Şehirle de alakalı canım o biraz her yerde olmaz o iş . İnce giymiyorum eşim inçe giyer ayakları kolları çıplak ama birde güneş çok etkili güneşli olduğu zaman gayet iyi oluyo gündüzKizlar nasil kapatiyorsunuz ya bizimdr gunes var ama artik isitmiyorki disarisi ayaz isyeri kapaniyor buz kesiyor
Kendi evim kapali bir gun zor isiniyor cayir cayir yakiyorum mecbur 120 170 civari oduyorum ortalama 8 9 gun icin bu yil zamli ne olur bilemem artik bildiginiz soguk ayaz
Eklerim tabiki resim.
Bana arkadaşlarımda oyle dedi solsada kurusada söküp atma yine yeşerir dediler.
Ama topraktan çıkarmam gerektiğini bilmiyordum.
çıkarayım ozaman.
Yazın çiçek açtılar sonra kurudular.
Bi döküp bakayim duruyor oyle.
Evde yerim yok balkonumda hepsi
Şeyi bilirmisin adını bilmiyorum hani bahcelerde olur mor mor acar siyah tohumlari vardir birinin bahcesinden azicik koparip o siyah tohumunu çıkarmıştım.
5 tane kadar.
Boş saksıya sokuşturdum çıkmaz ama dedim ayyy nasil yesermisss.
Onunda resmini atarim.
Ben toprak bitki severim ama cok hakim degilim ciceklerin isimlerine ya da tohumlara ogreniyorum iste.
Ben geçen ay sonu diktim bakalim büyücek miAnnem kargo yolası bu gün tulum peyniri
Tereyağı çökelek yufka ekmek
Dolmalık kuru biber ve patlıcan kuşburnu
Ceviz hepsinden 1 er 2 şer kilo sağ olsun kesesi dolsun
tr_lelli bizimse ekili o sümbüllerden bayağı büyüdü filizler kızlarımla ekmiştik eylül ekelim gibi
Şuan balkonda duruyorlar bakalim.Balkondaysa sökme canım.. Soğuk alması lazım... O zaman toprak altında sıkıntı çıkartmıyor.. Ama evde bakıyorsan kar görmüyorsa saksı işte o zaman toprakta çürüyorlarmış
Bildiklerimi söylerim canım.. Bilmediklerimi de teyzemin kızına sorarım müsait bi zamanda o botanikçi
Ben bu evde kapatmiyorum.Kizlar nasil kapatiyorsunuz ya bizimdr gunes var ama artik isitmiyorki disarisi ayaz isyeri kapaniyor buz kesiyor
Kendi evim kapali bir gun zor isiniyor cayir cayir yakiyorum mecbur 120 170 civari oduyorum ortalama 8 9 gun icin bu yil zamli ne olur bilemem artik bildiginiz soguk ayaz
cok sınır oluyorum bende öyle yapınca. hayir ev isi sorumluluğu alan bir adam yapsa neyse de. bizm evdede çok fazla abur cubur tüketimi oluyor. eşimin sigarası abur cubur tüketimi 600 tl en azEşimden oğlumuz için şampuan
Yumurta ve ekmek almasını söyledim
Sağolsun şampuanı 1 lt olanlardan almış
Milyon tane çikolata cips kuruyemiş
Hiç kullanamadığım çamaşır suyu
Ve daha ihtiyacımız olmayan bir sürü şey
Ne zaman birşey istesem böyle yapıyor
Bu mevzuyu bir türlü halledemedim
Ruya
Canım bak bunlar
3 saksı daha sümbül var ayrica filizlendiler
Eki Görüntüle 2086177
Eki Görüntüle 2086170
Eki Görüntüle 2086173 bunların adını bilmiyorum
Öyle canım bu yıl çok güzel olacak inş.Tüm kötü düşünceleri at aklından canim.
Yepyeni bir yıl sanki kocaman bir sayfa en baştan gibi düşün
Pozitif düşün ki pozitifi çağır
Güzel düşünelim guzel olsun.
Ben geçen ay sonu diktim bakalim büyücek mi
Gerçi soğuk havada buyuyormu hic arastirmadimda ama filizlendiler.
Merakla bekliyorum.
Şuan balkonda duruyorlar bakalim.
Başka cicek soğanlarımda var ama saksım kalmadi.
Saksı alsam dikicem
Zeynep paspas yapabilirsin bence . Ben şuan kendime hırka örüyorum çok zevkli. İpim bitti yarın alıcaz keşke şimdi olsa da örsem diyorumÖyle canım bu yıl çok güzel olacak inş.
Selam kızlar ay çok yorgunum.
Kafam sepet gibi desem yeri tv bile açmadım ses duymak istemiyorum. Bir arkadaşım var gece gündüz gelmeye başlafı. Yordu sağolsun beni.
Bir müddet içime kapanmak istiyorum. Mümkün olmıyor haftaya başka arkadalım çağırdı gitmesem ayıp olacak gelemem diyemedim.
Bu aralar Instagram a dadandım.
Yemek sayfalarına bakıyorum.
Tarifler falsn veriyorlar güzelde o tabak çanaklar ney öyle yıkılıyor resmen. Her bir yemek için başka tabak ona paramı dayanır. Maşallah millete valla.
Kızlar penye ipten halı ören var mı ben kalkışsam yapabilirmiyim. Küçük bir paspas yapmak istiyorum ama cesaret yok ziyan ederim bobini
Aklım sizde geçmişi okumaya çalışıcam
Tabiki çeker atarim canimMor açan çiçeğin telfgraf çiçeği mi acaba ? ona benziyor yaprakları
"adını bilmiyorum " dediğin çiçeklerin ; sağ taraftakinin adı kalanchoe çok severim çok dayanıklı bi çiçektir çok sulamasan da bayağı dayanır.. Susuz kalınca yaparaklarının parlaklığı kaybolur... Tek bir sıkınıtısı var çiçekleri kuruyunca çok kirletiyor ortalığıAma çok güzel oluyor açınca
Ötekisi de soldaki yani sukulent cinsine benziyor ama yapraklarını tam seçemedim canımBaşka açıdan çeker msin resimlerini ??
Ayy hemen saksı alıp diğer soğanlarımida dikim.Sümbül , lale, çiğdem, nergis, yıldız , süsen , amaralis ve kardelen gibi soğanlı bitkiler sonbahar ve kış mevsiminde ekilir, havaların ısınmasıyla birlikte ilkbaharda çiçek açarlar. Ocak ayına kadar dikilebiliyorlar canım ve genellikle toprakları kar görürlerse çok daha güzel yetişiyorlar...
Balkonda kalsınlar gör bak baharda nasıl güzel olacaklar...
Ayy hemen saksı alıp diğer soğanlarımida dikim.
Saol cnm ya iyi oldu ögrendigim bilincsizce kafama göre takiliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?