beni siz yarattınız üstadımAllah kabul eylesin simdiden
Ba ba ba bu kız isi cozdu yemin ederim.
Topigi üzerine yapım hacı
Alkış))))Biz birikim adina naparsak bizi destekleyen bu tayfayi pek seviyorum be!
Cansiniz.
Motive diyince bizim topik der susarim.
Ben kacak cay caykur tomurcuk lipton harman yapiyorum.Çaysız hayat olur muu yaa ben cayciyim kahveciyim . Işyerinde kaçak içiliyor pek hosuma gitmiyor her aksam cay demlerim
Demlik poşet kullanıyorum . Dokmeyi kv gelince . Kacak cayi da misafire koyarim
Damatimiz kv her sene 5 kg kacak çay aliyor sağolsun . Iki yil once gelen cayi kv bana bıraktı . Istemedim ama ailen komşulara dağıt dedi . Dağıttım eve de bıraktım yine bitmedi 1 2 kg arasi vardir evde . Caya bisey olmaz galiba
Bereketli olsunGünaydıııııın herkese kutu kumbarama güzel bir açılış parası attım, 45 lira.
Ya bazen tüm cepleri kontrol ederim.Kizlar ya biriktirmeye niyetlendim ya ben her yerden para çıkıyor:)
Eşofman degistim baktim cebinde 10 tl yikamisim.
Ama sağlam sıkıntı yok.
Hemen kumbaraya etti 40tl .
KAçak çayı bende sade içemiyorum.Ben kacak cay caykur tomurcuk lipton harman yapiyorum.
Kacak çay sade cok sert zaten.
Buruyor insani ben içemem.
Karıştırınca hoş oluyor ama.
Yani kime cay demlesem bu ne çayi, cay cok guzel olmus, normalde hic çay sevmem aslinda falan diyorlar.
Benim karisim tuttu yani.
Aktara bi bakım az bisi alsam yeter bana Kacak cay.
Kacak cay yazincada cok gizli saklı yasak suç işlemiş gibi hissediyorum yaw
Kaçak falan ya :)
Martta senide kumbarandan cikanlarla bekliyoruz ozamanKızlar merhaba uzun bir süredir topiği takip ediyorum.Yen evli sayılırım.Bir süredir bende eşimin desteğiyle para biriktirmek istiyordum ama aramız yoktu.Sorunlarımızı hallettik.Yaklaşık 15 gündür bende kumbara yoluyla para biriktirmeye başladım.Eşimde destek oluyor sağolsun.Dayanamadım saydım şuan 370 lira olmuş.Bakalım ay sonu neeler olacak.Hepimizin parası bereketli olur inşallah.
Martta senide kumbarandan cikanlarla bekliyoruz ozaman
Bizimlesin
Hoşgeldin
cnm bu 4luyu karıştırıyorum kafama gore.KAçak çayı bende sade içemiyorum.
Eşim sever ama.
Dediğin gibi lipton ile harmanlıyorum.
Eğer early grey katarsam gayet güzel oluyor.
Dediğin gibi de deneyeceğim çaykur tomurcuk+normal lipton+kaçak çay
Martta bildirimleri yapariz.Hoşbuldum. :)
Tamamdır.Toplam birikeni buraya haber vericem. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?