Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar

Annemle alışverişe gittik geldik.
Babet ve pantolon aldım 90 lira tuttu.
Babamın ticketinde de 100 lira varmış.Onunla da yağ çay şeker filan aldık.

Dün akşam 10 dolarcık almıştım internet bankacılığından.Ama hayret ben aldıktan sonra artmaya başladı Normalde tam tersi olurdu

Selam
Neden kabul ettin ki müsait değil deseydin

kızlar telefon opertörümü değiştirdim, 59₺ faturam vardı şimdi 32₺ oldu. 6gb internet olan paketten aldım bu ayın sonunda bakacağım eğer yetecek gibi olursa 27₺ olanı seçeceğim. şimdilik memnunum

tr_lelli bir an çeyizindeki makineyi elinden aldılar sandım iyi bari okuyunca rahatladım

Yemekten sonra koşa koşa vantilatörü servise götürdük . Eşime çıkarken adamı ara dedim tabiiii aramadı gittik zor bulduk zaten kapatmış Geri dönerken binanın arka cepheden geçtik komşu kendi balkonunda biber kurutuyor diye maşallah kendine hiç halı bırakmamış kendi balkonunda halı yoktu . Ayrıca yine msj yazdı ki ben biber patlıcan kuruturotırm ya benim balkonda yer yok bi akrabaya daha kurutmak zorundayım sana asalım mı dedi bende tmm dedim artık . Sonra vazgeçtik sende halı var başka komşuya asarım dedi cvp yazmadım . Bu arada elektrik faturam 47 tl geldi

Selam
Huh! eve yeni girdik 2 den beri sokaklardayiz.

Esime 2 tshrt 2 sort
1 ayakkabı aldik 270tl ödedik
Boynerden aldik.
Hem indirim vardi hem de eltimin oğlu orada calisiyor personel indirimi yapti.
Hepsi marka kaliteli şeyler güle güle giysin.
Ben 1 tane bluz aldim sadece.

Aiyy bir elbise beğendin batikde tam bayramlık Allahım 1 beden büyüğü yoktu.
Tek kalmis o da göğüsden cok kastı almadim.
Ama 49tl düşmüş baya indirim vardi.
Nasil aklim kaldi.
Eşim uzulme yola giderken avm gorunce dururuz bakarız dedi kıyamadı :)
Nasil üzülmüşsem artik.
Adamı bile etkilemiş.
Yemek yedik 30tl de ona ödedik.
Depoyu fulledik ne tuttu hic bilmiyorum.

Çok yoruldum sadece yemek yerken oturduk o magza bu dükkan gezdik durduk.
Hemen dus aldim.
Şimdi valizleri kapatıp evi toparlicam.

Ahh bu tatiller hep para yaw.

sana bi şey diyeyeim mi ben olsam hiç biriyle görüşmem anlattıkların sanki dizi izliyormuşum gibi.
ne kadar değişik hayatlar var vallaha
Bu görüştüğüm eltimle bi sıkıntı yasamdim.
Ama gorumcem ve k.v yaptıklarını unutamiyorum.
O boyle yalaka yalaka bana yaklaştıkça evime gelmek istedikçe bunaliyorum.
Ayağını kesicem ama.
Cunku buna yüz verirsem yine baslar tepeme cikmaya.

Çok pişkin cok.
Yüzsüz bisi.
Bana şahsi numaramada daha önce msj atti.
Tehdit mesajı atti.
Babam kavga etti gorumcemle sen kimsin benim kızıma msj atiyorsun diye.

Ouf bu kadın boyle.
Görüştüğüm eltim icinde şeytan demis.
Onada mesaj atmış siz benim icin toprağın altındasınız öldünüz vs.
Kadın nasil mutsuzsa artik ona buna salça oluyor.

