Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de uzun süredir temiz beslenmeye ve kimyasallarsan uzak durmaya çalışıyorum. Deterjan olrk etimatik kullanabilirsiniz hem dogaya zararı yok hem saglıgınıza. Ben etimatik kullanıyorum. Mutfak dolaplarına lavaboya fln camaşır sodası kullanıyorum. Yerlere sirke bazen lavanta yagi da damlatıyorum suyun içine mis gibi kokuyor. Zeytinyagli dogal sabunları da rendeleyip üzerine sıcak su ve içine bir yemek kaşıgı zeytinyagı katıp kullanabilirsiniz. Koku için dogal yaglar da damlatabilirsiniz. Bazen rendelemeye vaktim olmuyor sıcak suyu döküyorum sabunun üzerine kaldıkca eriyor bikaç gğnde bir karıstırıyorum el yıkamaya kullanıyordum simdi bulaşık yıkamaya da kullanıyorum. Saclar için de benim de keçe gibi olmuştu birinin tavsyiesiyle birkaç kez cok az sirke sürdüm durulamadan önce yumusacık ipek gibi oldu o serteleşmiş olan saclarım deneyin farkı görceksiniz.

Kadinlar merhaba. Size bir sorum olacak. Is bankasinda hesabim oldugu icin altin hesabini isten actim. Bu hafta gram altin aldim dort tane. Ucunu197den birini 202den aldim. Ilk defa kullandigim icin acaba zararda miyim diyorum.

Ayy esinin de sana katılması ne güzel:)Benimki esmer sekere bile boya bu diyooo Beyaz seker daha sağlıklı boyasız diyo

Kadinlar merhaba. Size bir sorum olacak. Is bankasinda hesabim oldugu icin altin hesabini isten actim. Bu hafta gram altin aldim dort tane. Ucunu197den birini 202den aldim. Ilk defa kullandigim icin acaba zararda miyim diyorum.

zarar ettikçe altın almayı öğreniyon..ilk altın alıp sattığında 12 tl zarardı...sonra 90 tl kar...189 kâr takip etti..piyasayı takip etmen gerekiyo uzun vadede ise...hiç korka...kardasın...kısa vade ise piyasa takibi

Cok uzun vade degil. Seneye sonbahara dogru bozdururum. Esim araba dusunuyor. O ne zaman alirsa o zamn bozdururuz.

Bende yeni kuveytturkten hesap actirdim ama zarar ederim diye hiç birşey alamıyorum.Şansıma da herşey yükseliyor.Uzun vadede bozacaksaniz zarar olmaz bence.
Sanki altın doları fiziki alınca daha iyiydi ya.Hem görüyordum hemde altın dolar düşse hesaba bakınca psikolojim bozuluyor resmen

Birazdan evi süpürüp silicem sonra market ve yemek zamanı . Kızlar ben evi silerken tozları alırken sirke kullanıyorum temizlik suyuma biraz sirke damlatıyorum. Hem daha hijyen sağlıyor hemde dini açıdan da olumlu olduğunu okudum

Kızlar dün arpacık soğan almak için Migros’a girmiştik . Salçalık domates gelmişti 1.39 tl di . Ben Eylül konserve yapmayı düşünüyorum geçen senede öyle yaptım 0.99 tl den almıştım . Bu senede öyle yapıcam geç olmaz herhalde

Yine "ay ben ne yemek yapcam ya" günü daha..

Esimin şehir dışında olan yeğeni amcasının herkesin yediği olağan seyleride sevmediğini ogrenince(meze salatalar, mantı gibi herkesin ayila bayıla yediği seyler)
Amca yengeme yazık değil mi dedi :)

Esim: yoo nicin yazık olsun hep aynı şeyleri yapiyor iste çevir yap çevir yap yorulmuyor başka şeyler yapim diye dedi..

Teallam.
Insan makarnanin bile sadece cubuk olanini yer mi?
Makarna ya hamur aynı, tat aynı, şekil farkli.

En cinsleri esim bu arada kaynimlar yemek secmez.

Valizi toparliyorum.
Yemek yapicam.
Ev süpürcem.
Camasir asıcam (dış ses)

Aman yat aşağı bosver (iç ses)

Bende halilari esim gitmeden disari attirdim. Simdi temizlik zmani yerler supurulup silinecek, toz alma, tuvalet yikama, nevresim degistirme, dolap ici derken aksama pertim cikar heralde. Ara ara gelir forum okurum. Molalar iyidir hostur guzeldir :)))))))

Bende bi gayret dolabimin içini temizledim.Bir poşet atılacak kıyafet çıktı.Kendi çapımda minimalleştim:)

Kızlar baktım tam tamına bir yıldır bir bluz dışında hiç kıyafet almamışım.Rekorumu kırdımBunda pek dışarı çıkmamamın etkisi büyük tabi.

