Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yarım saat içinde 235 e çıktı
Artık vakit biirkim değil, ülkeyi koruma vakti
Herkes dua etsin, çok duaya ihtiyacımız var..
Evet arkadaşlar dua edelim ya.. çok kötü durumdayız.. Allah'ım sen yardım et.. bunların etkisini 1-2 aya kalmaz görürüz..zaman tassarruf zamanı.. ne yapacağız bilmiyorum çok moralim bozuk.. çok üzgünüm..

Kardesimin sirketinde patron isleri durdurup aciklama yapmis. Demis arkadaslar artik tl ile calismayacagiz. Zorunda kalirsak isten cikarmalar yapabiliriz. Simdi kardesim aradi morali bozuk dedi kimse calismiyor moral bozuklugundan. bilgisayarlardan dolari takip ediyorlarmis.

kızlar selam.. durumlar ciddi sorunlara sebep olacak malesef.. sabahtan takip ediyorum çok gerildim.. kapattım en son ekonomi sayfalarını..
dün iş çıkışı eve gittim ki ne göreyim.. eşimle arkadaşı, arkadaşının kayınpederinin köyüne gitmişler iş için.. ordan bahçeden sebze ve meyve vermişler.. öğle arası eve gelip poşetleri tezgahın üstüne koymuş çıkmış.. nasıl mutlu oldum anlatamam:) bamya, patlıcan, kırmızı ve yeşil biber, incir, erik, armut, üzüm, domates, acur. çok yorgun olmama rağmen dayanamadım hepsini boşaltıp çeşidine göre kaplara ayırdım.. eşim gelince o yemekle ilgilendi ben de işime devam ettim.. bayrama kadar yetecek sebzeyi dolaba yerleştirdik, diğerleriyle de iki yemeklik musakka, 1 yemeklik karnıyarık, 1 yemeklik bamya, iki poşet yeşil biber (içlerini temizleyip ikiye böldüm), 1 poşet kırmızı biber, temizleyip dondurucuya attım..
biraz büyük olan bamyaları da kızarttım bu akşam yoğurtla yerim diye eşim hiç sevmez ama ben bayılırım:)

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar

Dolar:5.69
Euro:6.56
Gram altın:221 lira
Çeyrek altın:366 lira
Bunların hepsi için

Düşer diye beklerken gittikçe yükseliyor.Artık rakamlar normale dönsün

Hayırlı cumalar canım

inanılmaz bir artış

Allahım yardımcımız olsun

Ay kızlar ya çok sıkıntıdayım, dua okuyamıyorum ben :/ üzerimde bir şey var bir süredir esmaları çekemiyorum, dualarımı edemiyorum ama atalet değil inatla başlıyorum çünkü, ancak sonu gelmiyor. Ne yapabilirim ben ya?

içime taş oturdu, elimde 1500 tl kurban parası var 750 TL de birikim var, öyle bakıyorum ekrana 2 gün önce aldıklarımdan kar ettim. Keşke hepsiyle alsaydım
Benimde içime bir taş oturdu . Sabah hesap yaptım 1 yarım 1 çeyrek 1 gram alırız bu ay 1050 tl olur dedim o gram an itibari ile yok oldu

Allah analı babalı büyütsün tebrikler.Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah

Hoşgeldin Allah analı babalı büyütsün darısı isteyen herkese versin zamanı gelince banada tabi

Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı güzel uzun ömrü olsun miniğin

Hayırlı olsun
Sağlıklı upuzun ömür diliyorum :)

oyy masAllah Allah bagıslasın Allah analı babalı büyütsün

elecda gözün aydın canım

massallah geldi mi.bebiş.. kolayliklar dilerim.. darısı banasana :)

Çok teşekkürler Darısı isteyenlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…