- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Bende hobi edinmeye calisiyorum.
Canim tek orecegin paspas degil
Sepet vs bir suru cesidi var
Yapilisini izle umarim yaparsin
Birde onlarin tiglari kalin uclu oluyor
O tığlardan var canım bende. Ama kalın şiş alıca çünkü tığla öremezsem şişle denerimBende hobi edinmeye calisiyorum.
Benim ediminde sabah extra isi vardi 4 saatlik 150tl alacaktiO tığlardan var canım bende. Ama kalın şiş alıca çünkü tığla öremezsem şişle denerim
Selam kızlar
Bugün dışarı çıkıp alışveriş yapasım var ama tutuyorum kendimi.
Eşiminde işkolikliği tuttu işe gidicem diyor.
Oysaki bugün tatil ama yıl tatilinden kesilcekmiş. Günümü kesmesinler yazın lazım olur diyor. Off sıkıntılı bir gün.
Bilmiyosa girmesin kesinlikle. Ne geregi varki altin dolar filan almak dururken . O kadar heyecana kalbim dayanmaz benimYa kizlar eşime çok sinirlendim dün. Bitcoin alacağım diyordu ben de karşı çıkiyordum, neyse en son 500 liralik almaya ikna etti beni. Geçen hafta almiş 500lük sonra ordan altcoinler oluyormuş o hesaba geçmek için 70 tl kesiliyormuş neyse vermiş geçmiş, sonra megerse esim en üst noktada iken girmiş sisteme bizim 500 kesilenle falan 300 e inmiş, eşim de tekrar yukselir diye 250 bir 250 daha derken toplam yatirdigi 1500 olmuş. Baktim aksam birseylerle ugrasiyor telefonda ben sorunca hepsini anlatti, al sat yaparak kar ediliyormuş ama her alma ve satmaya 2 tl kadar kesiliyor, anlik epey cikiyor ve düsüyor bu coinler, neyse uzun anlattim sonuç olarak bizim 1500 den 400 zarar etmiş şu an 1100 lira var sistemde. Duyunca cinlerim tepeme çikti, saydim saydim boşarim seni ben böyle aptallığa gelemem dedim. O da bana bitcoin grafigini gösterdi en az 3 aya para iki katina bile cikarmiş, en son söz verdi tekrar para eklemeyeceğim elimdekini artiracağım diye. Şu an ne yapsam bilmiyorum sinirlerim tepemde.
O ne borsa gibi bişimiYa kizlar eşime çok sinirlendim dün. Bitcoin alacağım diyordu ben de karşı çıkiyordum, neyse en son 500 liralik almaya ikna etti beni. Geçen hafta almiş 500lük sonra ordan altcoinler oluyormuş o hesaba geçmek için 70 tl kesiliyormuş neyse vermiş geçmiş, sonra megerse esim en üst noktada iken girmiş sisteme bizim 500 kesilenle falan 300 e inmiş, eşim de tekrar yukselir diye 250 bir 250 daha derken toplam yatirdigi 1500 olmuş. Baktim aksam birseylerle ugrasiyor telefonda ben sorunca hepsini anlatti, al sat yaparak kar ediliyormuş ama her alma ve satmaya 2 tl kadar kesiliyor, anlik epey cikiyor ve düsüyor bu coinler, neyse uzun anlattim sonuç olarak bizim 1500 den 400 zarar etmiş şu an 1100 lira var sistemde. Duyunca cinlerim tepeme çikti, saydim saydim boşarim seni ben böyle aptallığa gelemem dedim. O da bana bitcoin grafigini gösterdi en az 3 aya para iki katina bile cikarmiş, en son söz verdi tekrar para eklemeyeceğim elimdekini artiracağım diye. Şu an ne yapsam bilmiyorum sinirlerim tepemde.
Durdabak çiçeği deniyor buna. Bende de vardı eskiden
Yaaaa hepsi nasil güzeldi ya
Şimdi çeşit bol ama tat yok.
Taç bisküvi vardi.
Mino minik sakızlar
Ağızda çatlayan şeker vardi unuttum adını
Abc kraker
Bumbo kraker
Tombi
Cicoz sakiz
Şemsiye cikolata
Düdük seker
Kristal kola ,rc kola
Rekli minik kolonyalar patlatirdik
Cokomelleri yiyip dış folyosunu tırnağıyla düzelmeyen bizden degildir.
:)
Kardeşim para aldığı an bakkala koşardı ama saniyesinde.
Babam harçlık verirdi anında toz olurdu kapıyı açık birakir koşardı.
Benim kumbaram vardi
babaannemde oğlanda parasını bakkalda biriktiriyor derdi kardeşim icin.
Ben paramı harcamazdım kardeşim banada alırdı kendine ne alırsa
Aman beeeggg.
Ne günlermis.
