Sorayim ozaman sagol canimHataydayim herşeye bakılıyor sormanizda fayda var
Evde kaç kişisiniz kiİyi akşamlar kızlar
Bu gün a101 de oğluma iki paket bez aldım bir tane plastik tepsi aldim bide su sarı bezler var ya onlardan aldım 20 lisi 5 TL idi epey gider bana
Ay bu arada 40 günde 5 kilo çay 15 kilo şeker tuketmisiz vallahi yetişemiyorum artık bu nedir yahu 7 lt falan da sıvı yağ tuketmisiz rekora gidiyoruz resmen
O sarı bezlerden ben de aldım ama çok beğenmedim bimdekiler daha dayanıklı geldi banaİyi akşamlar kızlar
Bu gün a101 de oğluma iki paket bez aldım bir tane plastik tepsi aldim bide su sarı bezler var ya onlardan aldım 20 lisi 5 TL idi epey gider bana
Ay bu arada 40 günde 5 kilo çay 15 kilo şeker tuketmisiz vallahi yetişemiyorum artık bu nedir yahu 7 lt falan da sıvı yağ tuketmisiz rekora gidiyoruz resmen
Bizim eve önceden hırsız girdiği için ben kumbarami şirkette tutuyorumKumbarayı evde saklamaya korkuyorum ben
Çok mu gelen giden var cayimi seviyorsunuz ben de merak ettimİyi akşamlar kızlar
HaklısınızBizim eve önceden hırsız girdiği için ben kumbarami şirkette tutuyorum
Ben normalde gram parası olunca hemen hesaba atıp altın yapıyorum
Birbucuk ay yapacağız zaten ne kadar birikir ki en fazla
Çok geçmiş olsun canım.Aranan kan bulundu :)
Aramıza hoşgeldin
Annem rahatsızdı cnm. Ameliyat falan oldu.
Ondan hiç uğrayamadım.
Ama artık tekrar sahalara döndüm
Oyy maşallah 40 günde 5 kilo çay mı yanlış okumuyorum değil mi. Ne çok çay içiyormuşsunuz öyle. 700 gramı 10 ayda tüketiyoruz. 5 kilo şekerde tatlısı çayı nesi 3 4 ay gidiyor.birde çok gidiyor diye söyleniyordum.İyi akşamlar kızlar
Baxı peynircilerde oluyor o kaçak çaylar canımKizlar cay demisken bisi sorcam ofcay tiryaki nasil?
Kullanan var mi?
Bir de bimin berk kacak çayı nasil?
Ben karıştırıyorum ya kacak çay bitti.
Arastiritorum bana yurtdisindan gelmisti ama suan bulamam gelmez.
Ben dökme çay pek kullanmıyorum ofcayin demlik poşeti hazineydi sanırım adi, çok beğendimKizlar cay demisken bisi sorcam ofcay tiryaki nasil?
Kullanan var mi?
Bir de bimin berk kacak çayı nasil?
Ben karıştırıyorum ya kacak çay bitti.
Arastiritorum bana yurtdisindan gelmisti ama suan bulamam gelmez.
Finansbank Enpara hesabı kullanıyorumHaklısınız
Altın hesabında dosya masrafı var mı peki biraz bahşeder misiniz
Çevremde yapanlar var ama olumsuz yanlarını bilmiyorum
Anlık al sat yapılıyor dimi tüm bankalardaFinansbank Enpara hesabı kullanıyorum
Hiçbir işlem için ücret almiyor
Mutlu gunler hanimlar.
Dun aksam k.validemin kombisi, sebebi bilinmeyen bir sekilde patlamis. Kombi balkonda duruyor ve balkon da camla kapali. Camlarin da bir kismi patlamis. Kadincagiz cok korkmus.sabah esim usta goturdu, gaz sıkışmasindan olabilir demis. Verilmis sadakamiz varmis, Allah korumus. Gece yarilarina kadar toparladik. K.validem bize geldi. Evde bir suru is ve masraf cikti. Cok sukur cana bir sey olmadi.
Yarin sabah buyuk gorumcem iki cocuguyla, kucuk gorumcem de cumartesi gelecek. Tadilat bitene kadar bizde kalacaklar. Eltim ve kaynim da gelecekmis ama, durumu ogrenince vaz gecmisler.
Ogleden sonrasi icin izin aldim. Evde biraz hazirlik yapmamuz lazim. K.validem hic bir seyin yerini bilmiyor, zaten gelip kaldigi da yoktu. Bugun herseyi gosteririm, yarin idare ederler artik.
Herkese kazasiz belasiz, saglikli ve bereketli gunler hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?