Küçük Düşün Büyük Olsun!

Soğanları dikerken çok derine dikme canım bir bilemedin 1,5 soğan boyu derinde olsun.. İstersen youtube da dikim videoları falan var bakabilirsin
Kutusunun üzerinde dikim talimatı resimli cm.li anlatılmış canim saolasin.

Yoğurtlu havuçlu lahana arpa şehriye salatası ızgara köfte kanat karışık patates kızartması içli köfte ( göze alabilirsem. Yoksa fellah köftesi) köz biber patlıcan salatası yapmayı düşünüyorum. Biz meze salata tarzı severiz eşimle. Bu arada bu kadar salata ve mezenin yanında kola olacak. İçki içmiyoruz ama mezeye hayır demeyiz.Aslında o kola bile olmasa iyi ama bu aralar gazlı bir içeceğe hasretim. Sanırım 6 7 ay oldu içmediğim kolayı.
Ruya
Canım bak bunlar
3 saksı daha sümbül var ayrica filizlendiler
Eki Görüntüle 2086177
Eki Görüntüle 2086170

Eki Görüntüle 2086173 bunların adını bilmiyorum
Son çiçekten vardı bende pembe pembe açar adını bende bilmiyordum ama çok severim o çiçeği sonra çürüdü nedense
Canim pazarlarda bulabilirsin. Kadinlar getiriyor.
Cmrtsi gördum domates salçasi kg 10 tl
Biber salcasi kg 15 ti.
Biber salcasi tavsiye ederim yemekler kipkirmizi harika oluyor.

Ben bu yıl haxır kullanmak zorunda kaldım. Memlekete gidemfik ki alayım köyden teyzeler yapardı kilosu 10 tl ye mis gibi kokar yemeğe renk verir. Bazende domatesi biz alır verirdik. Bu yıl ne salça ne zeytinyapı kaldık öyle.
Trlelli köylü satıcılardan alırsan dolapta normal salça gibi korursun az yağ dök üstüne yine bişiy olmaz
Zeynep paspas yapabilirsin bence . Ben şuan kendime hırka örüyorum çok zevkli. İpim bitti yarın alıcaz keşke şimdi olsa da örsem diyorum ya
Yuvarlak istiyorum ya çok güzel duruyorlar. Mutfak giriş kısmına güzel olurdu. Alıcam bir daha ki ay bir bobin. 7 tl miş bobini.

Bir bobinle başla bakalım içine sinerse devamını alıp örmeye devam edersin birşey kaybetmiş olmuyorsun sonuçta

Eğer olmazsa yenhem sepet yapıyor onlardan alır götürğrüm ona sepet yapar.
Ben ilk evlenirken halı almaya paramız kalmamıştı salona ve antreye küçük bir halı almıştık. Diğer odalara sakallı ipten kendim örmüştüm. O halının birini halen kullanıyorum soğuk olduğunda kapının oraya seriyorum.penye ip ağır basar diye yapamam belki kollarım ağır kaldırmıyor birde tığla iş hiç bilmem. Denerim bakalım olursa olur.

Yapabilirsin bence YouTube den video izle istersen

Kv yıllık 300 500 kg arasi domates alip salca yapıyorlar . Tam ne kadar çıkıyor bilmiyorum ama bana 20 kg falan geliyor yeme durumuna gore payım değişiyor . Bölüp kaplara koyuyorum bozulma vs hic bisey yok . En kral.marka olsa yiyemiyoruz hazir salça . Ev yapimina alistim ama.pazar salcalarina guvebilirsiniz. Pakete giren urun katkıli oluyor ac cok

Ayy soran olursa adını söyleyemem unuturum zaten :)

Tam kökenini araştırıyordum canım bende şimdi ... Acıdam koruğu diye geçiyor yanlış anlamadıysam tabi Bir sürü cinsi var tabi..

Bende de campanula - maviş hastalığı var Bayılıyorum açtığında çok güzelll Beyazı da vardı yıllar önce şimdi bulamıyorum..

Bu rengi var bende ama tabi resimdeki kadar gelişmedi

Bulabilirsen çok güzel bi çiçektir canım tavsiye ederim. Çoğu çiçekçi bilmiyor ismini de kendini de ama yalova ve ege de biliyorlarmış.. Hatta duyduğuma göre camlardan balkonlardan sarkarmış gelen geçen bi daha bakarmış

Kizlar kaç gündür okuyamıyrm yazdıklrinizi ben sizin sayenizde cok sey ögrendim az önce bişey ögrendim sizinle paylaşmak istyrm biliosunz bulaşk mak elektrgi en cok suyu ısıtırken harcıo makineyi acmadan önce biraz sıcak su akıtmak lazimmiş cesmeden daha hızlı ısınıomuş bilginize iyi gclr

Durdabak çiçeği deniyor buna. Bende de vardı eskiden

Aynen hava buz evim büyük. Gecen ay 300 verdim. Sanırım sıcak şehirlerde olanlar yakmiyor. Yoksa oturulmaz bence evde.

Anacigim ona neymiş??
Evin sahibi degil. Alt tarafi miaafirlige gelmis birkac saat sonra gidecek.
Boyle boyle gelinin evine yerlermis benden soylemesi..
Hamam gibi sıcak istiyorsa soba kullansin.
Milletede karismasin

Keske benimde annem bu kadar hamarat olsaydi...
Kayinvalidem hamarat annemde hamarat ama evde olmadigi icin ... yapamiyor

İnşallah kısmet olur da alırsın müstakil ev. Ne güzel demişsin sabah sabah okuyunca yazını çok hoşuma gitti.

Bende hobi edinmeye calisiyorum.
Canim tek orecegin paspas degil
Sepet vs bir suru cesidi var
Yapilisini izle umarim yaparsin
Birde onlarin tiglari kalin uclu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…