Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydınlar >:)

dün eşimle yarım yıllık hedef koyduk..
para briiktirip arabamızı yenileyeceğiz değiştireceğiz inşaallah
birikim açısından eşimi ikna edebildiğim tek konu ''araba''
bu ciddi bir birikim harcamalarımızda zorunluluk dışına çıkmamamız gerek tabi ki..
az harcama minimum gider..
kemerleri sıkıp devam etmemiz gerek

kızlar dün akşamdan beri elektrikler kesikti.. buralarda fırtına var, hava hala karanlık hatta kızıl renkte, çamur yağıyor.. saat 11 e geliyor ama hala gece gibi.. nasıl ise geldim bilemiyorum..

Çaysız hayat olur muu yaa ben cayciyim kahveciyim . Işyerinde kaçak içiliyor pek hosuma gitmiyor her aksam cay demlerim
Demlik poşet kullanıyorum . Dokmeyi kv gelince . Kacak cayi da misafire koyarim
Damatimiz kv her sene 5 kg kacak çay aliyor sağolsun . Iki yil once gelen cayi kv bana bıraktı . Istemedim ama ailen komşulara dağıt dedi . Dağıttım eve de bıraktım yine bitmedi 1 2 kg arasi vardir evde . Caya bisey olmaz galiba

Öğlen hastaneye gidicem 1.30gibi çıkarım 5tl gidiş dönüş yol parasi.
Avm mi uğrasam dedim sonra yok ya bugün karne marne ayağına tıklım tikistir hem kart kesilcek ne para harcamasi dedim kendi kendime.
Bir yere uğramadan gelicem.

Kendime eve gelince de bir kahve yaparim.
Oh mis.

Ben kacak cay caykur tomurcuk lipton harman yapiyorum.
Kacak çay sade cok sert zaten.
Buruyor insani ben içemem.
Karıştırınca hoş oluyor ama.

Yani kime cay demlesem bu ne çayi, cay cok guzel olmus, normalde hic çay sevmem aslinda falan diyorlar.

Benim karisim tuttu yani.

Aktara bi bakım az bisi alsam yeter bana Kacak cay.

Kacak cay yazincada cok gizli saklı yasak suç işlemiş gibi hissediyorum yaw
Kaçak falan ya :)

Günaydınlar
Sabah kuzumu okula yolcu edip eşimle birlikte eve biraz uzak ama uygun fiyatlı olan markete gittim.
Anneme yiyecek alışverişi yaptım.
1 ay yetecek kalemlerde var 15 gün yetecek olanlarda var.
Eğer bunu yapmazsam sokaktaki marketten alıyor ve 3 kuruşluk şeyler 10 kuruş oluyor.
Hazır evde iken gidip hallettim.
KAfamda planladığım rakamın 34 tl aşağısında tuttuğu için o miktarı kumbarama attım.
KEsinlikle bilinçli değildi

tr_lelli bende aynı fikirdeyim 50 ve 100 gibi büyük rakamları büyük kumbaraya atacağım.

Uzun zamandır kredi kartımı kullanmıyorum.
Kullanmıyorum derken annemin elektrik su doğalgaz ınt. vs gibi ana giderlerini kredi kartından ödüyorum.
kredi kartından bir sonraki ayda çıkacak nakiti bankadan döviz veya altın takip edip al sat yaparak 3 kuruşta olsa kar edebiliyorum. Fakat her zaman olmuyor bu durum.

Kızlar merhaba uzun bir süredir topiği takip ediyorum.Yen evli sayılırım.Bir süredir bende eşimin desteğiyle para biriktirmek istiyordum ama aramız yoktu.Sorunlarımızı hallettik.Yaklaşık 15 gündür bende kumbara yoluyla para biriktirmeye başladım.Eşimde destek oluyor sağolsun.Dayanamadım saydım şuan 370 lira olmuş.Bakalım ay sonu neeler olacak.Hepimizin parası bereketli olur inşallah.

KAçak çayı bende sade içemiyorum.
Eşim sever ama.
Dediğin gibi lipton ile harmanlıyorum.
Eğer early grey katarsam gayet güzel oluyor.
Dediğin gibi de deneyeceğim çaykur tomurcuk+normal lipton+kaçak çay

Martta senide kumbarandan cikanlarla bekliyoruz ozaman
Bizimlesin
Hoşgeldin

KAçak çayı bende sade içemiyorum.
Eşim sever ama.
Dediğin gibi lipton ile harmanlıyorum.
Eğer early grey katarsam gayet güzel oluyor.
Dediğin gibi de deneyeceğim çaykur tomurcuk+normal lipton+kaçak çay
cnm bu 4luyu karıştırıyorum kafama gore.

Çaykur cay +tomurcuk+lipton+kacakcay

Ama kacak çayı daha az atıyorum tabiki misal hepsinden 10 çorba kasigiysa kacaktan 2 çorba kaşığı (ben bir kabin içinde aylık yetecek sekilde harmanliyorum) ordan kullaniyorum.
Bitince yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…