- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Haklısın sen elinden gelen iyiliği yapiyorsun.Hala kötülük derse kendi kaybeder.Canım hemen okudum bile.
Bende korkuyorum ama elimden suan bisi gelmiyor.
Bana yanlışı olana kadarda idare edicem
Tabiki canim görüyorHaklısın sen elinden gelen iyiliği yapiyorsun.Hala kötülük derse kendi kaybeder.
Lelli sen şehir dışında olunca ne yapcak bunlar:)Bıktınız artik benim mini mini minnoş ailemden(esimin ailesi)
(Bir zamanlar geri sayfalardan tonlarca kini kusarken suan şunları yazdığıma cok şaşırıyorum ayrica)
Dün aksam Eşimin gelme saati gorumcem aradı.
Dediki bana biz sahile iniyoruz sizde yuruyus yapiyosunuz ya gelsenize dedi.
Bende abla X yeni geldi daha yemek yemedi sorayim arım seni dedim.
Eşimde yemek falan yedi aradı.
Ne işiniz var sahilde falan diye takıldı.
Oturun evinizde dedi.
Bilmiyorum daha masadayım işlerim var irsaliye islicem vs derken gorumcem ordan herkesle gidiyorsun ama bize gelincemi isin var dedi(herkes: eltimler)
Eşimde daha dün burdaydi hani gerek yok gibisine gitmek istemedi.
Ben hiç yorum yapmadım.
Eşimde de dediki tlf. Kapatinca al buyur gitmesen daha çenesi susmaz dedi.
Börek yapmışlar bizde meşrubat ve çekirdek aldik gittik.
12ye kadar oturduk.
Oğlu gelini kocası vardi birde.
Gelini sakin bisi yani cok konuşmuyor sessiz tam dişine gore bulmus sanki.
Ama gelinle konuşurken falan daha seciyo sanki kelimelerini
Hani dikkat ediyor.
Misal bana şaka yapıyor ona yaptigini gormedim.
Açıklama yapıyor bisi desede.
Bebeği var oğlunun onu sevdik epey o uyuyunca biz sahile doğru indik oturduk gorumcem gelini ben.
sonra bebek uyanmıştır dedi gelin(eşi ve enişte bebegin basında ama) kalktık bizde kayalardan gelin gitti oturduğumuz yere dogru ben sallandım parkda azcik.
Baktim gorumcemde sallandi.
Sonra kaydım :)
Kadın bu seferde sen tam benim kafasın ya eglencelisin ondan ben seni yakın görüyorum demez mi.
Soğukda davranamiyorum.
Ayrıca bu akşam eltimlerleyiz yine disardayiz..
ALLAHIM ben neye düştüm boyle.
Bi o bi digeri.
Ayy sorma canim.Lelli sen şehir dışında olunca ne yapcak bunlar:)
Sizin gelmenizi dört gözle beklerler.
Bahaneler devreye girer o zaman:))Ayy sorma canim.
Soruyorlar zaten.
Köye nezaman gitcen?
Tatile nezaman gitcen diye?
Ben gelince köyden okul aciliyor havalar serinliyor.
Dışarıda çıkılmaz ozaman napcaz.
Ay bana mı gelirler acaba surekli :/
Bak şimdi aklima düstu.
Koca kışı bi gorumcem bi diğerlerini ağırlamakla geçirmek istemiyorum.
Canım acil sifalar versin RabbimMerhaba arkadaşlar kaç gündür hastanelerde Sürünüyorum oğlum için .doğum kilosunun altında 1 aylık olmasına rağmen .onkolojiye Yenidoğan servisle yan gastro diyetisyen gördüü. en sonunda Bebeğimin kalbi delik olduğu için sütümü sağıp biberonla vermem gerektiğini söylediler .Şu an için sütüm var o yüzden mama onrmedileer. bebeğim uyuduktan sonra kaç gündür yemek yapamıyordum yemek yaptım .evdeki meyvelerden biraz meyve suyu yaptım .barbunya haşladım dolaba attım Akşama pilav yapacağım şimdi de süt sağıyorum Eğer kilo alamazsa burnundan Tüp göndereceklermiş midesine oyle besliceklermis.
Dün gece misafirlerim vardı
Yarında misafirlerim var..
Allah yardimcim olsun
Sen yandın bu kıss bacım,biri gider biri gelir artık:)Bıktınız artik benim mini mini minnoş ailemden(esimin ailesi)
(Bir zamanlar geri sayfalardan tonlarca kini kusarken suan şunları yazdığıma cok şaşırıyorum ayrica)
Dün aksam Eşimin gelme saati gorumcem aradı.
