Amin cnm.Aynen o programdayım bende kuzu.10.günü okudum bugun.Ondan sayılı okuyorm.
Ben de öyle düşünüyorum,hic okumamaktan iyidir.
Allah dualarımızı kabul etsin cümlemizin
Tapuda onemli. Annemlerin daire tapusu yok arsa tapusu. Evleri metrobus ayaginda simdi satsalar arsa tapusuyla kim almak isterki ucuza gider az da olsa. Tapuyu aldiklarinda daha da degerlenecekBenimde param tapu icin gitti alamadım dolar.
7tl olacak bence de Allah yardımcımız olsun
Tabiki bizim evin değeri 250bin falanken tapuyla 400bin tl ederi oluyor.Tapuda onemli. Annemlerin daire tapusu yok arsa tapusu. Evleri metrobus ayaginda simdi satsalar arsa tapusuyla kim almak isterki ucuza gider az da olsa. Tapuyu aldiklarinda daha da degerlenecek
Aynen öyle insan hayat pahalılığına üzülüyorMecbur ucuzda olsa pahalida olsa alicamarkadaslarima feda olsun amaa hayat pahalilasiyor ona uzuluyorum. Zam geliyor her sey pahali. Nolcak boyle
Allah yardımcın olsun çok zor kendimi hatırladım valla sabaha kadar ağlıyorduOff bütün gece uyumadı oğlum. Çatlayana kadar ağladı. Acile gittik. Arabada sustu
Neyse doktor anladı gaz sancısı olduğunu zaten
Ilaç verdi
Damla. Onuda sıktık ama şuan gazi var cikaramiyor.
Ilk kullandığımız mama aptamildi
Şimdi ki Sma.
Acaba gaz mi yapti..
Sürekli pispislanmak istediginsen ya da memede oldugundan sutte sagamiyorum.
Biliyosunuz etkili ememedigi için kilo alamiyomus o yüzden sagip ver demişti doktor ama paşa bir rahat bırakmıyor ki.
Kahvaltıyı yeni yaptım
Sofrayı toplayamasmdan ağlamaya başladi
Uykusuzum gizlar
Toprak yani hisse tapusu vardi.Kızlar birşey sorucam bu tapu olayı şöyle mi.Kat irtifaki tapusu sizin tapunuz şimdi kat mulkiyeti tapusumu alacaksiniz.
Cahilim bu konuda:)Şimdi bizim tapuya baktım aklım karıştı
Bizimkide kat irtifakı.Galiba hisse tapusu oluyor.Gerçi binada kimse bahsetmedi de benim aklımı karıştırdı.Toprak yani hisse tapusu vardi.
Kat tapusu alıyoruz simdi.
Ama 6+4bin tl ödeyerek.
Bu sene böyle bisi cikti canim bir sordurun ıstersenizBizimkide kat irtifakı.Galiba hisse tapusu oluyor.Gerçi binada kimse bahsetmedi de benim aklımı karıştırdı.
Teşekkür ederim
Şimdi tapuya daha dikkatli bakınca gördüm arsa payı dio.Bizimkide öyle o zaman.Babama söyleyim de araştırsın.Bu sene böyle bisi cikti canim bir sordurun ısterseniz
Gercekden öyle.Şimdi tapuya daha dikkatli bakınca gördüm arsa payı dio.Bizimkide öyle o zaman.Babama söyleyim de araştırsın.
Çok saçma yalnız.Kendi evinin tapusunu almak için 10 bin vermek.Çok adaletsiz
Yazdıklarımız siyaset olarak anlaşılır uyarı filan alırız da aman aman.Gercekden öyle.
Resmen soygun.
Millet ne de olsa mecbur verir mantığıyla vurmuşlar abalıya.
Ehliyetim halen eski ama yeni kimlikle ilgili bildiklerimi paylaşiyim.Kızlar bişey sorcam
Yeni kimlik ve ehliyet alan var mı?
