Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şehirle de alakalı canım o biraz her yerde olmaz o iş . İnce giymiyorum eşim inçe giyer ayakları kolları çıplak ama birde güneş çok etkili güneşli olduğu zaman gayet iyi oluyo gündüz

Kızlar A101’de önümüzdeki hafta fairy bulaşık deterjanı 2x1350 litre bulaşık deterjanı 10.90 tl sizce uygun mu alsam mı

Eşimden oğlumuz için şampuan
Yumurta ve ekmek almasını söyledim
Sağolsun şampuanı 1 lt olanlardan almış
Milyon tane çikolata cips kuruyemiş
Hiç kullanamadığım çamaşır suyu
Ve daha ihtiyacımız olmayan bir sürü şey
Ne zaman birşey istesem böyle yapıyor
Bu mevzuyu bir türlü halledemedim

Balkondaysa sökme canım.. Soğuk alması lazım... O zaman toprak altında sıkıntı çıkartmıyor.. Ama evde bakıyorsan kar görmüyorsa saksı işte o zaman toprakta çürüyorlarmış

Bildiklerimi söylerim canım.. Bilmediklerimi de teyzemin kızına sorarım müsait bi zamanda o botanikçi

Ben geçen ay sonu diktim bakalim büyücek mi
Gerçi soğuk havada buyuyormu hic arastirmadimda ama filizlendiler.
Merakla bekliyorum.

Şuan balkonda duruyorlar bakalim.
Başka cicek soğanlarımda var ama saksım kalmadi.
Saksı alsam dikicem

Ben bu evde kapatmiyorum.
Ama diğer evimde kapatıyordum cok soğuk olmuyordu.

cok sınır oluyorum bende öyle yapınca. hayir ev isi sorumluluğu alan bir adam yapsa neyse de. bizm evdede çok fazla abur cubur tüketimi oluyor. eşimin sigarası abur cubur tüketimi 600 tl en az

Ruya
Canım bak bunlar
3 saksı daha sümbül var ayrica filizlendiler
Eki Görüntüle 2086177
Eki Görüntüle 2086170

Eki Görüntüle 2086173 bunların adını bilmiyorum

Mor açan çiçeğin telfgraf çiçeği mi acaba ? ona benziyor yaprakları

"adını bilmiyorum " dediğin çiçeklerin ; sağ taraftakinin adı kalanchoe çok severim çok dayanıklı bi çiçektir çok sulamasan da bayağı dayanır.. Susuz kalınca yaparaklarının parlaklığı kaybolur... Tek bir sıkınıtısı var çiçekleri kuruyunca çok kirletiyor ortalığı Ama çok güzel oluyor açınca
Ötekisi de soldaki yani sukulent cinsine benziyor ama yapraklarını tam seçemedim canım Başka açıdan çeker msin resimlerini ??

Tüm kötü düşünceleri at aklından canim.
Yepyeni bir yıl sanki kocaman bir sayfa en baştan gibi düşün

Pozitif düşün ki pozitifi çağır
Güzel düşünelim guzel olsun.
Öyle canım bu yıl çok güzel olacak inş.

Selam kızlar ay çok yorgunum.
Kafam sepet gibi desem yeri tv bile açmadım ses duymak istemiyorum. Bir arkadaşım var gece gündüz gelmeye başlafı. Yordu sağolsun beni.
Bir müddet içime kapanmak istiyorum. Mümkün olmıyor haftaya başka arkadalım çağırdı gitmesem ayıp olacak gelemem diyemedim.

Bu aralar Instagram a dadandım.
Yemek sayfalarına bakıyorum.
Tarifler falsn veriyorlar güzelde o tabak çanaklar ney öyle yıkılıyor resmen. Her bir yemek için başka tabak ona paramı dayanır. Maşallah millete valla.

