Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allahım kötü düşünlere ülkemizi bölmek isteyenlere fırsat vermesin
Osmanlı yıllarca savaşmış o kadar ülkeyi bünyesine almış
demişki Türkün Türkten başka dostu yok
Bizim ülkemize bişey olsa kimse sahip çıkmaz amaçları zaten yıkmak bölmek ekonomik savaş açmak
herkes birlik içinde olmalı
ülke gittikten sonra ne anlamı varki
çocuklarımız var
gelecekleri var
Allahım Devletimizi korusun bol bol dua edelim

oda arkadaşım al sat yaptı 10 bin küsür kar ettim altından diyo uçacak sevinçten bu yükselme kriz demek insanların işsizliği demek

cebinden çıkanları görmüyormu

artık al sat değil tasarruf zamanı sabır zamanı ülkeye sahip çıkma zamanı

Erdogani dinliyorum canli olarak Dovizle ilgili tek plani gidin yastik altindaki dolarinizi bozdurun Ekonomide en kucuk bir sıkıntı yok diyor Biraz daha milliyetci nutuklar atarak bitirir konusmayi
Kendi bozsun önce.Ay siyaset yapmak yasak konusamıyorm da.Neye yarıcak 3 krus altın döviz bozmak?bozsak ne olcak ayrıca?

Aaaa benim takılar var kızCeksek mi napsak.Evde nasıl muhafaza etcz onları
Ben bankaya güvenmiyorum belki birşey olmuyordur esilanın dediği gibi . Ama ben duramam taa Mayıs ayında altınlarımızın değerine baktırmıştık 50 bin tl di . Şimdi kim bilir ne olmuştur o yüzden bir allahın kuluna güvenemem . Evde bizim ama çok ciddi bir yerde bulunmadı imkansıza yakın

Edelim tabi ama önce üretim yapalım yerli şeylerimizi üretelim ihracatı büyütelim
Kimsenin bizi yıkmak istediği yok adamlar Türkiye diye biryer olduğunu bilmiyorlar

Annem evde ona veririm gerekirse onda kalır.Aynen bende güvvenemiyorm suan.Yunanistan gibi olmaktan korkuyorum.Bankalara sınır falan.

Annem evde ona veririm gerekirse onda kalır.Aynen bende güvvenemiyorm suan.Yunanistan gibi olmaktan korkuyorum.Bankalara sınır falan.

biz yunanistan gibi olamayız, adamlar turizmle toplandı, siz artık gelen avrupalı turist görüyormusunuz? Şu an az da olsa gelen turist az miktar para bırakıyor, ülkeye dolar euro girişi yokki fiyat düşsün

nerde kız öm at, belki bize fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…