Ay aşırı strese girdim ya ne oluyor böyle
yapma yapma oku bol bol.İÇini ferah tut..Ben de aglamak uzereyim esim ozel sektorde calisiyor icimde buyuk bir sıkıntı var
Zaten öyle öyle konuşup milleti galyana getirip iyice krize sokmaya çalışıyorlarİg da stok yapın diyenler var yaCok mu gaza geldik acaba diyorum Stok yapın demek Yunanistan krizi gibi bisey mi gelck nedir Bankalara sınır falan..
evet ya sakin olamıyorz.Kimileri krizden para kazanıyr tabii!Zaten öyle öyle konuşup milleti galyana getirip iyice krize sokmaya çalışıyorlar
Aynen öyle saçmalıktan başka birşey değil şuan küçük yatırımcı elindekileri panik ile çıkarttığı için şuan durum böyle ya zatenevet ya sakin olamıyorz.Kimileri krizden para kazanıyr tabii!
İg da stok yapın diyenler var yaCok mu gaza geldik acaba diyorum Stok yapın demek Yunanistan krizi gibi bisey mi gelck nedir Bankalara sınır falan..
intihar haberleri alıyorum, iflaslar, kaçanlar. ülke çok kötü günlerden geçiyorBatıyoryz kızlar resmen
bittik. bitti.Kizlar aciklamalari izliyorum bu sekilde ne ekonomi duzelir ne doviz düşer..
Yok artık yaani böyle yapa yapa daha kötüye gidiliyorintihar haberleri alıyorum, iflaslar, kaçanlar. ülke çok kötü günlerden geçiyor
yıllarca birikimler çöp olmuş büyük büyük firmalar iflas etmiş bankacı arkadaşlarım var durum kötü benden söylemesi.Yok artık yaani böyle yapa yapa daha kötüye gidiliyor
Ziraat bankasında görümcemin eşi çalışıyor o geçen demişti ziraat bankasını batırmaya çalışıyorlar diyeyıllarca birikimler çöp olmuş büyük büyük firmalar iflas etmiş bankacı arkadaşlarım var durum kötü benden söylemesi.
benim de bankada çalışan arkadaşlarım birkaç ay öncesinden uyardılar beni bütün paranı dövize çevir dediler. ülke iflasın eşiğinde dediler. öyle üzgününüm kiZiraat bankasında görümcemin eşi çalışıyor o geçen demişti ziraat bankasını batırmaya çalışıyorlar diye
Evet bana da dediler banka kasasında bişey bırakma dediler . Şimdi en büyük korkum şu ki devlet memur maaşlarını ödeyemezsebenim de bankada çalışan arkadaşlarım birkaç ay öncesinden uyardılar beni bütün paranı dövize çevir dediler. ülke iflasın eşiğinde dediler. öyle üzgününüm ki
off offEvet bana da dediler banka kasasında bişey bırakma dediler . Şimdi en büyük korkum şu ki devlet memur maaşlarını ödeyemezse
bizim yastık altındaki dolar kaç para eder? köşeyi dönen döndü parayı kaçırdı gittiErdogani dinliyorum canli olarak Dovizle ilgili tek plani gidin yastik altindaki dolarinizi bozdurun Ekonomide en kucuk bir sıkıntı yok diyor Biraz daha milliyetci nutuklar atarak bitirir konusmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?