Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun şimdiden.
Sonuçların tertemiz çıksın.
Evet bugün ciddi kalabalık ve bol harcamalı gün olur

Ben kullanım sırasında yapıyordum bunu.
benim kullandığım ciddi yoğun bir çay.
Bildiğin tek fiske koysam acı oluyor.
Aslında orantıyı bulup tamamen karıştırmak iyi olur dediğin gibi.

Kalan son 50 liramdanda 4,5'u sabah kahvaltı için verdim, azcık geciktimde
Kaldı 45 tl
25 tl akbile gitse
Kaldı 20 tl
Bozukluklardan 5 tl ayırmaya çalışacağım inşallah.
Ayın ilk haftası maaş günüm
Rabbim kolaylık, evlerimeze sağlık ve bereket versin.
Artsın eksilmesin, iyi günlerde harcamayı nasip etsin inşAllah

Ya çok dua tevekkül ediyorum.
Esimin toplantıları var bu ara ihale yaklaştıkça heycan yaptim.
Dün ki toplantı iyi geçmiş yeni is bile alabilirler.
Ihale içinde müdür takilma sen oraya gibi yaklasmis.

Yani iş sizde demedi kesin konusmadi ama yine sizinleyiz gibi bi yaklaşımı vardi dedi.
Olursa 2 yil daha cok guzel birikim yapariz.

Çünkü araba kredisi biter.
Bir kac sene değişmez esim arabayı kredi parası direk birikim olur.

Rabbim haram parayi zaten evime kursagima sokmasin nasip etmesin.

Ama herkesin işi de emeğide alinteride rast gitsin.
Kimse issiz kalmasin.

Aminn tüm duaların için...

Aminnnnm

Aminnn

aminnn..

ne guzel dualar etmissin canim aminnn aminn benim esimde ozel sektorde cok sukur guzel maas aliyo az bi miktar degil ama memur olmasini HAYIRLIYSA eger cok istiyorum o kadar cok yoruluyoki anlatamam.eve geliyo en az 3 saatte bilgisayarda calisiyo cumartesi zaten tam gun pazarda arada gidiyo.Allahim kimseyi issiz yapmassn ama uzuluyorum yine de bu tempoya.tam gezme vakitlerimiz tamam bn tekte geziyorum ama esimle olsa cok daha guzel olur.Rabbim mubarek gunde hayirlisiyla herkesin halis niyetlerini dualarini kabul etsin insAllah

Günaydın hanımlar,ben birikim yapamayanlardanım ama ekim ayında kredi kullandım 2500 tl,9 takst, maas hesabımda hazır kredi vardı,ufak tefek ihtiyaçlarım vardı ama hepsi fazla geldi,kalan parayla 1200 tl ye bileklik almıştım,(işçiliksiz düz)o kredi haziranda bitcek ,305 tl ödüyorm ona..Yine diyorm çekerim bi kredi bu sefer bilezik alırım 22 ayar.Benim 2018 tasarruflarım arasında bu var,evet toplamda 250 tl faiz ödemiş oldum,kreddiye ama inanın o faizi ben bi hafta sonunda gömecek potansiyele sahibim:)O yüzden takılmıyorum faize.En azından elimde kötü gün için altın olur..Kumbarya ben de başladım dünden beri 37,5 tl topladım:)Ama ins patlatmam:))

Benim esimde oyle telf hic susmuyor notlar aliyor surekli isleri takip ediyor.
Olsun calissinda idare ediyoruz biz.
O da şikayetçi degil cok yorulsada..

Selam kızlar.
Kumbaramı henüz boşaltmadım. Haftaya açıcaktım ama bugün açıp sayıcam. Yarında yeni kumbaraya başlarım. 1 marta kadar ne birikicek bakalım.
Bu hafta pazara gitmedik üstünü falan alamadım. P.tesi kesin gitmem lazım.
D.gaz gelmiş 147 tl.
Kar yok bişiy yok 147 geldi. Neyse geçen sene bu zamanlar 200 gibi bişiy vermiştik.
Akşam. Soğanlı patatrs çorbası
Mercimek yemeği
Domatesli.Makarna yapıcam akşamdan kalma pilavda var.
Turşu çıkarırım birazda.
Kuruyemiş almaya gitmem lazım. Çıkamıyorum hiç
Bime kolyuk örtüsü gelmişti alacaktım gitmeyi unuttum sabah akşam uğrayabilirsem bakarım.
Bu ay 19 günde ekmek su dahil 260 tl harcadık
Rekor hala sempatik_kiz da
Peynir zeytin yumurta süt almam lazım yoğurt yapmak için alıcam açık süt.

Kucuk bozuklar vardı 60 tl bütünleştiridm aksam oğlusun kumbarasina atarim .
Ben daha yeni kumbarama baslamadim baslamam gibi . Şehir değişikligi olunca once borcu bitirmek lazim ki tazminatımdan biseyler kalsin .

Geçen de 400 tane birlik tumlettim ben bozukları döviz bürosuna veriyorum . Adam saymadan kagit parayı veriyor hemen .

Su anda 500 tl var kenarda . Ama yine de marta kadar biseyler toplanir .

kızlar usenmeden tek tek hesapladım eger kredi kartından hıc bıse almassam (ki pek mumkun gözukmuyor kıs lastıgı alıcaz ıns yakın zamanda) 15 martta kredi kartımın borcu bitiyor Allah ızın verırse araba kredısı haric sabit borcumuz her ay 2000 tl civarı ekstralar hariç bu sabit olan. eşimle benim maasımda krediyi cıkınca 5000 kalıyo.2000i borca verince 3000 kalıyo yani elimize.1000i harcasam maxımum, 2000 biriktirim diyorum du bakalm hayırlısı.nisan ayında anlarız durumu. tabı kesın bı suru yenı taksıt cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…