Tehdit mesajı mı.Allahım ben iyice korktum bu kadından.Bide hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.
Seni takdir ediyorum iyi sabrediyorsun bu kadına

Ben hep öyle yapıyorum. Bir arkadaşım sahte onlar alma gram mı olur demişti artık kime çeyrek takılır uçtu gitti

Okudukça ben darlandım.
Valla iyi niyetli insanlarız Allah korkusuna konuşuyoruz.kv nin son yaptıüından sonra asla konuşmam dedim ama o günahı çekmeye gönlüm razı gelmedi eltim ve kaynımla konuşmuyorum
Senin yerinde olsamda konuşmazdım.
Huylu huyundan vazgeçer mi lelli.
Görmüşsün yüzleribi kes ayaklarını tamam küs kalma ama içli dışlı olma.

Şu gelin ayrımı yapan kv lerede ayrı sinir oluyorum.
Ne olcak ikisinide hoş tutsan.
Sevmek zorunda değiller elbette ikinci plana atmak nedir gönül kırmak nedir

Benimse şu hayatta enn zoruma giden şey.
Kovulduğum kv evine gitmek o evde oturfuğum zaman diken üstüne oturmuşum gibi oluyorum konuşamıyorum kaskatı kesiliyorum.herşey unutuşuyor gidiyor sanıyorlar oysaki öyle değil o hatıralar gözde hep canlanıyor.
Ama hep boşver diyprum Allah bilsin gönlümü verdiğim selam bile Allah günah yazmasın diye.

Bugün araba fena masraf açtı.
Arabanın suyu ısındı bayram dönüşü satıcaz
Şuan kriz var yenisini alamayabiliriz
2. El araba fiyatları artacak bizim para değersiz kalacak
Belki altın ya da dolar alırım
Dolar 7 küsürü bulur diyenler var.
Ne kadar doğru bilinmez zaman gösterecek
Giderleri kalem kalem hesaplayıp kısıcam
Geçen oğluma kilot atlet aldık 40 tl tuttu şaka gibi artık kilot alamıcaz.
Çorap alıp taksit yaptıran gördüm vah vah ne hallerdeyiz.
Yatak alıcaktık oğluma 2 ay sonra 2. El bakıcam bulamazsam spor bir koltuğım var iki kişilik açılıyor bu kış onunla idare rdicek kuzum masraf yapmak istemiyorum.
D.gaza zam elektriğe zam.
Bayrama parasız kaldık malesef araba işi bozdu.
Yarım kala boya işleri vardı halledicez
Eşime dedim üzülme çay yapar pikniğe gideriz.illa paramı harcancak.

Bencede canım valla yaklaştırma kesinlikle annen haklı

Benim kayınvalide de kendi kayınvalidesinden çok çekti, evliliği bozuldu çok zor günler yaşadı. Ben hep üzülerek yaklaşıyordum o nedenle, ama canı sağolsun her seferinde bir hatırlatıyor kendi yaşadıklarını nasıl örnek aldığını. Bugün de bir bomba koydu evimize sabırla susuyorum ama hakikaten çok zor, Rabbim görsün emellerine ulaştırmasın ne diyeyim.

Benim telefonum bozuk, bu süreçte de almak istemiyorum çünkü en ucuz telefon neredeyse 1 maaş kadar ve biliyorsunuz aylardır maddi olarak çok sıkıntıdayız. işe yeni başladım ve en az 12-13 ay borç ödeyeceğim o nedenle alma taraftarı değilim.

haliyle telefonum kaldırmadığı için whatsapp uygulamam çalışmıyor 2 aydır. sadece mesaj ve arama halindeyim. bugün eşimi aramış koalanın bu tavrı ne bana, ben ne yaptım, bana torunumun fotoğrafını atmıyor bir şey yazmıyor whatsapptan diye diye söylenmiş. Ya kızım 2 yaşına girecek toplasak 6 defa gördü, yaptığı işe bak.

oğlun göndersin çok istiyorsan, aslında layığı arayıp neden x’e şikayetleniyorsun arasan benle konuşsan daha kolay olurdu demek ama çok sinirliyim. terbiyesiz.

benim annem de babamın ailesinden çok çekti, ya hakikaten bakıyorum gelinini el üstünde tutuyor. neden kötü olma yolunu seçiyor bu kadınlar o zaman, kendin çektiysen aynısını yapma di mi?

Neden cidden kv arayıp söylemiyorsun ben olsam arar anne neden eşimi aramak yerine beni aramıyorsun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…