Selamlar,
15 gün önce doğum yaptım. Emzir, alt değiştir, uyut döngüsü içinde yuvarlanıp gidiyoruz:))
Hoşgeldin Allah analı babalı büyütsün darısı isteyen herkese versin zamanı gelince banada tabiSelamlar,
15 gün önce doğum yaptım. Emzir, alt değiştir, uyut döngüsü içinde yuvarlanıp gidiyoruz:))
Allah analı babalı büyütsün.Selamlar,
Hayırlı olsunSelamlar,
oyy masAllah Allah bagıslasın Allah analı babalı büyütsünSelamlar,
Bitki önce kök gelişimini sonra gövde gelişimini yaparYemekten sonra eşimle markete gittik o sigara aldı 8.5 tl sonra dondurma aldık 4 tl ödedik biraz yürüyüş yaptık sohbet vs iyi geldi . Eve geldik biraz şakalaştık evde kovalamaca oynadık kim kime vurur oyunu ayyy çok komikti birgün bu oyun yüzünden hastanelik olacağız Allah korusun doktora ne açıklama yaparız acaba ay hahahakimse inanmazda bize . Saksıdan çıkartıp büyük şeye aldığımız biberlerimiz ölüyor mu ne üf o kadar para harcadık emek verdik azıcık büyüyün ne olur
Bende öyle biliyorum aslında biberlerin bazılarının alt yapraklarında sararmalar oldu acaba ölüyor mu diyoruzBitki önce kök gelişimini sonra gövde gelişimini yapar
Sagol cnm.tr_lelli iyi tatiller
Gittiğiniz tatil yerine bizde 3 yaz önce gitmiştik
Tesisin konumu ve denizi iyiydi
Oğlum da küçüktü bol bol bahçesinde gezmiştik
Hayırlı yolculıuklar canımm.
İyi tatilerrr
İyi tatiller canım :)
bizim için de dinlen eğlen yüz güneşlen
Iyi tatiller iyi eglencelerrr
iyi tatillerrrrtr_lelli
Sağ olun kızlarİyi tatiller :)
Bizim gittiğimiz dönem çok turist vardıSagol cnm.
Biz cok beğendik.
Özellikle hizmet ilgi alaka cok şaşırdık.
Bize masa ayarlıyorlar hemen ne bilim içecekleri sorup masamıza getiriyorlar
Bu aksam Mısır ikram ettiler ama sadece bize.
Tatilbudurdan almıştık bayan ayrıca cok ilgilendi odanızla ilgili sıkıntı olursa hemen bana ulaşın dedi.
Yani bu kadar ilgi beklemiyorduk.
:)
Yok canim türkler cok.Bizim gittiğimiz dönem çok turist vardı
Yine öyle ise Türklere hasret kalmış olabilirler
Keyifli geçsin iyi dinlenmeler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?