Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar,

15 gün önce doğum yaptım. Emzir, alt değiştir, uyut döngüsü içinde yuvarlanıp gidiyoruz:))
Hoşgeldin Allah analı babalı büyütsün darısı isteyen herkese versin zamanı gelince banada tabi

Selam kızlar.
Bugün 52 hafta biriktiriyorun kumbaramdaki kağıt paralarla dolar aldım çok bişiy değil ama baya uxun vadeli tutucam değer kaybetmez. Oğlumada kumbarasındaki para ile dolar aldım
Bayram harçlıkları ilede alırım.
Bugün kıyma ve peynir zeytin e 100 tl gitti.
Oğluma bere örüyorum bende bu gece biter kışa hazırlık.
Birde tarhanaya başladım Rabbim utandırmasın.
Birazda marmelat yaptım.

Yemekten sonra eşimle markete gittik o sigara aldı 8.5 tl sonra dondurma aldık 4 tl ödedik biraz yürüyüş yaptık sohbet vs iyi geldi . Eve geldik biraz şakalaştık evde kovalamaca oynadık kim kime vurur oyunu ayyy çok komikti birgün bu oyun yüzünden hastanelik olacağız Allah korusun doktora ne açıklama yaparız acaba ay hahahakimse inanmazda bize . Saksıdan çıkartıp büyük şeye aldığımız biberlerimiz ölüyor mu ne üf o kadar para harcadık emek verdik azıcık büyüyün ne olur

Bitki önce kök gelişimini sonra gövde gelişimini yapar

Herkese iyi geceler
Yıllık izindeydim son haftası annem ve oğlum hastalandı izin de uzadı keyfimde kaçtı
Çok şükür daha iyiler
Eczane ve hastane masrafları oldu tabi
Bu ay aylar sonra çeyrek altın aldım 345 lira olmuş
Allah sonumuzu hayırlı etsin

tr_lelli iyi tatiller
Gittiğiniz tatil yerine bizde 3 yaz önce gitmiştik
Tesisin konumu ve denizi iyiydi
Oğlum da küçüktü bol bol bahçesinde gezmiştik
Sagol cnm.
Biz cok beğendik.
Özellikle hizmet ilgi alaka cok şaşırdık.
Bize masa ayarlıyorlar hemen ne bilim içecekleri sorup masamıza getiriyorlar
Bu aksam Mısır ikram ettiler ama sadece bize.
Tatilbudurdan almıştık bayan ayrıca cok ilgilendi odanızla ilgili sıkıntı olursa hemen bana ulaşın dedi.
Yani bu kadar ilgi beklemiyorduk.
:)

Bizim gittiğimiz dönem çok turist vardı
Yine öyle ise Türklere hasret kalmış olabilirler
Keyifli geçsin iyi dinlenmeler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…