Tam kapalı ve metal kumbaralar nasıl açılacak, konserve açacağı ile açılır mı acepgeri alamamak için tam kapalılar iyi oluyor
yoksa bir kavanozum var onu mu kullansam acaba :)
Geçmiş olsun tr_lelliBen bugün kardiyolojiye gittim.
Çarpıntılarım , nefes darligi gibi bisiler vardı.
Bi de bizde kalp hastalıkları ırsi.
Jel falan sürüp baktı makineden bisilerle kalp kapakcigi çevresinde falan sıkıntı yok dedi.
Hormon testi ve ekg istedi.
Ikisinide hallettim yarın sonucu alicam.
Dönüşde markete ugradim.
Meyve, kahvaltılık ve 1 tane daha sıvıyağ aldim.
Iyice istifci oldum
Peynir, tulum peynir, sıvıyağ, yoğurt, süt, patates, soğan, marul, maydanoz, mandalina, portakal, zeytin, sucuk, çay, ekmek bisiler aldim.
Portakal a101de 1küsur tl idi baya aldim sıkmalikdi sıkar iceriz.
150tl yakın para gitti.
TeşekkürlerGeçmiş olsun tr_lelli
Ben de oyleyim.Merhaba hanımlar
markete gittim halk günüydü soğan patates 1 lira salatalık ve karnabahar 2 liraydı toplamda 6.5tl harcadım
bu aralar hiç keyfim yok ya havalardan mıdır nedir hiç birşey yapmayayım hep yatayım istiyorum
Arkadaşlar rutin kan tahlilleri aile sağlığı merkezinde yapılıyor, illere göre farklılık gösterebilir ama toplum sağlığı merkezinde de yapilirBen de oyleyim.
Dahiliyedende sıra alabilirsem kan testleri yaptircam.
Aldim randevu iptal ettiler dr. Işimi var artik her neyse.
Bir daha almak da ölme eşeğim ölme
Ben iki tarafı da cam balkon yaptır beyaz cam dedim. Eşimle konuşmuşlar Tuğçe mantıklı konuşuyor öyle yaptırıcaz demişler. Para ile ilgili birşey konuşmamışlar eşimde yaptıracaklar dedi. Suriye meselesi her an herşey olabilir dedi eşim ne yapıcaz diye düşünüyorum. Evi kapatmak lazım buzdolabı yiyecekler filan ne olacak Of beynim yanıyor esila
Kimseye değişmem onu dünya yıkılsın umrumda değil çok üzgünüm esila çok . Eşimin görevi işte bu işlerle alakalı herkesten önce eşimin haberi oluyor bu Emirler’den. Ondan geldiğinden beri herkes arıyor arkadaşları ne olacak ne olacak diye. Eğer ani şekilde birşey çıkarsa ne yaparız diye plan yapmaya çalışıyoruz şuan. Annemler antalyada kv deler Kayseri’de . Eşime dedim ki arabayı tugaya bırakayım uçakla Antalya’ya gideyim. Antalyadan baba Evi kontrole geliriz o zaman arabayı alırım . Şimdi tek başıma arabayı Kayseri’ye götüremem kimsede gelip yorulmasın dedim . Ne yapsak esila yaBizim icin tek onemli sey var esimin /esinin iyi olmasi. Bak bir haftadir canimdan bezdim o kdr merak ettiki beni.
Eve buzdolabina ve esyalara hic bisey olmaz yiyecekleri dagitirsin basinizin gozunuzun sadakasi olsun esin ne seviyosa yap pisir yedir disari cikin ne olacagi belli degil bari aklina dusup ah demesin iyi olun bu ne ilk ne son ayriliginiz olacak bu sizin ve tum askerlerin gercegi uzme kendini de esinide sokaktaki herhangi birine degisirmisin esini?
Kimseye değişmem onu dünya yıkılsın umrumda değil çok üzgünüm esila çok . Eşimin görevi işte bu işlerle alakalı herkesten önce eşimin haberi oluyor bu Emirler’den. Ondan geldiğinden beri herkes arıyor arkadaşları ne olacak ne olacak diye. Eğer ani şekilde birşey çıkarsa ne yaparız diye plan yapmaya çalışıyoruz şuan. Annemler antalyada kv deler Kayseri’de . Eşime dedim ki arabayı tugaya bırakayım uçakla Antalya’ya gideyim. Antalyadan baba Evi kontrole geliriz o zaman arabayı alırım . Şimdi tek başıma arabayı Kayseri’ye götüremem kimsede gelip yorulmasın dedim . Ne yapsak esila ya
Stres yapma canım.Z zynpzeynep insAllah cnm
Yine panikatakdan galiba.
