- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Umarım gönlündeki gibi olur canim.Selam kızlar
Sınavdan yeni geldim.İyi geçti hayırlısı bakalım.Eve gelirkende deodorant dondurma falan aldım 30 lira ödedim.
Artık boş boş oturmak alışveriş yapmak istiyorum.Aylaklık yapıcam:))
Allah razı olsun.Umarım gönlündeki gibi olur canim.
Güzel olur herşey.
Sen gel buraya seninle boş boş otururuz :)
tr_lelli görümcenden bende korktum gerçekten.Annenle baban çok haklılar.
Telefonuma dualar diye ayrı bir klasör yapmıştım.Orda bunun için dualar var sana onlardan gönderiyorum.
Tabi gönderiyorumBana da yollar mısın canım o dualardan
Cayi sekersiz icmeye basladiktan sonra sekerli icemiyorsun bir daha. Ben uzun suredir bebe sampuani ile yikaniyorum esimde oyle. Saglik konusunda cok arastiriyorum bana canan karatay hocanin dedikleri mantikli geliyor arasyir iyice.Selam kızlar.
Eşimle akşam itibari ile radikal kararlar aldık.sağlıklı yaşamak için adım atarak şekeri bıraktık bu benim için çok oluyor ama ayak uydurmaya çalışıyorum eşim daha iradeli çayı şekwrsiz içeyim dedim o bile ne zormuş kaşığın ucu ile koydum
Paketli gıdaya hayır dedik evdeki olanları çöpe attık oğlum bayramda çikolata yokmu dedi ahh yavrum bayramı. Bekliyormuş
Diş macunu değiltiricez organik ürün satan bir siteden alıcaz.
Sıvı sabunlada vedalaştık memleketten doğal zeytinysplı sabunlarımız vardı onların kalıbı çok büyük böldük
Hatta şampuanlada vedalaşıcaz bakalım saçlar 2 3bkez keçe gibi olur artık sonra alışır muhtemelen.
Deterjan konysunda ne yapıcağımızı bilmiyoruz.
Bugün dışarda içine katkı doldurulmuş gudaları yemek yerine evde yaptığım çorba ve bulgur pikavını yedik çıktık döndüğümde de mercimek köftesi patates yemeği yaptım onu yedik.
Arabamızda yine sıkıntı var bu ara tüm birikimim gidiyor.
Sağlığa gitmesin diyorux
Bizde takip ediyoruz canan karatay ıCayi sekersiz icmeye basladiktan sonra sekerli icemiyorsun bir daha. Ben uzun suredir bebe sampuani ile yikaniyorum esimde oyle. Saglik konusunda cok arastiriyorum bana canan karatay hocanin dedikleri mantikli geliyor arasyir iyice.
Her isin basi saglik..Allah saglik versin ev de olur araba da birikimde :)Bizde takip ediyoruz canan karatay ı
Çok güzel bilgilendiriyor.
O kaşığın ucunu da bırakıcam birkaç güne.
Bebe şampuanı kullanıyoruz oğluma ama o bile içime sinmiyor artık.
Öyle bu arada çok sıkışığız olmayacak yerlerden olmayacak şeyler çıkıyor ama sağlık için koşturmuyoruz çok şükür bin şükür Rabbim hastalıkla sınamasınHer isin basi saglik..Allah saglik versin ev de olur araba da birikimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?