- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Demeeeeeeeeeeintihar haberleri alıyorum, iflaslar, kaçanlar. ülke çok kötü günlerden geçiyor
oda arkadaşım al sat yaptı 10 bin küsür kar ettim altından diyo uçacak sevinçten bu yükselme kriz demek insanların işsizliği demek
Aaaa benim takılar var kızEvet bana da dediler banka kasasında bişey bırakma dediler . Şimdi en büyük korkum şu ki devlet memur maaşlarını ödeyemezse
aynen gülüm ya ülkeye üzülüyorum ağlayacak durumdayzcebinden çıkanları görmüyormu
artık al sat değil tasarruf zamanı sabır zamanı ülkeye sahip çıkma zamanı
Kendi bozsun önce.Ay siyaset yapmak yasak konusamıyorm da.Neye yarıcak 3 krus altın döviz bozmak?bozsak ne olcak ayrıca?Erdogani dinliyorum canli olarak Dovizle ilgili tek plani gidin yastik altindaki dolarinizi bozdurun Ekonomide en kucuk bir sıkıntı yok diyor Biraz daha milliyetci nutuklar atarak bitirir konusmayi
aynen atar yaptı dün 6 ya fırladı.Keşke konusmasaydi o konuşmadan önce daha düşüktü rakamlar.Denecek söz kalmadı.Hala büyüme diyorlar ne büyümesi Allah aşkına
Ben bankaya güvenmiyorum belki birşey olmuyordur esilanın dediği gibi . Ama ben duramam taa Mayıs ayında altınlarımızın değerine baktırmıştık 50 bin tl di . Şimdi kim bilir ne olmuştur o yüzden bir allahın kuluna güvenemem . Evde bizim ama çok ciddi bir yerde bulunmadı imkansıza yakınAaaa benim takılar var kızCeksek mi napsak.Evde nasıl muhafaza etcz onları
Edelim tabi ama önce üretim yapalım yerli şeylerimizi üretelim ihracatı büyütelimAllahım kötü düşünlere ülkemizi bölmek isteyenlere fırsat vermesin
Osmanlı yıllarca savaşmış o kadar ülkeyi bünyesine almış
demişki Türkün Türkten başka dostu yok
Bizim ülkemize bişey olsa kimse sahip çıkmaz amaçları zaten yıkmak bölmek ekonomik savaş açmak
herkes birlik içinde olmalı
ülke gittikten sonra ne anlamı varki
çocuklarımız var
gelecekleri var
Allahım Devletimizi korusun bol bol dua edelim
Annem evde ona veririm gerekirse onda kalır.Aynen bende güvvenemiyorm suan.Yunanistan gibi olmaktan korkuyorum.Bankalara sınır falan.Ben bankaya güvenmiyorum belki birşey olmuyordur esilanın dediği gibi . Ama ben duramam taa Mayıs ayında altınlarımızın değerine baktırmıştık 50 bin tl di . Şimdi kim bilir ne olmuştur o yüzden bir allahın kuluna güvenemem . Evde bizim ama çok ciddi bir yerde bulunmadı imkansıza yakın
Annem evde ona veririm gerekirse onda kalır.Aynen bende güvvenemiyorm suan.Yunanistan gibi olmaktan korkuyorum.Bankalara sınır falan.
Ben bankaya güvenmiyorum belki birşey olmuyordur esilanın dediği gibi . Ama ben duramam taa Mayıs ayında altınlarımızın değerine baktırmıştık 50 bin tl di . Şimdi kim bilir ne olmuştur o yüzden bir allahın kuluna güvenemem . Evde bizim ama çok ciddi bir yerde bulunmadı imkansıza yakın
Yok yazamam sananerde kız öm at, belki bize fikir olur
Aaa aynen bende ondan korkuyorumAnnem evde ona veririm gerekirse onda kalır.Aynen bende güvvenemiyorm suan.Yunanistan gibi olmaktan korkuyorum.Bankalara sınır falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?