Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne guzel anne ya

Benim annem hic yapmaz.
Hazircidir.
Uğraşamam der.
Yani öyle kışlık hazırlığı vs. Hiç yapmaz.
Ben az da olsa bisiler yapmaya calisiyorum.
Benim annemde hiç yapmaz gülüyor birde bana ama kışın ne yapsam der durur. Ne kadar emek o kadar yemek diyorum.
Ben yapıyorum sos yaptım köz hazırladım daha yaparım kurutmalık falan. Eşimde sever yardım eder ben memleketteyken barbunya atmış dondurucuya 4 kilo kadar
Haftaya salça yaparım bu hafta tarhana yaparım sonra turşu faslı başlar. Seviyorum yapmayı yaptıklarımı yedirmeyi. Birde bütçeyi gerçekten olumlu etkiliyor.
Kayınvaldemde benden özendi yapıyor 2 yıldır ama tarhanalar benden annemle ona veriyotum.

Bu sahne tanıdık geldi.
Gecenin üçünde dördünde çok acillik olduk gaz dedi gönderdiler. Kolik bebe olabilir canım sağ sütünü olmadı arada emzirki kesilmesin

Haşlayıp yoğurtluyoruz sarımsaklı canım.
İstersen haşladıktan sonra az yağda çevir.
Domates sosla. Kahvaltıda da güzel olur.
Evet çalıştığım yıllar akşamları ne kadar yapabilirsemdi şimdi evde oğlumla oyunda yapıyoruz koyuyorum önüne yıkıyor ben kesiyorum

Hep kızartma olunca güzel olacağına inandığımdan bu yanılgı.ama taze fasulye kurusuna bayıldım biberde yapacağım inş.birde senin yaptığın marmelqtı merak ediyorum ne ile yapsam güzel olur bi kavanoz deneyeyim

Canım mürdüm eriği güzel oluyor marmelatta. Hepsi ayrı güzel ama biraz mayhoş bir tat seviyorsanız mürdüm marmelatı yap.
Patlıcan kabak kurusu sevdiyseniz biberde seversiniz hatta bize biber daha bile güzel geliyor

Amin piyasalar cok agresif. İnşallah böyle kötü seyirde gitmez. Kuruyemişleri de kavrulmuş almayın cnm çig alın kavrulmuşu sağlıklı değil.

Ben yeşil köy biberini ve kırmızı kapya biberi yemeklik şekilde doğradım canım sonra fırın tepsisinin içine yağlı kağıt serdim biberleri ayrı ayrı yaydım kurudular . Saklamak için cam kavanozlara doldurdum tertemiz durur. Kışın mesela fasulye yapıcam soğanı kavuruyorum istediğim miktar biberi atıyorum sıcak suyun içinde biber eski canlı halini alıyor

bnde her gun okumaya gayret edıyorum canım 20gun okumusumdur henuz sanırım
1yasin 1vakıa bu sekılde okuyorum gercekten cok bereketli bi sure

bnde her gun okumaya gayret edıyorum canım 20gun okumusumdur henuz sanırım
1yasin 1vakıa bu sekılde okuyorum gercekten cok bereketli bi sure
Daim olur inşallah canim.
Bende geçde olsa yatmadan okuyorum mutlaka hangisini okuyabilirsem.

günaydın hanımlarr
Kocam dün tutturdu ciğer istiyr cnm diye:)Ayda 1 dısarda yemek kuralımız var ya illa ay basında kullanack onu.Dedim gitcez 100 tl vercez,20 vale,benzini flan sen bilirsin ama gerek yok bence dedim:)Al 1 kilo kıyma köfte yaparım ben sana dedimHık mık dedi ama almış aksm.T.fasulye vardı bugüne kaldı o.Ben köfteyi tereyağında kızartıyorm azıcık yağla yanmaz tavada esim bayılıyor.En son kalan yağı kaseye koyduruyır,Yanmasın diye zeytinyağu da ekliyorm.Ona ekmek banıyor 10 seneye kalmaz senin bu damarlar tıkanır diyorum ama Macır anam adam yağlı seviyır:)
Bugüne yemeğim var
Brokoli haslıcam gidince biraz kendime.
Kumbaraya yarım gram attım.120 tl flan.5-10 elime ne geçerse attmaya niyetliyim bu ay:)

lellicim gunaydın senin baban işci emeklısımıydı maas farkını aldımı ya annem hala alamadı da bılıyomusun

Kadinlar kendi kendime soyle dusundum. Daha dogrusu kuyumcu dedi. Artik hep 1 gr alicam. Cunku bundan sonra dugunde ceyrek yerine gram takilir dedi. Ceyrek artik bugunun yarimi olacak yarimda tam altin degerinde bir rakama ulasack dedi. Ben zaten gram aliyordum ama iyice yatti bu fikir aklima. Simdi biraz daha uygun gram. 202 galiba.

yatırım ıcın alıyosanız 24ayar olmasına dıkkat edın bnce daha pahalı ama bozdururken daha az fark alıyolar 22ayar alırken daha ucuz ama bozdurunca 8tl gram basına bozma ucreti alan bıle gordum

yatırım ıcın alıyosanız 24ayar olmasına dıkkat edın bnce daha pahalı ama bozdururken daha az fark alıyolar 22ayar alırken daha ucuz ama bozdurunca 8tl gram basına bozma ucreti alan bıle gordum
24 ayar aldim hep. Bu altin hesapta alinan gramlarda 24 ayar degil mi?

evet altın hesabındakiler 24ayar dıye bılıyorum bn de, ben hedıyelik alıyosam 22ayar alıyorm daha ucuz dıye yatırımlık ıse 24ayar. bilezik için biriktirenlerde 22ayar bırıktırıyor genelde
Benim bi 22 ayar gram var 175e almistim. Birde 24 ayar var bunlar fiziki. Altin hesabinda 4 tane 24 ayar gr var. 24 ayarlarin yuvarlak olanlarini gordunuz mu hic?

Sağol canim.
Bakalim Aydın'a hep gitmek istemişimdir.
Didimide merak ediyorum ama bu sene tercihi kusadasindan yaptik.

Otelde merkeze cok yakın yani yorumlara göre aldik oteli.
Gezerim tabi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…