Dediki bana biz sahile iniyoruz sizde yuruyus yapiyosunuz ya gelsenize dedi.
Bende abla X yeni geldi daha yemek yemedi sorayim arım seni dedim.
Eşimde yemek falan yedi aradı.
Ne işiniz var sahilde falan diye takıldı.
Oturun evinizde dedi.
Bilmiyorum daha masadayım işlerim var irsaliye islicem vs derken gorumcem ordan herkesle gidiyorsun ama bize gelincemi isin var dedi(herkes: eltimler)
Eşimde daha dün burdaydi hani gerek yok gibisine gitmek istemedi.
Ben hiç yorum yapmadım.
Eşimde de dediki tlf. Kapatinca al buyur gitmesen daha çenesi susmaz dedi.
Börek yapmışlar bizde meşrubat ve çekirdek aldik gittik.
12ye kadar oturduk.
Oğlu gelini kocası vardi birde.
Gelini sakin bisi yani cok konuşmuyor sessiz tam dişine gore bulmus sanki.
Ama gelinle konuşurken falan daha seciyo sanki kelimelerini
Hani dikkat ediyor.
Misal bana şaka yapıyor ona yaptigini gormedim.
Açıklama yapıyor bisi desede.
Bebeği var oğlunun onu sevdik epey o uyuyunca biz sahile doğru indik oturduk gorumcem gelini ben.
sonra bebek uyanmıştır dedi gelin(eşi ve enişte bebegin basında ama) kalktık bizde kayalardan gelin gitti oturduğumuz yere dogru ben sallandım parkda azcik.
Baktim gorumcemde sallandi.
Sonra kaydım :)
Kadın bu seferde sen tam benim kafasın ya eglencelisin ondan ben seni yakın görüyorum demez mi.
Soğukda davranamiyorum.
Ayrıca bu akşam eltimlerleyiz yine disardayiz..
ALLAHIM ben neye düştüm boyle.
Bi o bi digeri.
Eline sağlıkSabahtan beri temizlik yapıyoeum ev batmış ben yokken. Eşim itina eder temizler ama erkek temizliği ile kadın bir olmuyor sanki.mutfak dolap içlerini temizledim. Kileri toparladım tek kalmış bardak çanak yine attım. Dolapların baya boşaldı ferahladı. Şimdi yatak odasında dolabı düzenleyip süpürge vilede toz banyo yıkama kısmına geçicem.bir çay molası
Lutenitsa adıHanimlar bana kişlik kahvaltilik sos(luteniska)tarifi verebilecek olan var mi
Ben deBen esimin soyadını daha çok seviyorum isim zaten soy ismimiz :)
Kendi soyismimi sevmiyorum.
Ayy sorma canım.Sen yandın bu kıss bacım,biri gider biri gelir artık:)
Yorgundu belki ondan o an öyle cevap verdi canım.Kızlarr slmm
Çok tepem atıkkKocamla küsüm.Acayip kırıldım.Gecen aksm hep yorgun geliyorsun,kaç haftadır mesaidesin gitme zorunlu değilsin sonuçta dedim.Döndü bana ac mı oturalım dedi!Yani o calısmasa açız biz,ben zaten maaşı kendi sahsi giderlerime harcıyan insanım!Böyle görüyor demek!İnanılmaz bozuldum.İyi ben oturayım evde nasılsa sen bakarsın bize dedim.Gece gece bunu tartısmıcam simdi dedi gitti yattı.Aksam laf attı hic cvp vermedim.Vermeyi de düsünmüyorm bu ara.Çalısıyorsun geliyorsun evde yemek,temizlik ,bulaşık,çamasır.Bu senin görevin demeye getiriliyoır!Yaptıgın fedakarlıklar görevinmiş gibi algılanıyor!Cok asabım bozuldu,bisey desin ,laf atsın dicem.cnm ben çıkıyorum isten.Bu gardrop benim 3-5 sene isimi görür.Nasılsa kıyafete,süse püse harcıyorym diye!
Ben zaten alıngan dönemimdeyimYorgundu belki ondan o an öyle cevap verdi canım.
Erkekler biraz düz mantık düşünüp konusuyorlar.
Alinabileceğimizi düşünmüyorlar.
Arada yükseliyorum bende.
Sonra ben pişman oluyorum genelde.
Çünkü çok yoğun yorgun geliyor eve evde de islerini halletmeye calisiyor.
Bende cok sohbet edememekden yakınıyorum.
Napim şimdi telf. Mu kapatım islermi birbirine girsin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?