Yaaa 90larda cocuk olmakkk
Arkadasi parayi 2 katina cikartmis, o da neymiş öğrenmek istiyorum dedi girdi, epey arastirmis öğreniyor simdi. Altin al diyorum bitcoin de altin gibi diyo, sanal para birimi o da altindan daha cok kazandiriyor diyoBilmiyosa girmesin kesinlikle. Ne geregi varki altin dolar filan almak dururken . O kadar heyecana kalbim dayanmaz benim
Borsa değil canim, sanal para birimi altindan dolardan cok yukseliyor bu siralar. Ama ne olduğu belli değil ben guvenemiyorum.O ne borsa gibi bişimi
Ben bilmiyorum
Ben bu günlerde baktim alanlar hep sizlaniyor ďüşusler sert diyeBorsa değil canim, sanal para birimi altindan dolardan cok yukseliyor bu siralar. Ama ne olduğu belli değil ben guvenemiyorum.
Vay çocukluğuma döndümYaaaa hepsi nasil güzeldi ya
Şimdi çeşit bol ama tat yok.
Taç bisküvi vardi.
Mino minik sakızlar
Ağızda çatlayan şeker vardi unuttum adını
Abc kraker
Bumbo kraker
Tombi
Cicoz sakiz
Şemsiye cikolata
Düdük seker
Kristal kola ,rc kola
Rekli minik kolonyalar patlatirdik
Cokomelleri yiyip dış folyosunu tırnağıyla düzelmeyen bizden degildir.
:)
Kardeşim para aldığı an bakkala koşardı ama saniyesinde.
Babam harçlık verirdi anında toz olurdu kapıyı açık birakir koşardı.
Benim kumbaram vardi
babaannemde oğlanda parasını bakkalda biriktiriyor derdi kardeşim icin.
Ben paramı harcamazdım kardeşim banada alırdı kendine ne alırsa
Aman beeeggg.
Ne günlermis.
Yaaa 90larda cocuk olmakkk
Off ben de onu yazacaktım şimdi.Canım şemsiye çikolata , düdük şeker , taç bisküvi ve bumbo kraker hala var
Benimde en sevdiğim leblebi tozuydu
Geç gördüm canım gün içinde pek giremiyorum.ben de çok severim mezeyi yapmayı da yemeyi de severim. içli köfte hiç yapmadım. Fellah köfte nasıl oluyor tarif alabilirmiyim
Bu coinlerde büyük para var, ben de bu aralar merak sardım araştırıyorumYa kizlar eşime çok sinirlendim dün. Bitcoin alacağım diyordu ben de karşı çıkiyordum, neyse en son 500 liralik almaya ikna etti beni. Geçen hafta almiş 500lük sonra ordan altcoinler oluyormuş o hesaba geçmek için 70 tl kesiliyormuş neyse vermiş geçmiş, sonra megerse esim en üst noktada iken girmiş sisteme bizim 500 kesilenle falan 300 e inmiş, eşim de tekrar yukselir diye 250 bir 250 daha derken toplam yatirdigi 1500 olmuş. Baktim aksam birseylerle ugrasiyor telefonda ben sorunca hepsini anlatti, al sat yaparak kar ediliyormuş ama her alma ve satmaya 2 tl kadar kesiliyor, anlik epey cikiyor ve düsüyor bu coinler, neyse uzun anlattim sonuç olarak bizim 1500 den 400 zarar etmiş şu an 1100 lira var sistemde. Duyunca cinlerim tepeme çikti, saydim saydim boşarim seni ben böyle aptallığa gelemem dedim. O da bana bitcoin grafigini gösterdi en az 3 aya para iki katina bile cikarmiş, en son söz verdi tekrar para eklemeyeceğim elimdekini artiracağım diye. Şu an ne yapsam bilmiyorum sinirlerim tepemde.
Bu hafta içi bende fellah köfte yapıcam cankm buzluktan durur mu birde bu verdiğin ölçü kaç kişilikGeç gördüm canım gün içinde pek giremiyorum.
Fellah köftesi
1 bardak ince bulgur a 1 bardak sıcak su dök kısır gibi beklet içine 1 yumurta biraz salça karabiber pulbiber nane koy 1 bardak un alıyordur sanırım göz kararu yapıyorum yavaş yavaş dök eline yapışmayınca minik köfte yap ortasına bastır.su kaynat tenverede kaynayınca az tuz at ve köfteleri at içine 3 dk bekle çıkar.soğuduğunda sarımsaklı yoğurt dök
Başka bir tencerede yağ dök sarımsak salça kavur.yoğurdun üstüne dök. Sarımsaklı yoğurt istemezsen sadece salça sos yapabilirsin çok olsun ama tüm köfteler bulansın. Maydanozla süsle.
İçli köftede 1 bardak ince bulgur u 1 bardak su ile haşla içine 1 bardak un baharatuz baharat.
(İstersen bir avuç irmik) su yardımı ile elinr ceviz kadar al ortasını açtır ince yap çok incr olsun içine soğan kıyma salça kavur koy kapat ister kızart ister haşla ya da her ikisini yap.
İrmikli sevmiyorum ben.
Her ikisinide soğuk su ile elini bula öyle yap yapışmax.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?