- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Merhaba herkese bugün sabah komşunun msj ile uyandım halılarını yıkamış benim balkona serecekmiş . Serebilir miyim müsait misin filan demek yok çok sinir bozucu. Kalktım balkona yıkadım getirdi serdi halıları 2 tane 4 metre kare tüm balkonu kapladı neredeyse . Bizde akşamları sürekli balkondayız onun halılarına bakmak zorunda mıyım kimle görüşsem elimi verip kolumu kaptırıyorum. O gitti bende aile hekimine gittim öksürüğüm çok aşırı şekilde devam ediyor iğne verecekti istemedim . İlaçları aldım 17 tl verdim geldim kahvaltı yaptım. Kurutmalık biber doğradım balkona bıraktım. Ütü yaptım alez ve havlu çarşaflarımız yıkandı asıldı . Şimdi evi süpürüp sileceğim. Bugün menüde çorba spagetti makarna sosu yapıcam salata ve ton balığı ayrıca süt vardı oda bozulmadan hemen puding yapıcam
Selam canım işte huyum kurusun hayır diyemiyorumSelam
Neden kabul ettin ki müsait değil deseydin
yok canım temmuzda zam aldılar ya onun farkı oluyo 60-80bıseMaaş farkı ne Canım?
Şu ikramiye olan 1000tl mi?
Hangi tarife. Bende degistirecegim bu ay bitiyor.kızlar telefon opertörümü değiştirdim, 59₺ faturam vardı şimdi 32₺ oldu. 6gb internet olan paketten aldım bu ayın sonunda bakacağım eğer yetecek gibi olursa 27₺ olanı seçeceğim. şimdilik memnunum
Canım ış kese bir olunca öyle oluyor.
Yeni evlendiğimde ailem beyaz eşyamı almisti.
Esiminde c.mak vardi. Yeniymis.
Bana dediler ki bu kenarda durursa bozulur bunu kullan bir süre biz bunu alip köye goturcez ozaman seninkini acarsin bu bozulmasin dediler.
Tamam dedim boschdu hani kötüde değildi yeni.
Sonra 1 sene geçmeden götürecekler bunu kaynim ve bir arkadaşı geldi sökmeye baktim odaya yöneliyorlar
Pardonda sizin alacağınız c.mak banyoda takılı dedim.
Ee bunu alsak nolcakki dedi kaynim.
Piskinlige bakarmisin.
Benim kurdelalı çeyizimdeki mak. Alip goturcek çakal. (Sinir oldugum eltimin kocasi kaynim bu arada)
O benim mak. Bu sizin götüreceğiniz sökün alın gorutun dedim.
Geçtim mutfaga.
Yani kese bir olunca her eşya herşey çeyizce olsa ortak gözüyle görüyorlar malesef.
Ya da çok çıkarcılar çakallar biz safiz
Annenin maaşı fazla hesaplandı için zam yansımamıştır kv öyle oldyyok canım temmuzda zam aldılar ya onun farkı oluyo 60-80bıse
Bu görüştüğüm eltimle bi sıkıntı yasamdim.sana bi şey diyeyeim mi ben olsam hiç biriyle görüşmem anlattıkların sanki dizi izliyormuşum gibi.
ne kadar değişik hayatlar var vallaha
Çok pişkin cok.tr_lelli ben senin gorumcene çok şaşırıyorum.Yani şöyle buraya daha önce yazmistin ya gorumcem eşime mesaj atmış karinla cocugunla mutlu olama diye.Hani insan bunları dedi şimdi hangi yüzle bakıyor yüzünüze.
En azından özür dilemesi lazım gönlünüzü alması lazım.Ama kadın hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.
Tehdit mesajı mı.Allahım ben iyice korktum bu kadından.Bide hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.Çok pişkin cok.
Yüzsüz bisi.
Bana şahsi numaramada daha önce msj atti.
Tehdit mesajı atti.
Babam kavga etti gorumcemle sen kimsin benim kızıma msj atiyorsun diye.
Ouf bu kadın boyle.
Görüştüğüm eltim icinde şeytan demis.
Onada mesaj atmış siz benim icin toprağın altındasınız öldünüz vs.
Kadın nasil mutsuzsa artik ona buna salça oluyor.
Ben hep öyle yapıyorum. Bir arkadaşım sahte onlar alma gram mı olur demişti artık kime çeyrek takılır uçtu gittiKadinlar kendi kendime soyle dusundum. Daha dogrusu kuyumcu dedi. Artik hep 1 gr alicam. Cunku bundan sonra dugunde ceyrek yerine gram takilir dedi. Ceyrek artik bugunun yarimi olacak yarimda tam altin degerinde bir rakama ulasack dedi. Ben zaten gram aliyordum ama iyice yatti bu fikir aklima. Simdi biraz daha uygun gram. 202 galiba.
Ya bu sadece biri daha neler dediler yaptilar.
Takılarımı istedi k.v ya.
Hemde kendi akrabası olan eltimin düğününü yapmak icin.
Piskinlige gel.
Ben takılarımı verecekmişim ona gelinlik alınıp salon tutulup eşya alincakmis.
Bizde adet diye diye bize herseyi aldirttilar bu akrabası olan eltimin nişanını sözünü kuruyemisinden satin aldiklari gelinlige(2 tane gelinlik aldirtti benimki 1 tane kiralik'di o da) herseyini kendileri yaptılar
Okadar çok şey yaşadım gordum ki.
Artik hic bisi şaşırtmıyor beni.
Okudukça ben darlandım.Ayrıca eltimle ve eltimin kızıyla açıkça konuştum.
