Aldıklarını guzel günlerde giy canim
Evet salaşlar moda galiba.
Üzerimize 3 beden büyük gelen kazakları salaş modası diye satiyorlar.
Ben sevmiyorum.
Ay çok imrendim. Pazarınız çok ucuz ve bahçeniz var. Süper.dün pazardan
1 demet pazı 1tl
1kg ıspanak 1tl
1kg havuç 2tl
1er demet maydonoz:nane:tere 3tl
1adet kırmızı lahana 1tl
1kg kabak 2tl
toplamda 10tl ödedim: normalde pazar alışkanlığı olmayan bir aileydik (eşim pazar kalabalığını insanların ortada durup yol vermemesi sohbetleri oyalanmaları gibi sebeplerle) ama ben düzeli olarak 2 haftadır pazara gidiyorum ve çok mutluyum..bereketli olduğunu görüyor ve neye ne ödedim net biliyorum..
onun dışında pazar bir kültür; çeşitli insanlar ürünler kendi mahsulünü satanlar var ve bu emek pahabiçilemez.
benim bahçemdeki kıvırcık marullarım ve maydonozlaırm baya büyüdüler sanırım ocağın 15i gibi yemeye başlayabiliriztavuklar da yumurtaları azaltsalarda devam :)
bereket toprakta...
binalara doldurulan biz insanları köle gibi kullanıyor maalesef kapitalist sistem..iyiisni de alıyoruz kötüsünü de..mabed gibi avmlerden çıkmıyoruz ve bu ciddi baş ağrısına sebep..
doğa toprak hayvanlar tüm negatiflikleri silip atıyor..enerjimi yeniliyor..
hayalim bahçeli bir müstakil ev..
belki nasip olur..neden olmasın...
Gunaydin kizlar
Dun carsidan eve otobusle donerken inecegim durakta dugmeye bastim. Baktim adam durmuyor. Bende "inecek var" diye bagirdim.sofor dugmeye basacaktin dedi daha cok hizlandi. Yani ben zaten dugmeye basmistum ve inecek var dedigim halde gicikligina durmadi.
Bende o kadar sinirlendim ki zaten aksama kadar yorulmusum adim atacak halim kalmamis actim agzimi yumdum gozumu."Dugmeye basmistm zaten.insanlari gerizekali yerine koymayi ne kadar cok seviyorsunuz. Birbirimize saygi gostermek bu kadar mi zor vs vs." diye bagirdim.hala diyorki diger duraga gelene kadar durmayacgm var mi diyecegin diyor.zaten duragi gecip gitmissin hala sinir etme derdinde. Inerken Allaha havale ediyorum sizi diyerek indim. Ya bu insanlar niye bu kadar tuhaf gercekten anlamakta zorlaniyorum
size ne nasip olur inşaallah..Ay çok imrendim. Pazarınız çok ucuz ve bahçeniz var. Süper.
Eşim çalışıyor :) ben artık evde kös kös otururum :)yılbaşı menüleriniz neler kızlar, ben apartif bişeyler hazırlayayım diyorum maksat muhabbet hesabı severşm aparatif hazırlamayı. önereceğiniz tarifler varmı,
benim de dolapta bişeyim kalmadı yarın kesin pazara çıkmam lazım.
Gunaydin kizlar
Dun carsidan eve otobusle donerken inecegim durakta dugmeye bastim. Baktim adam durmuyor. Bende "inecek var" diye bagirdim.sofor dugmeye basacaktin dedi daha cok hizlandi. Yani ben zaten dugmeye basmistum ve inecek var dedigim halde gicikligina durmadi.
Bende o kadar sinirlendim ki zaten aksama kadar yorulmusum adim atacak halim kalmamis actim agzimi yumdum gozumu."Dugmeye basmistm zaten.insanlari gerizekali yerine koymayi ne kadar cok seviyorsunuz. Birbirimize saygi gostermek bu kadar mi zor vs vs." diye bagirdim.hala diyorki diger duraga gelene kadar durmayacgm var mi diyecegin diyor.zaten duragi gecip gitmissin hala sinir etme derdinde. Inerken Allaha havale ediyorum sizi diyerek indim. Ya bu insanlar niye bu kadar tuhaf gercekten anlamakta zorlaniyorum
Kesinlikle cok haklisinsize ne nasip olur inşaallah..
mülkü benim olmasa da ekip dikebileceğim bir mini bahçemiz var elhamdülillah..
balkonunuzda minik marul ve maydonozlar naneler yetiştirebilrisiniz :)
büyümeye çalışmaarı bile huzur veriyor...
pazarımız ucuz çünkü mavi bir şehirdeyiz;narenciyenin bol havaların sıcak olduğu ..sebzelerin olduğu vs...
