Eklerim tabiki resim.Sümbül çok güzel kokar canım. Yeşili solduktan sonra saksısında soğanı kalıyor.. Balkondaysa bırak toprakta kalsın ama içerde falansa topraktan çıkart karanlık bir yere koy soğanını.. Kabuğunu falan soyma ama dışı koyu renk kalacak.. Mümkünde öyle çıkart topraktan.. Ertesi yıl yine ek yine yeşilleniyor.. Hatta çoğu türlerin soğanları yavrulayıp çoğalıyor bile.. Ben soğanlı bitkileri çok severim...
Bende babacığımın mezarına ekiyorum sürekli soğanlı bikiler.. Sümbül , lale , çiğdem ektim bol bol.. Hatta çiğdemleri fazla almıştım 6 tane de eve getirdim saksının üstüne koydum idareten.. Şimdi güzel bir saksı alıp sıra sıra dizicem baharda mis gibi açarlar
Bahçe işlerini ve Çiçekleri çok severim eğer resmini ekleyebilirsen sana isimlerini söylerim canım
Bir de Aloveranın bakımı kolay mı ? Bende istiyorum ondan
Ayrıca nane çok arsız bir bitki canım minicik bi sapı olsa bile kocaman olur ürer..Maydanoz tohumdan oluyor.. Balkona koymadan önce içerde çimlendirmen lazım çünkü tohumlarını yiyiyor kuşlar Marul kıvırcık vs hepsi tohumdan çıkıyor.. Biraz büyüyünce atarsın balkona..
Ben acı biber ekmiştim bir yıl.. Kışa doğru kapalı balkona aldım.. 3 yıl biber yaptı.. En sonunda o kadar kalınlaşıp tepesinde yeşilliği kalınca sulamadık çok fazla öyle kurudu.. Yoksa 1 sene daha yapardı belki de... Şu an balkonda çeri domatesim var.. Hala yapıyor haftada 2 tane falan kızarıyor.. Ama artık uçlarında kaldı yeşilleri dipleri hep sopa halinde kaldı..
Bende arabayla gidip gelmek istiyorum ama cesaret edemedim bir turlu.Artık herkes dengesizleşmiş.. Allahtan binmiyorum arabamla gidip geliyorum da böyle şeylere denk gelmiyorumben oracıkta kıyameti kopartır , şöförün oralarda bi yerlerde şikayet için yazan numarayı arardım ve o an olanı biteni şöförün yanında anlatırdım kesin..
Gelemiyorum hiç haksızlığa..
Cok dogru diyorsunBen nasil gelen vatandasa kizmiyorsam gunluk sorunlarimi yansitmiyorsam kimsede yansitmayacak ekmegine saygi duyup ona gore davranacak. Ekmek davasi bu issiz olan cok duzgun calisacak olan bir suru insan var. Bu ekmegi kaybederse digerine sahip cikar belki. En azindan tavrina dikkat eder. Tabiki kotu sonuclansin istemem ama kendi ekmegine sahip cikmayani ben nazini cekmem cekemem
erkekler bazen cocuk gibiler. Ben de ne zaman bi sey desem, hemen esim lafi agzimdan aliyor ay basim, ay kolum, ay oram, ay buram ben regl oldum sen ne zaman olacaksin diye takiliyorum ben dee
Bereketli olsun500 tl zam aldim
bereketli olsun inşallah :)500 tl zam aldim
Sagol canım beklemiyordum bu kadar patronu opesim geldi:)bereketli olsun inşallah :)
Bereketli olsun canim esimde zam alacak bakalim.500 tl zam aldim
Tesekkurler canimmaşallah bereketli olsuncicibizi
Hadi inşallah guel bi zam alirBereketli olsun canim esimde zam alacak bakalim.
Bereketli olsun canım, inşallah bekleyen herkes güzel zamlar alır.500 tl zam aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?