Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen o programdayım bende kuzu.10.günü okudum bugun.Ondan sayılı okuyorm.
Ben de öyle düşünüyorum,hic okumamaktan iyidir.
Allah dualarımızı kabul etsin cümlemizin
Amin cnm.
Onu bitirince bende daha sayılı cekmem.
Zor oluyor sayması.
Niyet edip basladim diye bırakmak istemedim.

Benimde param tapu icin gitti alamadım dolar.
7tl olacak bence de Allah yardımcımız olsun
Tapuda onemli. Annemlerin daire tapusu yok arsa tapusu. Evleri metrobus ayaginda simdi satsalar arsa tapusuyla kim almak isterki ucuza gider az da olsa. Tapuyu aldiklarinda daha da degerlenecek

Tapuda onemli. Annemlerin daire tapusu yok arsa tapusu. Evleri metrobus ayaginda simdi satsalar arsa tapusuyla kim almak isterki ucuza gider az da olsa. Tapuyu aldiklarinda daha da degerlenecek
Tabiki bizim evin değeri 250bin falanken tapuyla 400bin tl ederi oluyor.
Sonuçta kendi malımız tabiki.
Yatırım yapamadım ya bu ara buruğum

Kızlar birşey sorucam bu tapu olayı şöyle mi.Kat irtifaki tapusu sizin tapunuz şimdi kat mulkiyeti tapusumu alacaksiniz.
Cahilim bu konuda:)Şimdi bizim tapuya baktım aklım karıştı

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun çok zor kendimi hatırladım valla sabaha kadar ağlıyordu

Kızlar birşey sorucam bu tapu olayı şöyle mi.Kat irtifaki tapusu sizin tapunuz şimdi kat mulkiyeti tapusumu alacaksiniz.
Cahilim bu konuda:)Şimdi bizim tapuya baktım aklım karıştı
Toprak yani hisse tapusu vardi.
Kat tapusu alıyoruz simdi.
Ama 6+4bin tl ödeyerek.

Şimdi tapuya daha dikkatli bakınca gördüm arsa payı dio.Bizimkide öyle o zaman.Babama söyleyim de araştırsın.

Çok saçma yalnız.Kendi evinin tapusunu almak için 10 bin vermek.Çok adaletsiz
Gercekden öyle.
Resmen soygun.
Millet ne de olsa mecbur verir mantığıyla vurmuşlar abalıya.

Kızlar bişey sorcam

Yeni kimlik ve ehliyet alan var mı?

Biz yarın kimliklerimizi değiştireceğiz. 2 yaşındaki kızımın gelmesine gerek var mı?

Eski kimliklerimizi teslim mi edeceğiz?

Yeni kimlikleri ne zaman alacağız?

Bayram tatili için uçağa bincez, o zamana kadar gelmezse kimliklerimiz ne olacak? Eski kimliklerimizi de alırlarsa geçici belge gibi bir şey verecekler mi? Bu belge ile uçağa binebilir miyiz?

Haftaya da ehliyet değiştireceğiz. Çarşamba başvuracağız ve pazar günü tatile gideceğiz, gittiğimiz yerde araba kiralayacağız. Ehliyeti hemen alır mıyım?

Ehliyetim halen eski ama yeni kimlikle ilgili bildiklerimi paylaşiyim.
Eski kimliğinizi almıyorlar.Bide size geçici kimlik yerine geçen belge veriyorlar.
Kimliğiniz 2 hafta kadar sonra adresinize geliyor.15 yaş altındaki çocukların gelmesine gerek yok diye biliyorum

Aa teşekkürler. O zaman uçağa binebilirim.

Tuzuda azalttık canım fındık üzüm karışık aldım bugün atıştırmalık oğlumla yedik
Gofret bisküvi yemedende oluyor.
Bizim memleket zeytinyağı yeri zaten bol kullanıyoruz hatta döker içine kekik ekler kaşıkla yeriz oğluma içiriyorum kkaşıkla.
Her derde deva.

Mustafa karakaş mı idi hoca bilemiyorum yanlış hatırlıyor olabilirim soyadını ramazanda çıkıyordu program o da sayı ile okumayın diyor.
İçinizden kaç geliyorsa okuyun diyor.
Ben tam tesbih yapıp tek sayı bırakıyorum.
Bazen yattıüımda dalana kadar çekerim
Rabbim kabul etsin.
Ama o bayanın dediği gibi olmaz esmaya duaya hiçbir kötülük gelmez.

Selam kızlar
Çok yoruldum mutfaktan çıkamıyorum desem yeri.eşimden yardım isticem.
Patlıcan yapıcam karnıyarık konserve yapıcam böyle deneyen oldumu hiç.

Yarın yapamam hastane işimiz var.Rabbim hayır haber almayı nasip etsin
Eşim arabayı götürcek bakıma o da fazla masraf açmasın.

Oğluma bazalı yatak alıcaz çok pahallı 1200 den başlıyor. Taksit yapmak istemiyoruz.
Peşin alamayız
Dolar Euro altın aldı başını gidiyor Allah hayır etsin sonumuzu

Yoğurtlayıp kullanıyorux canım.
Haşlayınca büyüyorlar. Sarımsaklı yoğurtla meze gibi oluyor.domates sos yapılabilir pilava konabilir.aynı şekilde kabak ve patlıcanda yapıyorum ben
Kabağı şimdi kurutoyorum canım bende patlıcan güzel oldu geçen sene. Biberi sadece haşlıyormuyuz yani. Teşekkür ediyorum deneyeyim bu sene. Bende şimdilik vişne ve kaysı reçeli yaptım.vişne pestili yaptım.kabak kurutuyorum nane kuruttum.çalışınca anca oluyor bayram tatilinde yoğurtsuz tarhana yapacam sonra kurular domates ve turşular gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…