Bereketli olsun canimEki Görüntüle 2097237 Kızlar kumbarayı patlattım 860 tl çıktı üstünü tamamlayıp ata alırım önümüzdeki hafta
Aynı şişeyi yine kumbara yapacağım Bakalım n e kadar birikecek
Oooo gelsin kumbaralar bereketli olsun canim.Eki Görüntüle 2097300
Bende ekleyeyim kumbaramı sayıcam buakşam çıkanla gram alıcam. Yarında yeni kumbaraya başlarım.
Sonunda ekleyebildim resim
Sağol canım tam dolduramadım ama bu sefer dolacak inş.Oooo gelsin kumbaralar bereketli olsun canim.
bereketli olsunEki Görüntüle 2097300
Bende ekleyeyim kumbaramı sayıcam buakşam çıkanla gram alıcam. Yarında yeni kumbaraya başlarım.
Sonunda ekleyebildim resim
holter i al bnce canim benim anneme taktilar uykudayken ritmde bozukluk oluyomus haberimiz olmuyodu mesela ilac verdi.al bnce hic bise cikmasada icin rahatlarCok bekledim ya gittim no 41 de bana verdiler 69 giren çıkmıyor bekle babam bekle.
Bisi cikmadi kizlar dr. Holter yazdi onuda ben istemedim.
Aman bisi olsa çıkardı elbet kesin panikataga bağlı stres yapıyorum her bisi.
Hemen eve geldim.
Hem c.mak hem bulasik. Mak. Calistirdim.
Evi supurdum.
Wc yikadim.
Annemler karşı dairede tadilat yapiyorlar temizlik bisiler bende çay demledim onlara.
Simdi de banyoyu temizleyip toz alicam.
Ya ne bilim şubatın bilmem kaçına veriyorlardı teeholter i al bnce canim benim anneme taktilar uykudayken ritmde bozukluk oluyomus haberimiz olmuyodu mesela ilac verdi.al bnce hic bise cikmasada icin rahatlar
Ben yüksek tansiyon hastasıyım.Ya ne bilim şubatın bilmem kaçına veriyorlardı tee
Benimde genelde uykudayken oluyor ama ekg çıkardı sanki diye düşündüm
Kızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..
Kızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..
Canım çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..
Benimde 650 olmus 20 gunde.Selam kızlar.
Kumbaramı henüz boşaltmadım. Haftaya açıcaktım ama bugün açıp sayıcam. Yarında yeni kumbaraya başlarım. 1 marta kadar ne birikicek bakalım.
Bu hafta pazara gitmedik üstünü falan alamadım. P.tesi kesin gitmem lazım.
D.gaz gelmiş 147 tl.
Kar yok bişiy yok 147 geldi. Neyse geçen sene bu zamanlar 200 gibi bişiy vermiştik.
Akşam. Soğanlı patatrs çorbası
Mercimek yemeği
Domatesli.Makarna yapıcam akşamdan kalma pilavda var.
Turşu çıkarırım birazda.
Kuruyemiş almaya gitmem lazım. Çıkamıyorum hiç
Bime kolyuk örtüsü gelmişti alacaktım gitmeyi unuttum sabah akşam uğrayabilirsem bakarım.
Bu ay 19 günde ekmek su dahil 260 tl harcadık
Rekor hala @sempatik_kiz da
Peynir zeytin yumurta süt almam lazım yoğurt yapmak için alıcam açık süt.
Allah tamamina erdirsin kiz gecti icimden niyeyse saglikla al kucagina insallahKızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..
aaa istiyordun sen,Kızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..
Tebrikler canım, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.... :)
Öylesine girdim bi bakayım dedim ve senin mesajı gördüm.... çok sevindim senin adına... :)
Hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza
Canım çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun insallah
Allah tamamina erdirsin kiz gecti icimden niyeyse saglikla al kucagina insallah
hepinize cok teşekkür ederim.. allah razi olsun..aaa istiyordun sen,
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?