Biz yarın kimliklerimizi değiştireceğiz. 2 yaşındaki kızımın gelmesine gerek var mı?
Eski kimliklerimizi teslim mi edeceğiz?
Yeni kimlikleri ne zaman alacağız?
Bayram tatili için uçağa bincez, o zamana kadar gelmezse kimliklerimiz ne olacak? Eski kimliklerimizi de alırlarsa geçici belge gibi bir şey verecekler mi? Bu belge ile uçağa binebilir miyiz?
Haftaya da ehliyet değiştireceğiz. Çarşamba başvuracağız ve pazar günü tatile gideceğiz, gittiğimiz yerde araba kiralayacağız. Ehliyeti hemen alır mıyım?
Ehliyetim halen eski ama yeni kimlikle ilgili bildiklerimi paylaşiyim.
Eski kimliğinizi almıyorlar.Bide size geçici kimlik yerine geçen belge veriyorlar.
Kimliğiniz 2 hafta kadar sonra adresinize geliyor.15 yaş altındaki çocukların gelmesine gerek yok diye biliyorum
Rica ederim.Aa teşekkürler. O zaman uçağa binebilirim.
Tuzuda azalttık canım fındık üzüm karışık aldım bugün atıştırmalık oğlumla yedikBen de evdeki kimyasalları çıkararak başlamıltım. Çamaşır sodasını ben de blşk makinasna denedim olmuyor leke kalıyor dedgn gbi ve yıkamakla geçmiyor farklı markalar denedim suan u green clean kullanıyorum en begendigim bu oldu bitmek üzere yine bu marka alcagim. İçerisinde 2 paket de makina yıkama deterjani cıkyor kimyadal kalıntılardan temizliyor deterjani kullanmaya başlamadan makinayi onnla yıkıyorsun. Evet sirkeyi de dogal almak lazm alıyorum ben. Ama yer silmeye fln cok kullanmyrm. Ayrıca sadece şeker deil rafine olan herseyi hayatımızdan cıkarmak lazım. Yag olrk sadece tereyagi ve zeytnygi kullnyrum. Rafine tuz yok rafine şeker yok. Kaya tuzu ve doğal şeker alıyorum. Abur cubur tüketimini de bıraktım sayılır cok cok nadir canım cekerse dıışarda dondurma pasta vs. Yiyiorum. Evde hurma badem ceviz meyve tüketiyorum canım abur cubur istediginde. Hurma zaten eksik olmaz evde.
Mustafa karakaş mı idi hoca bilemiyorum yanlış hatırlıyor olabilirim soyadını ramazanda çıkıyordu program o da sayı ile okumayın diyor.Ben gecen bi ablaya söyledim Esmaları sinirimi bozdu kadın,sayılı okumak iyi değil başka seyleri cagırsın falan dedi.Töbe Yarabbim.Kapalı bi abla belki bilgilendirir diye reglyken okuyorm falan dedim.Oku ama sayılı okuma dedi.Demicem kimseye bi daha
Yoğurtlayıp kullanıyorux canım.Kızlar biber kurutuyorsunuz ya dolma olan değil kışın nasıl tüketiyırsunuz
Kabağı şimdi kurutoyorum canım bende patlıcan güzel oldu geçen sene. Biberi sadece haşlıyormuyuz yani. Teşekkür ediyorum deneyeyim bu sene. Bende şimdilik vişne ve kaysı reçeli yaptım.vişne pestili yaptım.kabak kurutuyorum nane kuruttum.çalışınca anca oluyor bayram tatilinde yoğurtsuz tarhana yapacam sonra kurular domates ve turşular gelirYoğurtlayıp kullanıyorux canım.
Haşlayınca büyüyorlar. Sarımsaklı yoğurtla meze gibi oluyor.domates sos yapılabilir pilava konabilir.aynı şekilde kabak ve patlıcanda yapıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?