Bizde ekim dikim yapışan yerlerdeyiz az çok ama fiyatlar bu kadar uygun olmayabiliyor. Bir bahçe var dayıcığımın. Oda birşeyler ekerse bizde nasipleniyoruz. Koca yaz domates biber hiç almadım. Harika domatesler oldu. Bol bol zeytinim var. Zeytinyağımda. Şimdi de marul ekmiş olur inş :) sayesinde bizde yiyoruz.size ne nasip olur inşaallah..
mülkü benim olmasa da ekip dikebileceğim bir mini bahçemiz var elhamdülillah..
balkonunuzda minik marul ve maydonozlar naneler yetiştirebilrisiniz :)
büyümeye çalışmaarı bile huzur veriyor...
pazarımız ucuz çünkü mavi bir şehirdeyiz;narenciyenin bol havaların sıcak olduğu ..sebzelerin olduğu vs...
Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederimHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben böyle durumlarda Saat tarih güzergah ve plaka bilgileri ile BİMER ve CİMER e durumu yazıyorum
Arızalı fazla okuyan cihazı yazdım 3700 TL ceza kesilmişti.
Bir araç hakkında 7 şikayet tamamlandığı için 1 ay hattan çekme cezası aldı
Bir araca tutanak tutuldu
Şimdi o kadar farklılarki yolcuya terslenemiyorlar, bağıramıyorlar hakaret çok azaldı
Toplumsal otokontrol, ben gördüğüm yanlışları mutlaka bildiriyorum
Şehirler arası otobüste bana ters davranan muavini inince şeflerine bildirdim, yanımda arayıp açıklama istedi ve uyardı.
Annemlerin işyerinin düzenlediği iftarda fazla ekmek istedik diye bir kız önümüze ekmek atıp suları fırlatmış kime şikayet edersen et demişti. Masada kişi sayısı kadar ekmek yoktu, kişi sayısı kadar bardak su vardı. Oraya çekinerek et yiyeceğiz diye gelen mazlum vatandaş olsa kesinlikle kalamazdı. Anında Belediyeye ve organizasyon firmasına ilettim, ztn tanışıyorduk. Meğer günlük çalışan toplama elemanmış
Bir daha çalıştırmayacağız dediler, anında sahadan geriye servise aldılar, annem dahi konuşup açıklama istedi. Çok güzel ders olmuştur.
( Annem Belediye Personeli, toplu mahalle iftarları düzenleniyor, bizde o yıl ilk defa gitmiştik. )
Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim
Canim o an o kadar sinirlenmistim ki. zaten yorgundum bir de bayagi yurumek zorunda kalinca sinirden hic bir sey aklima gelmedi. Eve gelince plakayi almadigima cok pisman oldum. Normalde insanlari ekmeginden etmeyeyim kafasinda olan biriyim ama gercekten cok saygisiz bir davranisti. Plakayi alsaydim kesin sikayet ederdim
Kesinlikle cok haklisin
Bende balkonumda çiçeğe merak sardım bu yaz
Hatta suan sümbül diktim tomurcuk vermeye başladılar
Bekliyorum.
Maydanoz marul icin tohum mu alıyoruz?
Ben pek bilmiyorum.
Domates biber icin fide oluyorda.
Bende nane ve maydanoz dikmek istiyorum balkona.
Bende a10den soğanını aldim diktim.ah ne güzel sümbül kokusuna bayılırım..dağlardan toplardık yıllar önce yaylalarda şimdi göremez olduk maalesef...
marul için küçük fideler aldık maydonoz tohumdan oluyor kuzum..
aa iyi akıl ettin biber de ne güzel olur taze taze..
Bende a10den soğanını aldim diktim.
Yazın da zambak dikmiştim ne güzel çiçek vermişti.
Bu sefer sümbül diktim.
Bakalım nasil acacak.
Evde cigkofteden çıkan naneleri öylesine toprağa tutturmustum ben yememistik kocaman olmuslardi :)
Yine taze nane alırsam denicem.
Aloeveram var suan.
2 cesitde değişik çiçeğim var isimlerini bilmiyorum bi arkadaşım verdi.
Sümbüllerde olursa güzel olacak.
Günaydın herkese
Karın ağrım biraz geçti.
Ama üç gündür karnım ağrıyor deyince beim koca kıskandı herhalde. Dün grip olmuş güya yattı koltuğa üzerine battaniyeyi çekti. Uydurma dedim. Kıskanç adam yahu
Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?