Küçük Düşün Büyük Olsun!

İg da stok yapın diyenler var yaCok mu gaza geldik acaba diyorumStok yapın demek Yunanistan krizi gibi bisey mi gelck nedirBankalara sınır falan..
Zaten öyle öyle konuşup milleti galyana getirip iyice krize sokmaya çalışıyorlar

evet ya sakin olamıyorz.Kimileri krizden para kazanıyr tabii!
Aynen öyle saçmalıktan başka birşey değil şuan küçük yatırımcı elindekileri panik ile çıkarttığı için şuan durum böyle ya zaten

İg da stok yapın diyenler var yaCok mu gaza geldik acaba diyorumStok yapın demek Yunanistan krizi gibi bisey mi gelck nedirBankalara sınır falan..

Kim diyo onu yaa
Evet devir tasarruf devri ama o kdrda degil
Ztn vatan baki kalsin gerisi bos
Basim catliyor kimse farkinda degil benim icimde tas korkuyorum

yıllarca birikimler çöp olmuş büyük büyük firmalar iflas etmiş bankacı arkadaşlarım var durum kötü benden söylemesi.
Ziraat bankasında görümcemin eşi çalışıyor o geçen demişti ziraat bankasını batırmaya çalışıyorlar diye

Ziraat bankasında görümcemin eşi çalışıyor o geçen demişti ziraat bankasını batırmaya çalışıyorlar diye
benim de bankada çalışan arkadaşlarım birkaç ay öncesinden uyardılar beni bütün paranı dövize çevir dediler. ülke iflasın eşiğinde dediler. öyle üzgününüm ki

benim de bankada çalışan arkadaşlarım birkaç ay öncesinden uyardılar beni bütün paranı dövize çevir dediler. ülke iflasın eşiğinde dediler. öyle üzgününüm ki
Evet bana da dediler banka kasasında bişey bırakma dediler . Şimdi en büyük korkum şu ki devlet memur maaşlarını ödeyemezse

Erdogani dinliyorum canli olarak Dovizle ilgili tek plani gidin yastik altindaki dolarinizi bozdurun Ekonomide en kucuk bir sıkıntı yok diyor Biraz daha milliyetci nutuklar atarak bitirir konusmayi

Erdogani dinliyorum canli olarak Dovizle ilgili tek plani gidin yastik altindaki dolarinizi bozdurun Ekonomide en kucuk bir sıkıntı yok diyor Biraz daha milliyetci nutuklar atarak bitirir konusmayi
bizim yastık altındaki dolar kaç para eder? köşeyi dönen döndü parayı kaçırdı gitti daha bitmedi pay almayı bekleyenler var burda konuşamıyorum ama durum feci.

Siz elinizdeki dolarlari bozacak kadar turkiye ekonomisine guveniyor musunuz? Cumhurbaskani aciklama yapiyor yastik altindakileri bozdurun diye. Ama daha somut bisey bekliyoruz artik. Bu sorun hepimizin sorunu. Cunku ekonomi iyi olsun kotu olsun hepimizi etkiliyor inser hukumeti destekle ister destekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…