- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Bizim tanıdığımız pek yok.Ceyrek niyetine gram takillirsa niyet kotudur ama bir kac seneye artik kimse ceyrek takamaz dugunlerde :)
Neden cidden kv arayıp söylemiyorsun ben olsam arar anne neden eşimi aramak yerine beni aramıyorsun derim
Benim kayınvalide de kendi kayınvalidesinden çok çekti, evliliği bozuldu çok zor günler yaşadı. Ben hep üzülerek yaklaşıyordum o nedenle, ama canı sağolsun her seferinde bir hatırlatıyor kendi yaşadıklarını nasıl örnek aldığını. Bugün de bir bomba koydu evimize sabırla susuyorum ama hakikaten çok zor, Rabbim görsün emellerine ulaştırmasın ne diyeyim.
Benim telefonum bozuk, bu süreçte de almak istemiyorum çünkü en ucuz telefon neredeyse 1 maaş kadar ve biliyorsunuz aylardır maddi olarak çok sıkıntıdayız. işe yeni başladım ve en az 12-13 ay borç ödeyeceğim o nedenle alma taraftarı değilim.
haliyle telefonum kaldırmadığı için whatsapp uygulamam çalışmıyor 2 aydır. sadece mesaj ve arama halindeyim. bugün eşimi aramış koalanın bu tavrı ne bana, ben ne yaptım, bana torunumun fotoğrafını atmıyor bir şey yazmıyor whatsapptan diye diye söylenmiş. Ya kızım 2 yaşına girecek toplasak 6 defa gördü, yaptığı işe bak.
oğlun göndersin çok istiyorsan, aslında layığı arayıp neden x’e şikayetleniyorsun arasan benle konuşsan daha kolay olurdu demek ama çok sinirliyim. terbiyesiz.
benim annem de babamın ailesinden çok çekti, ya hakikaten bakıyorum gelinini el üstünde tutuyor. neden kötü olma yolunu seçiyor bu kadınlar o zaman, kendin çektiysen aynısını yapma di mi?
Annen istisnamış canım derler ya kv sinden çok çeken çektirir diye.
Benim kv görümcesinden çekmiş kv yaşındaymış kv si yokmuş.
Benim sıkıntım hep bir kıyaslanma.
Kv şimdi görünürde birşey yapmıyor da yaptıklatıns saysın.
Zaten yapamaz bu saatten sonra eski gelin yok karşısında.
Geçen fave açmış bana istek göndetio eltimin oğluyla resmi profil resmi
Hayır biliyorsun tüylerim diken oluyor kasıtlımı yapıyorsun
Sonra ben bilmem oğlan koydu değiştiremedim torun ayırırmıyım falan benim resinlerime bir yorumlar bin yorumlar. Mafem bu kadar tatlı dilliydin de ne diye başta yyapmadın.
Artık eskisi gibi olmadığıma suyuma gidiyor. Anne demiyorum eşime onu söylüyormuş
Çok annelik yaptıda anne dememi bekliyor. En güzel günlerim zehir oldu. Gelini bir tane gözünün içine bakar Allah dzim etsin benden ırak etsin.
Beninde eşimin teli öyle almıyoruz.
Bende tarifemi değiltirvem haftaya.
Sağolsun annem çok destek bugün bayramlık 2 takım aldı oğluma
Yoksa. Bizde fena sıkışığız.
Ben kesin çatlardım yerinde olsamistediği bu çünkü öyle çok deneyimledim ki, o eşime söylesin eşim içten içe bana sitem etsin ben kayınvalideme söyleyeyim o da evime karışmış olsun. hem çok sinirliyim bundan endişe ediyorum bir yandan da haberim olduğunu anlamasın bu defa istedim aslında
Canım esim karışmıyor görüş görüşme sen bilirsin diyor.Tehdit mesajı mı.Allahım ben iyice korktum bu kadından.Bide hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.
Seni takdir ediyorum iyi sabrediyorsun bu kadına
Sorarım canim hiç bilmiyorumyok canım temmuzda zam aldılar ya onun farkı oluyo 60-80bıse
Valla gidiyordum cağnım makine.
Sana ailene zararı dokunmasın da.Huzurunuzu bozmasınCanım esim karışmıyor görüş görüşme sen bilirsin diyor.
Beni defalarca çağırdı gitmedim
O gelmek istedikçe bahane bulamıyorum.
Ama biliyorum ki samimi değil samimiyetsiz.
Ama Allah suan bana sabrını çokça veriyor.
Hiç utanmıyor. Ben olsam utanır evine ayak basamazdım mesela ben yapmış olsaydım.
Nasil biri cozemedim
Zamanla gorcez canim..Sana ailene zararı dokunmasın da.Huzurunuzu bozmasın
lellim hayırlı yolculuklar
Hayırlı yolculıuklar canımm.Selamm.
Izmirdeyiz az bi yolumuz kaldi bizim.
Rahat gidiyor bakalım.
Ama sıcak.
Güne erken başlayınca sanki saat 2-3gibi geliyor bana suan.
İyi tatiller canım :)Selamm.
Rahat gidiyor bakalım.
Ama sıcak.
Iyi tatiller iyi eglencelerrrSelamm.
Rahat gidiyor bakalım.
Ama sıcak.
Bizim tanıdığımız pek yok.
Düğün derdimizde yok.
Senete eşimin uzak bir akrabası sünnet yapacakmış gram takıcaz.
Çok arkadaşımdan duydum 1 ayda 3 4 düğün nasıl yetişilir her birine çeyreğe.Allah evlenene de yardım etsin bizlerede
Selamm.
Rahat gidiyor bakalım.
Ama sıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?