koyalım dayimlarda ya pizza, ya karışık izgara disardan siparis verelim diyor.
O 10tl koycakmis biz 20tl :) anasının akıllı uşağı.
Artan paraylada meşrubat ve baharatlı mısır istiyor.
Cocuk sırf bogaz.
Babasida olur dedi.
Yılbaşı ortaya karisigiz.
Ben yılbaşlarında hep bir atraksiyon yaşıyorum bakalim bu yılbaşı başıma ne gelecek.
Önceki yılbaşlarından birinde acillik oldum panik atak o gece sinyal verdi.
Kalp krizi geçiriyorum sandim
Çarpıntıyla gecenin 3unde acile gitmistik.
Doktor alkol var mı demisti
Ya ne alkolü dalga mi geçiyorsunuz dedim yılbaşı olduğu aklima geldi sonra.
Geçen yılbaşınıda acilde karsiladik.
Bu yılbaşı lütfen acillik olmayayım artik amin.
Ya aksine kiloluda degil.Canım ya yanlış anlamazsan bişey merak ediyorum eşin kilolu mu? O da bizden akşam atıştırmacısı daBiz de eşimle akşam atıştırmasını çok seviyoruz, daha doğrusu benim evlenmeden önce böyle bir alışkanlığım yoktu eşim alıştırdı :) ama baktık çok kilo aldık bundan mıdır acaba? Öyle olduğunu düşünüyorum ama akşam atıştırmasını da kesemedik ben kendim akşam yemeği yemiyorum artık sadece atıştırma yiyorum çareyi öyle buldum.
Amin canim.Bu yılbaşına güzel, keyifle girersin inşallah. Hepimize iyi bir yıl olsun 2018. Güzel birikimler yapalım, gereksiz şeyleri hayatımızdan çıkaralım. Sevdiklerimizle bolca kaliteli zaman geçirelim inşallah.
Amin canimAman canım iyi düşünelim iyi olsun. Hepimiz güzel bir seneye güzel bir adım atarız umarım
O zaman sorun bizdeYa aksine kiloluda degil.
Yani hareketsizde bakkala bile arabayla gider.
Ofiste de oturuyor hep.
1.76 boyu kilosuda 82.
Günaydın herkese
Karın ağrım biraz geçti.
Ama üç gündür karnım ağrıyor deyince beim koca kıskandı herhalde. Dün grip olmuş güya yattı koltuğa üzerine battaniyeyi çekti. Uydurma dedim. Kıskanç adam yahu
Benim esimde 75 falandı bi ara 86 oldu sonra verdi falan.O zaman sorun bizdebenim eşim 1.83 kilosu 92. Evlendiğimde adam 75 kiloydu
Aynisindan bende de var bazen midesi nasil kaldiriyor diye merak ederim. Esim genelde zararli urunler tuketicisidir. Bakkal oteberisine pek merakli :)Benim esimde 75 falandı bi ara 86 oldu sonra verdi falan.
Isteyincede hemen veriyor.
Bakınca aksam falan ağzı hic boş durmaz metabolizmayla alakalı sanirim.
Ben ona oğluma hazırlarım ama kendim pek yemem yani aksam pek yiyemem karıştırinca midem bulanır
Yani meyve yiyor
Ihlamur içiyor
Varsa kuruyemiş yiyor, kestane, tatlı, peşine kahve dün bi de gazoz içti üzerine ayy mideside kaldırıyor.
Her gun dolmus kullananlara Allah kolaylik versin.Gunaydin kizlar
Dun carsidan eve otobusle donerken inecegim durakta dugmeye bastim. Baktim adam durmuyor. Bende "inecek var" diye bagirdim.sofor dugmeye basacaktin dedi daha cok hizlandi. Yani ben zaten dugmeye basmistum ve inecek var dedigim halde gicikligina durmadi.
Bende o kadar sinirlendim ki zaten aksama kadar yorulmusum adim atacak halim kalmamis actim agzimi yumdum gozumu."Dugmeye basmistm zaten.insanlari gerizekali yerine koymayi ne kadar cok seviyorsunuz. Birbirimize saygi gostermek bu kadar mi zor vs vs." diye bagirdim.hala diyorki diger duraga gelene kadar durmayacgm var mi diyecegin diyor.zaten duragi gecip gitmissin hala sinir etme derdinde. Inerken Allaha havale ediyorum sizi diyerek indim. Ya bu insanlar niye bu kadar tuhaf gercekten anlamakta zorlaniyorum
Gunaydin kizlar
Dun carsidan eve otobusle donerken inecegim durakta dugmeye bastim. Baktim adam durmuyor. Bende "inecek var" diye bagirdim.sofor dugmeye basacaktin dedi daha cok hizlandi. Yani ben zaten dugmeye basmistum ve inecek var dedigim halde gicikligina durmadi.
Bende o kadar sinirlendim ki zaten aksama kadar yorulmusum adim atacak halim kalmamis actim agzimi yumdum gozumu."Dugmeye basmistm zaten.insanlari gerizekali yerine koymayi ne kadar cok seviyorsunuz. Birbirimize saygi gostermek bu kadar mi zor vs vs." diye bagirdim.hala diyorki diger duraga gelene kadar durmayacgm var mi diyecegin diyor.zaten duragi gecip gitmissin hala sinir etme derdinde. Inerken Allaha havale ediyorum sizi diyerek indim. Ya bu insanlar niye bu kadar tuhaf gercekten anlamakta zorlaniyorum
Benim esim abur cuburcu degilde aslinda aksam önum ağzım hic boş kalmasın istiyor.Aynisindan bende de var bazen midesi nasil kaldiriyor diye merak ederim. Esim genelde zararli urunler tuketicisidir. Bakkal oteberisine pek merakli :)
Her gun kola cips cikolata kek versen yok demez ama meyveyi falan pek sevmez.
Kolayi 1 litre seklinde alir her aksam tek basina icer. Bagimlilik yapmis artik icmeden duramiyor
Ben pazara giderim artik daha 1 hafta bisi almamGünaydın hanımlar
kredi kartını ödeyeli 3 gün oldu
3 günde 100 küsur lira harcamışım bile nasıl azaltacağım bu harcamaları ben
bugün tatbaka gidip biraz kuruyemiş alayım diyorum yine 30-40 tl gider
karttaki puanları da harcamam lazım
benim de yılbaşı menüm hazır sayılır maksat güzel yemekler olsun işte yılbaşı bahane
inşallah yeni yıl hepimize çok güzel gelir
maalesef kimsenin birbirine saygısı tahammülü kalmadı
herkes her an patlama noktasında herkes sinirli
Aldıklarını guzel günlerde giy canimDün 2 ayrı butikten 3 kazak 1 triko aldım 230 lira verdim
mahalleye yeni açılan çamaşırcıya da girdim hayırlı olsun diye 2 çamaşır 1 çıtçıtlı body 29 lira verdim
Aslında sene başında kıyafet eksiğim yok sanıyordum
Ama doğum, süt verme zamanı , kilo verirsem diye adamakıllı bir şey almadığımı farkettim.
yani içime sindi güzel günlerde giyeyim
Bir de bu aralar AVM den birşey beğenemediğimi anladım
kazağı beğeniyorum
Ya çok uzun
Ya kolu dekolteli
Ya sökük
Ya da bu senenin modası dehşet bol dökümlü ve kocaman kollu
Aldığım kazaklar tam da içime sinen şekilde
İnanmıyorum ya. Okurken ben sinir oldumGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?