Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aldıklarını guzel günlerde giy canim
Evet salaşlar moda galiba.
Üzerimize 3 beden büyük gelen kazakları salaş modası diye satiyorlar.
Ben sevmiyorum.

Sağol canım
Evet yani tamam bir moda akımı yapacaksınız anladık ama neden başka düzgün model yapmıyorsunuz diye isyan edesim var

Ay çok imrendim. Pazarınız çok ucuz ve bahçeniz var. Süper.

amann dolmuş şoförü demeee aklıma binbirçeşit şey geliyor dolmuşa binmeye korkuyorum ya..beni de indirmese heralde panik olurdum özellikle dolmuşta benden başka kimse yoksa çok korkardım. iyi yapmışsın ağzına geleni söyleyerek. haketmiş

yılbaşı menüleriniz neler kızlar, ben apartif bişeyler hazırlayayım diyorum maksat muhabbet hesabı severşm aparatif hazırlamayı. önereceğiniz tarifler varmı,
benim de dolapta bişeyim kalmadı yarın kesin pazara çıkmam lazım.

Ay çok imrendim. Pazarınız çok ucuz ve bahçeniz var. Süper.
size ne nasip olur inşaallah..
mülkü benim olmasa da ekip dikebileceğim bir mini bahçemiz var elhamdülillah..
balkonunuzda minik marul ve maydonozlar naneler yetiştirebilrisiniz :)
büyümeye çalışmaarı bile huzur veriyor...
pazarımız ucuz çünkü mavi bir şehirdeyiz;narenciyenin bol havaların sıcak olduğu ..sebzelerin olduğu vs...

Eşim çalışıyor :) ben artık evde kös kös otururum :)

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben böyle durumlarda Saat tarih güzergah ve plaka bilgileri ile BİMER ve CİMER e durumu yazıyorum
Arızalı fazla okuyan cihazı yazdım 3700 TL ceza kesilmişti.
Bir araç hakkında 7 şikayet tamamlandığı için 1 ay hattan çekme cezası aldı
Bir araca tutanak tutuldu
Şimdi o kadar farklılarki yolcuya terslenemiyorlar, bağıramıyorlar hakaret çok azaldı
Toplumsal otokontrol, ben gördüğüm yanlışları mutlaka bildiriyorum
Şehirler arası otobüste bana ters davranan muavini inince şeflerine bildirdim, yanımda arayıp açıklama istedi ve uyardı.
Annemlerin işyerinin düzenlediği iftarda fazla ekmek istedik diye bir kız önümüze ekmek atıp suları fırlatmış kime şikayet edersen et demişti. Masada kişi sayısı kadar ekmek yoktu, kişi sayısı kadar bardak su vardı. Oraya çekinerek et yiyeceğiz diye gelen mazlum vatandaş olsa kesinlikle kalamazdı. Anında Belediyeye ve organizasyon firmasına ilettim, ztn tanışıyorduk. Meğer günlük çalışan toplama elemanmış
Bir daha çalıştırmayacağız dediler, anında sahadan geriye servise aldılar, annem dahi konuşup açıklama istedi. Çok güzel ders olmuştur.
( Annem Belediye Personeli, toplu mahalle iftarları düzenleniyor, bizde o yıl ilk defa gitmiştik. )

Kesinlikle cok haklisin
Bende balkonumda çiçeğe merak sardım bu yaz
Hatta suan sümbül diktim tomurcuk vermeye başladılar
Bekliyorum.
Maydanoz marul icin tohum mu alıyoruz?
Ben pek bilmiyorum.
Domates biber icin fide oluyorda.
Bende nane ve maydanoz dikmek istiyorum balkona.

Bizde ekim dikim yapışan yerlerdeyiz az çok ama fiyatlar bu kadar uygun olmayabiliyor. Bir bahçe var dayıcığımın. Oda birşeyler ekerse bizde nasipleniyoruz. Koca yaz domates biber hiç almadım. Harika domatesler oldu. Bol bol zeytinim var. Zeytinyağımda. Şimdi de marul ekmiş olur inş :) sayesinde bizde yiyoruz.

Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim
Canim o an o kadar sinirlenmistim ki. zaten yorgundum bir de bayagi yurumek zorunda kalinca sinirden hic bir sey aklima gelmedi. Eve gelince plakayi almadigima cok pisman oldum. Normalde insanlari ekmeginden etmeyeyim kafasinda olan biriyim ama gercekten cok saygisiz bir davranisti. Plakayi alsaydim kesin sikayet ederdim

Ben nasil gelen vatandasa kizmiyorsam gunluk sorunlarimi yansitmiyorsam kimsede yansitmayacak ekmegine saygi duyup ona gore davranacak. Ekmek davasi bu issiz olan cok duzgun calisacak olan bir suru insan var. Bu ekmegi kaybederse digerine sahip cikar belki. En azindan tavrina dikkat eder. Tabiki kotu sonuclansin istemem ama kendi ekmegine sahip cikmayani ben nazini cekmem cekemem

ah ne güzel sümbül kokusuna bayılırım..dağlardan toplardık yıllar önce yaylalarda şimdi göremez olduk maalesef...
marul için küçük fideler aldık maydonoz tohumdan oluyor kuzum..
aa iyi akıl ettin biber de ne güzel olur taze taze..

Annemin kiracisinin elektriğini kesmisler.
Hem de borcu yokken elinde faturalarida var..

Iyice zıvanadan ciktilar.

Açma kapama parası almak icin yapıyorlarmış böyle seyler ya da yanlışlık yaptik diyorlarmis.

Böyle yanlışlık yapılır mi?

Bugün açmaya geleceklerdi babam kesin kavga eder bekliyor gelecek olanlari.

Bende a10den soğanını aldim diktim.

Yazın da zambak dikmiştim ne güzel çiçek vermişti.
Bu sefer sümbül diktim.
Bakalım nasil acacak.

Evde cigkofteden çıkan naneleri öylesine toprağa tutturmustum ben yememistik kocaman olmuslardi :)
Yine taze nane alırsam denicem.

Aloeveram var suan.

2 cesitde değişik çiçeğim var isimlerini bilmiyorum bi arkadaşım verdi.
Sümbüllerde olursa güzel olacak.

Yemeğim yok.

Sulu kofte-pilav yapacagim.
Evi supurup toz alicam.

Başkada bisi yapasım yok gözüm yatağa bakıyor gündüz uykularını pek severim ama hep kapı ya da telf calar.

Uyusam azıcık guzel olurdu havada tam havası.

Sümbül çok güzel kokar canım. Yeşili solduktan sonra saksısında soğanı kalıyor.. Balkondaysa bırak toprakta kalsın ama içerde falansa topraktan çıkart karanlık bir yere koy soğanını.. Kabuğunu falan soyma ama dışı koyu renk kalacak.. Mümkünde öyle çıkart topraktan.. Ertesi yıl yine ek yine yeşilleniyor.. Hatta çoğu türlerin soğanları yavrulayıp çoğalıyor bile.. Ben soğanlı bitkileri çok severim...

Bende babacığımın mezarına ekiyorum sürekli soğanlı bikiler.. Sümbül , lale , çiğdem ektim bol bol.. Hatta çiğdemleri fazla almıştım 6 tane de eve getirdim saksının üstüne koydum idareten.. Şimdi güzel bir saksı alıp sıra sıra dizicem baharda mis gibi açarlar

Bahçe işlerini ve Çiçekleri çok severim eğer resmini ekleyebilirsen sana isimlerini söylerim canım
Bir de Aloveranın bakımı kolay mı ? Bende istiyorum ondan

Ayrıca nane çok arsız bir bitki canım minicik bi sapı olsa bile kocaman olur ürer.. Maydanoz tohumdan oluyor.. Balkona koymadan önce içerde çimlendirmen lazım çünkü tohumlarını yiyiyor kuşlar Marul kıvırcık vs hepsi tohumdan çıkıyor.. Biraz büyüyünce atarsın balkona..

Ben acı biber ekmiştim bir yıl.. Kışa doğru kapalı balkona aldım.. 3 yıl biber yaptı.. En sonunda o kadar kalınlaşıp tepesinde yeşilliği kalınca sulamadık çok fazla öyle kurudu.. Yoksa 1 sene daha yapardı belki de... Şu an balkonda çeri domatesim var.. Hala yapıyor haftada 2 tane falan kızarıyor.. Ama artık uçlarında kaldı yeşilleri dipleri hep sopa halinde kaldı..

erkekler bazen cocuk gibiler. Ben de ne zaman bi sey desem, hemen esim lafi agzimdan aliyor ay basim, ay kolum, ay oram, ay buram ben regl oldum sen ne zaman olacaksin diye takiliyorum ben dee

Artık herkes dengesizleşmiş.. Allahtan binmiyorum arabamla gidip geliyorum da böyle şeylere denk gelmiyorum ben oracıkta kıyameti kopartır , şöförün oralarda bi yerlerde şikayet için yazan numarayı arardım ve o an olanı biteni şöförün yanında anlatırdım kesin..

Gelemiyorum hiç haksızlığa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…