Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ceyrek niyetine gram takillirsa niyet kotudur ama bir kac seneye artik kimse ceyrek takamaz dugunlerde :)
Bizim tanıdığımız pek yok.
Düğün derdimizde yok.
Senete eşimin uzak bir akrabası sünnet yapacakmış gram takıcaz.
Çok arkadaşımdan duydum 1 ayda 3 4 düğün nasıl yetişilir her birine çeyreğe.Allah evlenene de yardım etsin bizlerede

Neden cidden kv arayıp söylemiyorsun ben olsam arar anne neden eşimi aramak yerine beni aramıyorsun derim

istediği bu çünkü öyle çok deneyimledim ki, o eşime söylesin eşim içten içe bana sitem etsin ben kayınvalideme söyleyeyim o da evime karışmış olsun. hem çok sinirliyim bundan endişe ediyorum bir yandan da haberim olduğunu anlamasın bu defa istedim aslında

Annen istisnamış canım derler ya kv sinden çok çeken çektirir diye.
Benim kv görümcesinden çekmiş kv yaşındaymış kv si yokmuş.
Benim sıkıntım hep bir kıyaslanma.
Kv şimdi görünürde birşey yapmıyor da yaptıklatıns saysın.
Zaten yapamaz bu saatten sonra eski gelin yok karşısında.
Geçen fave açmış bana istek göndetio eltimin oğluyla resmi profil resmi
Hayır biliyorsun tüylerim diken oluyor kasıtlımı yapıyorsun
Sonra ben bilmem oğlan koydu değiştiremedim torun ayırırmıyım falan benim resinlerime bir yorumlar bin yorumlar. Mafem bu kadar tatlı dilliydin de ne diye başta yyapmadın.
Artık eskisi gibi olmadığıma suyuma gidiyor. Anne demiyorum eşime onu söylüyormuş
Çok annelik yaptıda anne dememi bekliyor. En güzel günlerim zehir oldu. Gelini bir tane gözünün içine bakar Allah dzim etsin benden ırak etsin.

Beninde eşimin teli öyle almıyoruz.
Bende tarifemi değiltirvem haftaya.
Sağolsun annem çok destek bugün bayramlık 2 takım aldı oğluma
Yoksa. Bizde fena sıkışığız.

bizimki de öyle, en çok istediği şey eltimle küsmemiz. kendi kayınvalidesi iki eltiyi küstürmüş ve kıyasıya yarıştırmış.

istediği ile iyi geçinebilir, ben hep kazanamayacak çünkü ben onunla oynamıyorum derdim. şimdi eşime kızıyorum ama 7 yıllık evliyiz, onca bekleyişten sonra bir bebeğimiz oldu. artık korka korka açıklama yapacağına anne ne alakası var, neden tavır alsın telefonu bozuk deyip geçsin. ille açıklama yapacaksan bebek küçük işe başladı koşturuyor destek olacak yerde, ne soruyorsun de geç.

ama olur mu tansiyonlar çıkar, acillere gidilir, kmlerce uzaktaki yamyam teyze küçük gelini ham yapar yutar

bir de eşimin abisi aslında görümcem oluyor kendisi inanılmaz yarışmacıdır, o d.a. fırsat biliyor bu durumları tavırlara giriyor kendince. onlara düğünler yapıldı takılar takıldı, nişanlıyken bile taksitlerini ödediğimiz araba onlara verildi bize de 8 gr bilezik yaptı kv. geldiğimiz noktaya bakınız :)

yıllardır resmen çaba gösteriyorum ki bu noktaya gelmeyelim diye, sonuç olacağına varıyor. en güzeli sınırları baştan koymak.

ama bir şeyi bilir söylerim, kalbini temiz tutarsan bu yaşananlar sinir de bozsa, her şey gönlüne göre oluyor ya içimizi temiz tutalım inşAllah

Benim kv çeyrek takmıştı kınada bana başka bişiy yok.
Eltim iyi olsun ona yeter. Düğününü derneğini yaptı çovuğu doğdu gitti baktı ameliyat oldu gitti kaldı. Ben şuan ölüyorum desem gelmez ama içinide kimseye çaktırmaz.
İki gelini düşman etti iki kardeşi düşman etti şimdi çocuklarımız birbirini hiç görmedi.
Umrum değil artık 7 yıl geçmiş bir küs bir barışık ne hali varsa görsün görsünler. O da zaten yoruldu uğraşamıyor. Kimseyle işim yok öyle gönlümüzü güzel tutalım.