K.v ve gorumcem icin Allah benden ırak etsin günahi varsa bu görüşmemelerin küsmemin Allah katında vebali boynuma olsun 2 dünya bir araya gelse ben onlarla görüşmem dedim.
Gorumcem zorla gelip gidiyor yuzsuzluguyle ona da kendimce çözümler ariyorum.
Ayağını kesicem.
Gerekirse uslubumu degistiricem.
Cunki bariz kullanıyor beni.
Ceyrek niyetine gram takillirsa niyet kotudur ama bir kac seneye artik kimse ceyrek takamaz dugunlerde :)Ben hep öyle yapıyorum. Bir arkadaşım sahte onlar alma gram mı olur demişti artık kime çeyrek takılır uçtu gitti.
Bencede canım valla yaklaştırma kesinlikle annen haklıBu görüştüğüm eltimle bi sıkıntı yasamdim.
Ama gorumcem ve k.v yaptıklarını unutamiyorum.
O boyle yalaka yalaka bana yaklaştıkça evime gelmek istedikçe bunaliyorum.
Ayağını kesicem ama.
Cunku buna yüz verirsem yine baslar tepeme cikmaya.
dijital esnaf 6 diye geçiyorHangi tarife. Bende degistirecegim bu ay bitiyor.
Ben hep öyle yapıyorum. Bir arkadaşım sahte onlar alma gram mı olur demişti artık kime çeyrek takılır uçtu gitti
Okudukça ben darlandım.
Valla iyi niyetli insanlarız Allah korkusuna konuşuyoruz.kv nin son yaptıüından sonra asla konuşmam dedim ama o günahı çekmeye gönlüm razı gelmedi eltim ve kaynımla konuşmuyorum
Senin yerinde olsamda konuşmazdım.
Huylu huyundan vazgeçer mi lelli.
Görmüşsün yüzleribi kes ayaklarını tamam küs kalma ama içli dışlı olma.
Şu gelin ayrımı yapan kv lerede ayrı sinir oluyorum.
Ne olcak ikisinide hoş tutsan.
Sevmek zorunda değiller elbette ikinci plana atmak nedir gönül kırmak nedir
Benimse şu hayatta enn zoruma giden şey.
Kovulduğum kv evine gitmek o evde oturfuğum zaman diken üstüne oturmuşum gibi oluyorum konuşamıyorum kaskatı kesiliyorum.herşey unutuşuyor gidiyor sanıyorlar oysaki öyle değil o hatıralar gözde hep canlanıyor.
Ama hep boşver diyprum Allah bilsin gönlümü verdiğim selam bile Allah günah yazmasın diye.
Bugün araba fena masraf açtı.
Arabanın suyu ısındı bayram dönüşü satıcaz
Şuan kriz var yenisini alamayabiliriz
2. El araba fiyatları artacak bizim para değersiz kalacak
Belki altın ya da dolar alırım
Dolar 7 küsürü bulur diyenler var.
Ne kadar doğru bilinmez zaman gösterecek
Giderleri kalem kalem hesaplayıp kısıcam
Geçen oğluma kilot atlet aldık 40 tl tuttu şaka gibi artık kilot alamıcaz.
Çorap alıp taksit yaptıran gördüm vah vah ne hallerdeyiz.
Yatak alıcaktık oğluma 2 ay sonra 2. El bakıcam bulamazsam spor bir koltuğım var iki kişilik açılıyor bu kış onunla idare rdicek kuzum masraf yapmak istemiyorum.
D.gaza zam elektriğe zam.
Bayrama parasız kaldık malesef araba işi bozdu.
Yarım kala boya işleri vardı halledicez
Eşime dedim üzülme çay yapar pikniğe gideriz.illa paramı harcancak.
Neden cidden kv arayıp söylemiyorsun ben olsam arar anne neden eşimi aramak yerine beni aramıyorsun derimBenim kayınvalide de kendi kayınvalidesinden çok çekti, evliliği bozuldu çok zor günler yaşadı. Ben hep üzülerek yaklaşıyordum o nedenle, ama canı sağolsun her seferinde bir hatırlatıyor kendi yaşadıklarını nasıl örnek aldığını. Bugün de bir bomba koydu evimize sabırla susuyorum ama hakikaten çok zor, Rabbim görsün emellerine ulaştırmasın ne diyeyim.
Benim telefonum bozuk, bu süreçte de almak istemiyorum çünkü en ucuz telefon neredeyse 1 maaş kadar ve biliyorsunuz aylardır maddi olarak çok sıkıntıdayız. işe yeni başladım ve en az 12-13 ay borç ödeyeceğim o nedenle alma taraftarı değilim.
haliyle telefonum kaldırmadığı için whatsapp uygulamam çalışmıyor 2 aydır. sadece mesaj ve arama halindeyim. bugün eşimi aramış koalanın bu tavrı ne bana, ben ne yaptım, bana torunumun fotoğrafını atmıyor bir şey yazmıyor whatsapptan diye diye söylenmiş. Ya kızım 2 yaşına girecek toplasak 6 defa gördü, yaptığı işe bak.
oğlun göndersin çok istiyorsan, aslında layığı arayıp neden x’e şikayetleniyorsun arasan benle konuşsan daha kolay olurdu demek ama çok sinirliyim. terbiyesiz.
benim annem de babamın ailesinden çok çekti, ya hakikaten bakıyorum gelinini el üstünde tutuyor. neden kötü olma yolunu seçiyor bu kadınlar o zaman, kendin çektiysen aynısını yapma di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?