Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun tr_lelli

Ben de oyleyim.
Dahiliyedende sıra alabilirsem kan testleri yaptircam.
Aldim randevu iptal ettiler dr. Işimi var artik her neyse.
Bir daha almak da ölme eşeğim ölme

Ben de oyleyim.
Dahiliyedende sıra alabilirsem kan testleri yaptircam.
Aldim randevu iptal ettiler dr. Işimi var artik her neyse.
Bir daha almak da ölme eşeğim ölme
Arkadaşlar rutin kan tahlilleri aile sağlığı merkezinde yapılıyor, illere göre farklılık gösterebilir ama toplum sağlığı merkezinde de yapilir

Bizim icin tek onemli sey var esimin /esinin iyi olmasi. Bak bir haftadir canimdan bezdim o kdr merak ettiki beni.
Eve buzdolabina ve esyalara hic bisey olmaz yiyecekleri dagitirsin basinizin gozunuzun sadakasi olsun esin ne seviyosa yap pisir yedir disari cikin ne olacagi belli degil bari aklina dusup ah demesin iyi olun bu ne ilk ne son ayriliginiz olacak bu sizin ve tum askerlerin gercegi uzme kendini de esinide sokaktaki herhangi birine degisirmisin esini?

Kimseye değişmem onu dünya yıkılsın umrumda değil çok üzgünüm esila çok . Eşimin görevi işte bu işlerle alakalı herkesten önce eşimin haberi oluyor bu Emirler’den. Ondan geldiğinden beri herkes arıyor arkadaşları ne olacak ne olacak diye. Eğer ani şekilde birşey çıkarsa ne yaparız diye plan yapmaya çalışıyoruz şuan. Annemler antalyada kv deler Kayseri’de . Eşime dedim ki arabayı tugaya bırakayım uçakla Antalya’ya gideyim. Antalyadan baba Evi kontrole geliriz o zaman arabayı alırım . Şimdi tek başıma arabayı Kayseri’ye götüremem kimsede gelip yorulmasın dedim . Ne yapsak esila ya

Direk yurt disimi cikacak yoksa sinirda bekleyeceklermi?
Bende bilemedim..
Allah elbet yol gosterir dur bakalim..

Z zynpzeynep insAllah cnm

Yine panikatakdan galiba.
Hormon testide yaprtirmak istiyordum o da aradan cikmis oldu.
Stres yapma canım.
İnş. İyi haberler alırsın. Sonrada bebiş.

Güzel bir fikir olabilir. Sürekli yatırım düşünen bir de ben varım.
Zor tek maaşla.
Hele çift maaşa alışıp tek olması daha da zor. 3 yıldır çalışmıyorum bende. Borç yapmadık şükür ama bazen çok zorlanıyoruz.
Rabbim yardım etsin cümlemize.
Canım haberlerde duyduğumda hep aklıma geliyorsun. Rabbim yardımcınız olsun.

Aranan kan bulundu :)
Aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin canım. Kaçırdım ben nerelerdesin hiç uğramıyorsun.

Annem rahatsızdı cnm. Ameliyat falan oldu.
Ondan hiç uğrayamadım.
Ama artık tekrar sahalara döndüm

Arkadaşlar rutin kan tahlilleri aile sağlığı merkezinde yapılıyor, illere göre farklılık gösterebilir ama toplum sağlığı merkezinde de yapilir
Onu biliyorumda detaylı bazı şeylere bakmıyorlar diye biliyorum
Mesela dvit, folat, kalsiyum, çinko gibi.
Bunlari merak ediyorum o sebepden uzmana gidim dedim.

Esimin toplantısı var dizimizde var bu akşam
Izleme sonra netten izleyelim diyor bu adamın içinde bi pempefilmteyzesi yatiyor.
Bagane yetiş dedim.
Gündüz evde olsa valla o hint dizilerinide izler gelinevinide.

Oglumla kaldık basbasa.

Annem oğluma 30tl verdi
Banada 100tl verdi
Çok bonkör bugun.
Tehdit ve tesvikimle 2000tl olarak birikime basladi.
Şimdi 1000tl daha atacak o paranın uzerine.

Bana diyoki bak ben bisi alırsam beni durt izin verme diyor ayibettin kanka o iş bende dedim.

Direk yurt disimi cikacak yoksa sinirda bekleyeceklermi?
Bende bilemedim..
Allah elbet yol gosterir dur bakalim..
Bir yere gidecekleri bile belirsiz aslında bir emir vs yok. Ama olası bir durum için hazırlık var

İyi akşamlar kızlar
Bu gün a101 de oğluma iki paket bez aldım bir tane plastik tepsi aldim bide su sarı bezler var ya onlardan aldım 20 lisi 5 TL idi epey gider bana

Ay bu arada 40 günde 5 kilo çay 15 kilo şeker tuketmisiz vallahi yetişemiyorum artık bu nedir yahu 7 lt falan da sıvı yağ tuketmisiz rekora gidiyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…