Ben bu ara galiba buna beynimi verip yapamam ama destek vereceğimBiz birikim adina naparsak bizi destekleyen bu tayfayi pek seviyorum be!
Cansiniz.
Motive diyince bizim topik der susarim.
4 kişiyiz de bu ara misafirim çok geliyor bide normalde de çok çay içiliyor bizde kocaman demligim var bazen iki demlik demliyorumEvde kaç kişisiniz ki
Normalde mikrofiber kullanıyorum indirimde gorunce aldım yoksa bimden alıyordumO sarı bezlerden ben de aldım ama çok beğenmedim bimdekiler daha dayanıklı geldi bana
Cay biz çok tuketiyoruz diyordum ama siz bizi de gecmişsiniz canim
Ben çay sevmemde gelen gidenin çok kv Ler bizde ya birde esimde seviyor her akşam bı demliği tek başına içer demliği yanına koyarım doldurur doldurur içerÇok mu gelen giden var cayimi seviyorsunuz ben de merak ettim
Ofcayi ramazanda eşime kumanya ile vermişlerdi içtik ama beğenmeyerek ama siz harman yapıyorsunuz belki daha güzel olurKizlar cay demisken bisi sorcam ofcay tiryaki nasil?
Kullanan var mi?
Bir de bimin berk kacak çayı nasil?
Ben karıştırıyorum ya kacak çay bitti.
Arastiritorum bana yurtdisindan gelmisti ama suan bulamam gelmez.
Her zaman öyle değil misafir çok geliyor bu ara o yüzden çok tüketiyor uz ama bize bir paket 1 ay gidiyor normaldeÇok geçmiş olsun canım.
Dön dön gel aramıza.
Oyy maşallah 40 günde 5 kilo çay mı yanlış okumuyorum değil mi. Ne çok çay içiyormuşsunuz öyle. 700 gramı 10 ayda tüketiyoruz. 5 kilo şekerde tatlısı çayı nesi 3 4 ay gidiyor.birde çok gidiyor diye söyleniyordum.
Demek sende buralarda idin haaaaAranan kan bulundu :)
Aramıza hoşgeldin
Annem rahatsızdı cnm. Ameliyat falan oldu.
Ondan hiç uğrayamadım.
Ama artık tekrar sahalara döndüm
evet bıçakla açıyorum benTam kapalı ve metal kumbaralar nasıl açılacak, konserve açacağı ile açılır mı acep
Kiraya vermek de zor iş bence hele başka şehirde. Ben kalkışmazdım nitekim kalkışmadım para bankada bekliyor bu da fena çünkü böyle günden güne eriyor. Acaba euro mu alsam dedim o da çok yükseldişimdi aklıma deli deli şeyler geliyor benim. evimiz kira ama başka bi şehirden 1+1 alsak mesela 80-70 e falan. kirası da 650 falan olsa.elimde de 20bin peşinat olsa sizce almak mantıklı mı. ama zaten ev parası biriktiriyorum ya 1,2 sene sonraya. ilk önce 1+1 i alsam onun kredisini 1,2 seneye ödemiş olsam. sonra da 3+1 i alıp onun kredisini çeksemsizce nasıl fikir bunlar. ay tüm gün yatırım düşünen ben miyim acaba aaa? sizle takıla takıla böyle oldum yeminle
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar cumamız mübarek olsun ..
Eşimi işe gönderdim kızım uyuyor bu sabah kalkmadıFırsattan istifade bende keyif yapıyorum kahvemle
Kumbaradan çıkanı ne yapacağımı buldum kızlarArdiyeye ek raflı dolap yaptıracağım sığmayan büyük parçaları yere koyup duruyordum.. sol tarafa raflı dolap yaptırmıştım.. şimdi ona ek istiyorum sağa doğru döndürsün marangoz.. zaten küçücük bi yer benim ardiyem en azından toplu dursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?