Ben kesin çatlardım yerinde olsam

Tehdit mesajı mı.Allahım ben iyice korktum bu kadından.Bide hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.
Seni takdir ediyorum iyi sabrediyorsun bu kadına
Canım esim karışmıyor görüş görüşme sen bilirsin diyor.
Beni defalarca çağırdı gitmedim
O gelmek istedikçe bahane bulamıyorum.
Ama biliyorum ki samimi değil samimiyetsiz.
Ama Allah suan bana sabrını çokça veriyor.
Hiç utanmıyor. Ben olsam utanır evine ayak basamazdım mesela ben yapmış olsaydım.

Nasil biri cozemedim

Sana ailene zararı dokunmasın da.Huzurunuzu bozmasın
lellim hayırlı yolculuklar

Son düzenleme:
Ben kendimi geri cekiyorum ama anlamiyorum.
Saat 22:30 gibi eltimin kizi aradı yenge biz indik sahile sizi anıyoruz valla
Yolunuz açık olsun dedi.
Sağol dedim.

Yani bunlarlada vakit geçirmek hoşuma gidiyor fakat cıvkı çıkar mı diyede korkmuyor degilim.
Umarım hadlerini bilirler yinede.

Ya ben bisi kaybetmem su saatdan sonra.
En fazla iyi niyetimi suistimal ederler.
Kendileri kaybederler.

Açıkcada soyledim.

Bana laf sokan olur saygısızlık eden olursa ben mesafemi koyarım dedim.

Bugün eltimin ogluda oyle yenge yenge surekli ilgilendi bizimle.
Indirim yapti ne beğenirim ne indirimde gosterdi.
Esime seçtiklerimi zevkimi falan
Yengem hem uygununu hem marka olanı buluyor diyo amcasına.

Şuan eltim ve tayfası cok ılımlı olan taraf.
Bir de bu eltim kızlarının dugun zamanı beni k.v karşı savunmus.
Eşim falan yemek yiyorlarmış kurban olsunlar lelliye dugunume geldi kırmadı bizi falan demis.
Diğer eltim gorumcem falan gelmedi ya.

Samimiyetsizlik sezmiyorum tabi zaman gosterir.

Sana ailene zararı dokunmasın da.Huzurunuzu bozmasın
lellim hayırlı yolculuklar
Zamanla gorcez canim..

Tatil dönüşü vs gorumcemle görüşememek icin bahane buldum.
Yalan ama mecburum.

Eltim ve tayfası zaten çalışıyorlar ancak aksam görüşüruz.

Benim kardeşim takı atölyesinde calisiyor
Ben daha once onlara evde is yapiyordum biliyorlar.
Şimdi tekrar is yapiyorum dicem.
Görümcemi evime kabul etmicem
Ona gidemeyecegimide anlayacak.

Aklima baska bisi gelmedi.

Kursa falan gidiyorum desem bende gelim dicek kadar yüzsüz cunku.

Bu zaten arsızlığı yuzsuzluguyle yaşıyor.

selam kızlar nasılsınız bakim.. ben iyice kocaman birşey oldum:) haftaya cuma gününe kadar çalışıp sonra izne ayrılıyorum.. bi kaç gündür amigurumi oyuncaklarına merak saldım.. bi ayıcık ördüm.. ilk denemem olmasına rağmen fena olmadı.. bebişime ilk hediyesi anasından oldu :) uyku arkadaşı olur dedim.. bugün de inek yapımına başlayacağım.. hem inek yaparım hem de inekli çıngırak :) çok tatlılar yaaa.. doğuma kadar oyalanırım, bebişin yatağına dizerim yaptıklarımı..

birikime gelecek olursak işler çok fena.. o kadar soğudum ki hesap kitap yapmaktan.. sadece tasarrufla ilerliyorum desem yerii.. bu ay ve eylül ayında düğünler var, hepsi de takılı, doğum da eylülde.. bizi çok masraf bekliyor ama elde avuçta aldığım çeyreklerden başka birşey yok.. bi kısmı illaki gidecek.. bi kısmıda maaşlarımızla karşılanır.. yuvarlanıp gidecez. tek maaşa düşmemiz de cabası

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…