Kızlar penye ipten halı ören var mı ben kalkışsam yapabilirmiyim. Küçük bir paspas yapmak istiyorum ama cesaret yok ziyan ederim bobini

Aklım sizde geçmişi okumaya çalışıcam

İyi akşamlar hanımlar bugün biraz harcama yaptım sabah arkadaşlarla askeri gazinoya gittik çay paralarını ben ödedim 7,5tl,kızlarımı sevindireyim dedim birer hediye aldım büyüğüne bir tayt aldım alt giysisi cok yoktu üst var da küçüğünede bir elbise aldım o biraz süslü büyükte aksine rahat olmayı sever 45tl onlara verdim bide elbisenin altına bi külotlu çorap aldım aynı renkten 7tl de o,pazara gidicektim bugün ama yağmur çok yağdı bende yerel bi market halk günü yapmış oradan patates soğan yemeklik bişeyler aldım hafta sonu evdeler bol meyva aldım gelip geçtikçe yerler bide yılbaşı için kestane falan aldım 81tl tuttu 10 tl de şoktan ekmek ve kızlara tavuk döner aldım öğlen yesinler diye daha ne olsun 150 tl gitti ama bogazlarindan gecicek bide yılbaşı falan evdeyiz sonuçta

Ben geçen ay sonu diktim bakalim büyücek mi
Gerçi soğuk havada buyuyormu hic arastirmadimda ama filizlendiler.
Merakla bekliyorum.
Şuan balkonda duruyorlar bakalim.
Başka cicek soğanlarımda var ama saksım kalmadi.
Saksı alsam dikicem

Sümbül , lale, çiğdem, nergis, yıldız , süsen , amaralis ve kardelen gibi soğanlı bitkiler sonbahar ve kış mevsiminde ekilir, havaların ısınmasıyla birlikte ilkbaharda çiçek açarlar. Ocak ayına kadar dikilebiliyorlar canım ve genellikle toprakları kar görürlerse çok daha güzel yetişiyorlar...

Balkonda kalsınlar gör bak baharda nasıl güzel olacaklar...

Zeynep paspas yapabilirsin bence . Ben şuan kendime hırka örüyorum çok zevkli. İpim bitti yarın alıcaz keşke şimdi olsa da örsem diyorum ya

Tabiki çeker atarim canim
Ikisinide arkadasim verdi
Haftada 1 defa suluyorum suan
Yazın daha sık.

Yazın geldiler bana henüz çiçek falan açmadı

Petunya denen çiçeğe benziyor senin telgraf çiçeğimi acaba dediğin.
Ama henüz çiçek vermedi.

Son düzenleme:
Ayy hemen saksı alıp diğer soğanlarımida dikim.
Saol cnm ya iyi oldu ögrendigim bilincsizce kafama göre takiliyordum

Bu arada salçadan konuşmuşsunuz kızlar..

Ben evlenmeden önce hep hazır alır yarısını küflendirir atardım

Evlendiğimden beri kayınvalidemin komşusuna yaptırıyorum ben.. Odun ateşinde kazanda biberle domatesi beraber kaynatıyorlar.. kevgirden geçirip bir daha kaynatıyorlar.. kabukları fln kalmıyor ya da domates çekirdekleri.. Bayılıyorum ben 20 liradan alıyorum 1 kg lık cam şişesini.. Ama ne bozuluyor ne de başka bişey oluyor çok memnunum hem tadı da mükemmel Tupperdan bi kabım var ona koyuyorum kavanozu açınca hiç bişey olmuyor...

Hafta sonu kahvaltılarımıza içine biraz tereyağ , biraz şeker koyup tavada kavuruyorum sıcak sıcak yiyioruz harika oluyor valla

tr_lelli Yakın köylerden ya da memleketinde varsa tanıdık bildik temizliğine güvendiğin yaptır bence canım biraz pahalı ama çok daha bereketli oluyor Bittikçe 1 kg açıyorum tazecik tazecik yiyioruz

Ayy hemen saksı alıp diğer soğanlarımida dikim.
Saol cnm ya iyi oldu ögrendigim bilincsizce kafama göre takiliyordum

Soğanları dikerken çok derine dikme canım bir bilemedin 1,5 soğan boyu derinde olsun.. İstersen youtube da dikim videoları falan var bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…