- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Canım ış kese bir olunca öyle oluyor.Günaydın gece bizim küçük oğlan uyumadı uyusun diye arabayla 3 e kadar turladik .
Bugün üst komşum bize gelicek bebek ziyaretine evi tplayacagim.
Sabah sabah kaynim esimi aradı. Yok sizde utu var mı. Çalıştıkları yerdeki aileye götürecekmiş. Eşim tamam dedi. Çeyizmden yedek utu vardı.
Neyse kv aradı. Kaynim ev sahibimize yem satmış. Ev sahibımızın kizi vrmisti kv. Min yanında.
Yok parayı verdi mi . Abin bana utuyu ver dedi bende pembegomlekte vardı verir vermez bilemem dedi. Bende verdim . Bozulunnca yine bizim cebimizden çıkcak dedim
Varken niye para verilip alinsinmis.
Yok senin cebin ne benim cebim ne. Tarz-ı konuştu. Eşime söyledim gerçekti yem parasını dedim.
Eşime de kızdım.arayip yem parasını verdin mi diye sordum. Benim evinden bir daha hiç bişey goturemez. Lafa gelince senin c benim cebim ayrı mi.
Lafa gelince o yem parası. E benim eşimde aynı işte çalışıyor. Ne yemi. Bu utu opucukle mi alındı.
Neyse söyledim kv. Vermiş dedim bir daha para işini bana sorma ben o işlere karışmıyorum cebime de atmıyorum eşime sor dedim. Kapattım.
Canım ış kese bir olunca öyle oluyor.
Yeni evlendiğimde ailem beyaz eşyamı almisti.
Esiminde c.mak vardi. Yeniymis.
Bana dediler ki bu kenarda durursa bozulur bunu kullan bir süre biz bunu alip köye goturcez ozaman seninkini acarsin bu bozulmasin dediler.
Tamam dedim boschdu hani kötüde değildi yeni.
Sonra 1 sene geçmeden götürecekler bunu kaynim ve bir arkadaşı geldi sökmeye baktim odaya yöneliyorlar
Pardonda sizin alacağınız c.mak banyoda takılı dedim.
Ee bunu alsak nolcakki dedi kaynim.
Piskinlige bakarmisin.
Benim kurdelalı çeyizimdeki mak. Alip goturcek çakal. (Sinir oldugum eltimin kocasi kaynim bu arada)
O benim mak. Bu sizin götüreceğiniz sökün alın gorutun dedim.
Geçtim mutfaga.
Yani kese bir olunca her eşya herşey çeyizce olsa ortak gözüyle görüyorlar malesef.
Ya da çok çıkarcılar çakallar biz safiz
Oha senin karın verir mi kendi açılmamış makinasını diyecen orda ama denmiyor isteeCanım ış kese bir olunca öyle oluyor.
Yeni evlendiğimde ailem beyaz eşyamı almisti.
Esiminde c.mak vardi. Yeniymis.
Bana dediler ki bu kenarda durursa bozulur bunu kullan bir süre biz bunu alip köye goturcez ozaman seninkini acarsin bu bozulmasin dediler.
Tamam dedim boschdu hani kötüde değildi yeni.
Sonra 1 sene geçmeden götürecekler bunu kaynim ve bir arkadaşı geldi sökmeye baktim odaya yöneliyorlar
Pardonda sizin alacağınız c.mak banyoda takılı dedim.
Ee bunu alsak nolcakki dedi kaynim.
Piskinlige bakarmisin.
Benim kurdelalı çeyizimdeki mak. Alip goturcek çakal. (Sinir oldugum eltimin kocasi kaynim bu arada)
O benim mak. Bu sizin götüreceğiniz sökün alın gorutun dedim.
Geçtim mutfaga.
Yani kese bir olunca her eşya herşey çeyizce olsa ortak gözüyle görüyorlar malesef.
Ya da çok çıkarcılar çakallar biz safiz
Ben de vermem vvalla çeyizimde getirmişim.Yedek medek.Kendileri versin.Ben de ilk evliydim ozman cep telefonu kameraları bukadar iyi çekmiyor 5 sene önce.FOtograf makiası aldık ufak bitane.Anam görümceler den gelmiyor makine.O tatile gitcek ver makinayı,öbürü çocuğuna doğum günü yapcak ver makinayı.1 ay gelmez.İsteyince de bozuluyorlar.Al kardeşim ozman bi makine.Valla benim kesem bir falan değil.
Ben kaç aydır kendime bir parça bişey alamadim
Istediğim gördüğüm hoşuma giden bir yiyecek alamadim. Eşime söyledim alabiloyosa o aldı.
Onlar cebindekiyle yedikleri ayrı çeşitgiydikleri ayrı çeşit.
Nerde bir bizim kesemiz ben hala bekarligimındaki şeyleri giyiyorum.
Konusu açılınca söyleyeceğim ama
Is konusunda yok o şu parası bu parası.
Benim esyama gelince senin benim cebim mi var.
Lafa bak.
Bu da bana ders olsun.
Asla evimden çöp bile vermem.
Gereksiz kv. 'yi de engelledim sesini bile duymak istemiyorum geriliyorum.
Boşboş konuşmak için arayıp duruyor.
Dk si fazla mi geldi
Konuşacak insan mi kalmayınca beni arıyor.
Bir daha arasada geri dönüş yapmicam
Ama sanırım engeli kaldırıp eşimin tepkisini cekmeyeyim
Ya bu sadece biri daha neler dediler yaptilar.Oha senin karın verir mi kendi açılmamış makinasını diyecen orda ama denmiyor istee
AbowwwwYa bu sadece biri daha neler dediler yaptilar.
