bizdeki kriz Yunanistanı çoktan geçmiş.biz yunanistan gibi olamayız, adamlar turizmle toplandı, siz artık gelen avrupalı turist görüyormusunuz? Şu an az da olsa gelen turist az miktar para bırakıyor, ülkeye dolar euro girişi yokki fiyat düşsün
Benimde bankada bir miktar var.
Ben cekelim dedim esim birakmadi.
Bisi olmaz dedi.
Keşke dolar alip saklasaydim.
Evde de insan korkuyor iste
bizdeki kriz Yunanistanı çoktan geçmiş.
Gidince paramimi ceksem naapsam.evet bekleniyordu ama sabahtan beri 1,5 lira artması artık beklentiyi 10 liraya çıkardı
ve büyük yaptırımlar, karne izinleri, bankaya el koyma, bence hepsi olacak.
Ben bankaya güvenmiyorum artık.Mobil uygulamaya giremiyorum.Hesaplara el bile konulabilir Allah korusun.Benimde bankada bir miktar var.
Ben cekelim dedim esim birakmadi.
Bisi olmaz dedi.
Keşke dolar alip saklasaydim.
Evde de insan korkuyor iste
Git çek kesinGidince paramimi ceksem naapsam.
3kurusum var ama ay napim insan dusunuyo
Tabiki söylemiyorlar çoğunuda.bizdeki kriz Yunanistanı çoktan geçmiş.
Gidince paramimi ceksem naapsam.
3kurusum var ama ay napim insan dusunuyo
o mobil sorunu dünden beri var.Giiriyırsun geçici olarak işlem yapamıyrz uyarısı veriyrBen bankaya güvenmiyorum artık.Mobil uygulamaya giremiyorum.Hesaplara el bile konulabilir Allah korusun.
Büyük konusmayim ama hırsız girse kader nasipte yokmuş derim yanlış politikaların kurbanı oldu demem
Ay canim ciddi korktum suan sizde soyleyince.Ben bankaya güvenmiyorum artık.Mobil uygulamaya giremiyorum.Hesaplara el bile konulabilir Allah korusun.
Büyük konusmayim ama hırsız girse kader nasipte yokmuş derim yanlış politikaların kurbanı oldu demem
Umarım olur ama ben hiç dibe çakildiğini düştüğünü görmedim.bende ne var ne yok çektim piyasada sıcak hareketi sağlarım
yapabileceğim tek şey bu
5 10 kuruş iade etmemelerine gıcıktım vazgeçtim oda ülkeme feda
biraz sürecek ama, bence 5 liraya geri dönecek, altın da 200 lere düşecek ani şekilde
içimden bi ses öyle diyor
Annem bugün euro bozduracakmış 10 dk sistem hareket etmemiş 1000 tl fark etmişo mobil sorunu dünden beri var.Giiriyırsun geçici olarak işlem yapamıyrz uyarısı veriyr
İnşaat maliyetleri inanılmaz arttı artık oda yapılmaz millette onu alacak para yokki inşaat yapılsınUmarım olur ama ben hiç dibe çakildiğini düştüğünü görmedim.
5-10krs ancak.
Önü alınmazsa sonu yok bence.
Şuan sadece inşaat sıcak para getiriyormus.
Onuda yapip satıyorlar zaten.
biz yunanistan gibi olamayız, adamlar turizmle toplandı, siz artık gelen avrupalı turist görüyormusunuz? Şu an az da olsa gelen turist az miktar para bırakıyor, ülkeye dolar euro girişi yokki fiyat düşsün
Canım müteahhitlere veriyorlar hazine yerlerinide imara acip.İnşaat maliyetleri inanılmaz arttı artık oda yapılmaz millette onu alacak para yokki inşaat yapılsın
Canım yapılsa ne olacak milletin cebinde para mi var da ev alsınlar . Demirden haberin var mı yüzde kaç zam geldi . Kendi babamdan biliyorum antalyadan göynükten arsa aldık villa yapacak imar kapalıydı hala açılmadı ve Demir beton herşey %200 zam gördü neredeyse . Herşey uçtu gittiCanım müteahhitlere veriyorlar hazine yerlerinide imara acip.
Ağaoğlu, teknik yapı vs gibi.
Canım yabancılarda satiyorlar.Canım yapılsa ne olacak milletin cebinde para mi var da ev alsınlar . Demirden haberin var mı yüzde kaç zam geldi . Kendi babamdan biliyorum antalyadan göynükten arsa aldık villa yapacak imar kapalıydı hala açılmadı ve Demir beton herşey %200 zam gördü neredeyse . Herşey uçtu gitti
Bizdeki turist araplar.Anca oraya buraya pislesinler.Yabancı gezgin turist yok suan ülkede.Mayıs aylarında Bursaya Çinlisi,İngilizi,Fransızı kafile kafile gelir.Kervansarayda kalırdı.Biz yer bulamazdık hamamda.2 senedir heryer bos
Canım yabancılarda satiyorlar.
Is adamları vs.
Zaten ortadirek alamaz zor
Bizim buraya kuleler vs yapildi.
Ofis olarak kiraya veriliyor satiliyor.
Günlük kiralık daireler falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?