Hormon testide yaprtirmak istiyordum o da aradan cikmis oldu.
Güzel bir fikir olabilir. Sürekli yatırım düşünen bir de ben varım.şimdi aklıma deli deli şeyler geliyor benim. evimiz kira ama başka bi şehirden 1+1 alsak mesela 80-70 e falan. kirası da 650 falan olsa.elimde de 20bin peşinat olsa sizce almak mantıklı mı. ama zaten ev parası biriktiriyorum ya 1,2 sene sonraya. ilk önce 1+1 i alsam onun kredisini 1,2 seneye ödemiş olsam. sonra da 3+1 i alıp onun kredisini çeksemsizce nasıl fikir bunlar. ay tüm gün yatırım düşünen ben miyim acaba aaa? sizle takıla takıla böyle oldum yeminle
Zor tek maaşla.Selam kızlar
Ben hala ücretsiz izindeyim, maaş olmayınca birikim olmuyor, eşime harcayacak nakit bile kalamıyor, kartla yaşıyoruz, evde kumbara var ama eskisi gibi dolamıyor, ayrıca plastik kefir şişesinden de kumbara yaptım, annem 20 tl verdiydi ilk onu attım kızım için de ayrı isterim ama zamanı var, işe dönünce inşallah birikime başlarım, bu devirde tek maaşla çok zor yaa. Ama gene de bin şükür halimize. 2 yıldır kimseye muhtaç olmadık.
Canım haberlerde duyduğumda hep aklıma geliyorsun. Rabbim yardımcınız olsun.Ben iki tarafı da cam balkon yaptır beyaz cam dedim. Eşimle konuşmuşlar Tuğçe mantıklı konuşuyor öyle yaptırıcaz demişler. Para ile ilgili birşey konuşmamışlar eşimde yaptıracaklar dedi. Suriye meselesi her an herşey olabilir dedi eşim ne yapıcaz diye düşünüyorum. Evi kapatmak lazım buzdolabı yiyecekler filan ne olacak Of beynim yanıyor esila
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle konu sahibitr_lelli :)
uzun zamandır okuyorum ara ara birikimle ilgili konuları sonunda bende yazayım dedim :)
uzun zaman derken mesela kaza geçirmiştin umarım her türlü silinmiştir izleri ...
Evet bende bir nebze olsun bir şeyler biriktirmeye çalışıyorum.
Neler yaptım bu zamana kadar 1. evin kredisini bitirdim, 2. evi aldım 2 yıldır onu ödüyorum. en çok yoran beni şu an bu.
Aşırı harcama yapmam kendimce tutumluyumdur.
fakat sizlerden çok şeyler kattım kendime.
İçten teşekkürler her birinize ki yaşlarınız benden çok küçük olduğu halde kiminizin.
1 haftadır işsizim kendime biraz dinlenme molası verdim tabii güzel kafama yatan bir iş çıkmazsa.
Geçen aylarda kumbaramı açtım ve içinden çıkan meblağın bir kısmını yardıma muhtaç bir tanıdığıma verdim.
kalan kısmı da 31 aralıkta aldığım yeni kumbarama ekledim.
aslında aklımdaki o kumbarayı 31 aralık 2018 de açmaktı.
fakattr_lelli sanırım mart gibi açalım dedin kumbaraları :)
ve konu takiplerinden acaba oraya mı buraya mı yazsam dediğim @pure hazel senin konunu da sevdim çünkü yeni başladınız ve güzel bir yazım şeklin vardı.
fakat farkettim ki buraya da yazıyorsun.
Hepinize sevgiler...
Hoşgeldin canım. Kaçırdım ben nerelerdesin hiç uğramıyorsun.
Onu biliyorumda detaylı bazı şeylere bakmıyorlar diye biliyorumArkadaşlar rutin kan tahlilleri aile sağlığı merkezinde yapılıyor, illere göre farklılık gösterebilir ama toplum sağlığı merkezinde de yapilir
Sagolasin canim Allah razi olsun.
Bir yere gidecekleri bile belirsiz aslında bir emir vs yok. Ama olası bir durum için hazırlık varDirek yurt disimi cikacak yoksa sinirda bekleyeceklermi?
Bende bilemedim..
Allah elbet yol gosterir dur bakalim..
Hataydayim herşeye bakılıyor sormanizda fayda varOnu biliyorumda detaylı bazı şeylere bakmıyorlar diye biliyorum
Mesela dvit, folat, kalsiyum, çinko gibi.
Bunlari merak ediyorum o sebepden uzmana gidim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?