Takılarımı istedi k.v ya.
Hemde kendi akrabası olan eltimin düğününü yapmak icin.
Piskinlige gel.
Ben takılarını verecekmişim ona gelinlik alınıp salon tutulup eşya alincakmis.
Bizde adet diye diye bize herseyi aldirttilar bu akrabası olan eltimin nişanını sözünü kuruyesiminden satin aldiklari gelinlige(2 tane gelinlik aldirtti benimki 1 tane kiralik'di o da) herseyini kendileri yaptılar
Okadar çok şey yaşadım gordum ki.
Artik hic bisi şaşırtmıyor beni.
Görümce görmeyeyim seni ömrümce diye boşa dememişler:)Ayrıca eltimle ve eltimin kızıyla açıkça konuştum.
K.v ve gorumcem icin Allah benden ırak etsin günahi varsa bu görüşmemelerin küsmemin Allah katında vebali boynuma olsun 2 dünya bir araya gelse ben onlarla görüşmem dedim.
Gorumcem zorla gelip gidiyor yuzsuzluguyle ona da kendimce çözümler ariyorum.
Ayağını kesicem.
Gerekirse uslubumu degistiricem.
Cunki bariz kullanıyor beni.
Ya nasil şaşiriyorum bilemezsin.Ya bu sadece biri daha neler dediler yaptilar.
Piskinlige gel.
Ben takılarımı verecekmişim ona gelinlik alınıp salon tutulup eşya alincakmis.
Bizde adet diye diye bize herseyi aldirttilar bu akrabası olan eltimin nişanını sözünü kuruyemisinden satin aldiklari gelinlige(2 tane gelinlik aldirtti benimki 1 tane kiralik'di o da) herseyini kendileri yaptılar
Ben verdim hata ettimBen de vermem vvalla çeyizimde getirmişim.Yedek medek.Kendileri versin.Ben de ilk evliydim ozman cep telefonu kameraları bukadar iyi çekmiyor 5 sene önce.FOtograf makiası aldık ufak bitane.Anam görümceler den gelmiyor makine.O tatile gitcek ver makinayı,öbürü çocuğuna doğum günü yapcak ver makinayı.1 ay gelmez.İsteyince de bozuluyorlar.Al kardeşim ozman bi makine.
Şimdi bayramda kampa gitcez,herkes arıyor çadırda yer var mı geliriz günü birlik diye.Daracık çadırın nesine gelceklerse
sana bi şey diyeyeim mi ben olsam hiç biriyle görüşmem anlattıkların sanki dizi izliyormuşum gibi.Ya bu sadece biri daha neler dediler yaptilar.
Piskinlige gel.
Ben takılarımı verecekmişim ona gelinlik alınıp salon tutulup eşya alincakmis.
Bizde adet diye diye bize herseyi aldirttilar bu akrabası olan eltimin nişanını sözünü kuruyemisinden satin aldiklari gelinlige(2 tane gelinlik aldirtti benimki 1 tane kiralik'di o da) herseyini kendileri yaptılar
Merhaba herkese bugün sabah komşunun msj ile uyandım halılarını yıkamış benim balkona serecekmiş . Serebilir miyim müsait misin filan demek yok çok sinir bozucu. Kalktım balkona yıkadım getirdi serdi halıları 2 tane 4 metre kare tüm balkonu kapladı neredeyse . Bizde akşamları sürekli balkondayız onun halılarına bakmak zorunda mıyım kimle görüşsem elimi verip kolumu kaptırıyorum. O gitti bende aile hekimine gittim öksürüğüm çok aşırı şekilde devam ediyor iğne verecekti istemedim . İlaçları aldım 17 tl verdim geldim kahvaltı yaptım. Kurutmalık biber doğradım balkona bıraktım. Ütü yaptım alez ve havlu çarşaflarımız yıkandı asıldı . Şimdi evi süpürüp sileceğim. Bugün menüde çorba spagetti makarna sosu yapıcam salata ve ton balığı ayrıca süt vardı oda bozulmadan hemen puding yapıcam
Sanki balkon onun ne demek getireceğim ? Getirebilir miyim balkonun uygun mu demeliEline sağlık
Öyle canım zaten insanlarda anlayış duyarlılık yok
Herkes babasının mali gibi kafasına göre karar veryor
Aa o nasıl seymis .İnsan bi izin alırMerhaba herkese bugün sabah komşunun msj ile uyandım halılarını yıkamış benim balkona serecekmiş . Serebilir miyim müsait misin filan demek yok çok sinir bozucu. Kalktım balkona yıkadım getirdi serdi halıları 2 tane 4 metre kare tüm balkonu kapladı neredeyse . Bizde akşamları sürekli balkondayız onun halılarına bakmak zorunda mıyım kimle görüşsem elimi verip kolumu kaptırıyorum. O gitti bende aile hekimine gittim öksürüğüm çok aşırı şekilde devam ediyor iğne verecekti istemedim . İlaçları aldım 17 tl verdim geldim kahvaltı yaptım. Kurutmalık biber doğradım balkona bıraktım. Ütü yaptım alez ve havlu çarşaflarımız yıkandı asıldı . Şimdi evi süpürüp sileceğim. Bugün menüde çorba spagetti makarna sosu yapıcam salata ve ton balığı ayrıca süt vardı oda bozulmadan hemen puding yapıcam
Bende anlam veremedimAa o nasıl seymis .İnsan bi izin alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?