Iyi ki de almamışım kıyafetlere bakıyorum ben bunu nasıl aldım ki diyorum hiç beğenemiyorum.Neyseki kurtuldum onlardan.

Atılacaklari attım ya sanki hafifledim
Piyasanın durumunu da hayretle izliyorum.Dolar 7 lira olur diyenler haklıymış bu gidişle olur gerçekten.ytd

Son düzenleme:
Bugün hiç islerim bitmedi
Ben yaptıkça çoğaldı sanki.
Ayrıca okul açılsın artık.
4836548 defa yatak ve koltuk minderi duzeltiyorum.
Cani sıkıldıkça kucuk erbas o koltukdan o yatağa yuvarlaniyor.
Her yeri bozuyor
Anne meyve anne yemek anne şu var mı anne bu var mı.

Okula gidince de özlüyorum be bakmayın boyle dedigime.
Bugün mayhoş nahoşum.

Pilâv ve musakka yaptim.
Annemlerde köfte almışlar 10tanede bana verdiler.
Erbaşlara kizartirim.

Şu otele atim kendimi sadece yüzmek ve yemek yemek icin kalkicam senzlongdan.
5gunde olsa hazır yemek bir yerleri toplamamak güzel geliyor insana.

Yazdıklarını not aldım canım saçlara sirkeyide denicem. Aslında sirkeyi de doğal almak lazım benim memlekeyimde her yerde satılır ama ne yazık ki içme ped şişelere yapıyorlar ve hiç hoşuma gitmiyor bu durum kendim yapıcam elmalardan.
Sirkeyi bende kullanırım.
Tüm deterjanları atarak rahatladım.
Elimde çamaşır deterjanı çok az kaldı etimatik kipada görmüştüm sanırım alıcam. Zaten bu çamaşır deterjanıma çamaşır sodası eklemiştim 3 kilo kadar şuan altta kalan çamaşır sodasını kullanıyorumdur.
Mutfak dolapları içinde Alıcam ama makinaya denedim leke bıraktı o yüzden sıvı bulaşık deterjanını çok çok az koyuyorum. Yinede mutlaka kalıntıları kalıyordur.

Ayy esinin de sana katılması ne güzel:)Benimki esmer sekere bile boya bu diyooo Beyaz seker daha sağlıklı boyasız diyo
Eşim benden daha dikkat eder şuanda 3 gündür şeker sürmedi ağzına ben çay kaşığı ucu ile devam ediyorum 2 şekerli çayı nasıl içmişim yıllardır hayret ettim kendime.
Eşime kalsa unda aldırmayacak beyaz olan herşey zehir diyor.

Tuce çpk iyi almışsın domatesi ben 1.75 e aldık lutenitsa yapıyorum bugün köz işini hallettim 5 kilo biber 4 bostan patlıcanı yarım kiloda yeşil köy biber közledim.
Yarında havuc kızartır domateslere başlarım.
İnce sivri biber aldım domatesli turşu yapıcam.çarşamba tarhanaya başlıcam.
2 kiloda dolma biber koydum dondurucuya
Birazda köz koydum patlıcan
Meyve suyu içinde şeftali mürdüm üzüm aldım uygundu temizler poşetlerim.
Dolma biber kurutuyorum
1 kiloda köy biberi aldım yarın kesip koyucam balkona.
Baya bişiyler oldu sanki.
Hepsi haftalık paxar alışverişi dahil 50 tl tuttu.

Ya ben almadım ama gördüm Eylül başı almaya Karar verdim bu arasa etimatik A101 de var bi bak

Hanımlar merhaba birşey danışacagım araba aldık ama kredi çekersek 2.5 bin tl faiz olıyordu yakınımızdan eoru aldık ama bir haftada 600 tlarttı acaba kredi çekip versek mi bu gidişle faizden fazla olacak diye korkuyorum 6 ayda ödeyecegiz nasipse her ay 2.5 3 bin civarı

Günaydın günaydın bugün eşimin arkadaşının bebeğini görmeye gidicez arkadaşlarla . Daha 40 kı çıkmadı babası afrinden doğum iznine geldi şimdi geri döndü eşide ordu evinde lojmanda tek başına bebek büyütecek bunu düşününce içim yanıyor inş bebeği görünce duygusallaşmam . Bugün çamaşır yıkanacak akşama doğru ütü yaparım marketten gelirken su , 1 kg yeşil biber , 1 kg kırmızı biber alıcam yemeklik doğrar güneşe atarım kurur yine. Eşim nöbetçi gece yok inanılmaz sıkıcı oluyo o olmadığı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…