Siz elinizdeki dolarlari bozacak kadar turkiye ekonomisine guveniyor musunuz? Cumhurbaskani aciklama yapiyor yastik altindakileri bozdurun diye. Ama daha somut bisey bekliyoruz artik. Bu sorun hepimizin sorunu. Cunku ekonomi iyi olsun kotu olsun hepimizi etkiliyor inser hukumeti destekle ister destekleme
Canım banka hesabındaki sanal altınlarımız da dahil mi buna.Evet bana da dediler banka kasasında bişey bırakma dediler . Şimdi en büyük korkum şu ki devlet memur maaşlarını ödeyemezse
Onu bilmiyorum bankada kasada birşey bırakmayın demişti zaten bizim altınlar bankada değilCanım banka hesabındaki sanal altınlarımız da dahil mi buna.
Napalim bankaya gidip fizikiye mi çevir.
Onu bilmiyorum bankada kasada birşey bırakmayın demişti zaten bizim altınlar bankada değil
of ya benim bankada kasada altınlarOnu bilmiyorum bankada kasada birşey bırakmayın demişti zaten bizim altınlar bankada değil
El mi koyacaklar? Boyle bir soylenti var ama bilemedim.of ya benim bankada kasada altınlar
herşey olabilir bu saatten sonra.El mi koyacaklar? Boyle bir soylenti var ama bilemedim.
Allah korusun banka batsa altınlar ne olur giderherşey olabilir bu saatten sonra.
maalesef.Allah korusun banka batsa altınlar ne olur gider
Onu bilmiyorum bankada kasada birşey bırakmayın demişti zaten bizim altınlar bankada değil
Canım banka hesabındaki sanal altınlarımız da dahil mi buna.
Napalim bankaya gidip fizikiye mi çevir.
Ay çok korkunç geliyor bu durumlar banaTam tersi hesaplara müdahale edilebilir ama kasada içeriği bilmediği için bişey yapamazlar
Memur maasları bir kaç ay ertelenebilir
Ztn seçim öncesinden beri maas gelmiyor biz kendi çabamızla alıyoruz
Hesapta para tutmamakta fayda var
Bende şimdiye kadar öyle düşünüyordum ama bugün bende korkmaya başladım açıkcasıBen bu kadar karamsar değilim, daha doğrusu olmak istemiyorum. Benim de bankada altın hesabımda birikimim var. Ama korktuğumuz gibi olmayacak gibi geliyor bana. Tamam zor günler geçiriyoruz ama teğet geçecek gibi. Umudum o yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?